🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 19 184
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
А, bof4eto, аз не мога без нея Grinning
По повод другото, което казваш

И нещо от феновете на Демет

# 721
Нези За съжаление ,вероятно още дълго ще се "наслаждаваме" на психопатското и поведение.

Той ранен с потрошени ребра,тя говори за себе си,удобно излегнала се върху него... без коментар,коментирала съм егоизма и неколкократно.

Аз имам чувството ,че някои от феновете на Демет са за освидетелстване.

# 722
Как се разсмях с феновете на Демет "но накрая той те отведе там"
С какъвто се събереш, такъв ставаш!😀
При Чаатай има принципи, той няма да позволи на никоя лейди да си развява коня по шахматната дъска.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 18:24 от eliet

# 723
Първи снимки от новия сезон на Ешреф Руя 📸
Сряда, 17 септември в 20:00 ч.

# 724
Аз не мога да не сравня този кадър с плаката със сищите събития в миналия му сериал.
Там в погледът му се четеше само ярост и обида(ревност), докато тук виждам повече тъга и гордост. Не мисля, че той се радва на своите заслуги за това тя да стане голяма. По-скоро си казва, че е знаел, че тя засклужава голямата сцена.
Тъгата е за това, че няма да може да сподели с нея тази радост. Както тя самата е казала, той вече е далеч.
А дали той е оставил следи в нея - естествено. Тя няма да го забрави. Всеки би помнил такива силни чувства. Още повече, че тези чувства не бяха реализирани. Намам предвид целувките им и онова, което не стана във вилата. Говоря за истинска връзка. Макар и постоянно заедно през онези няколко седмици, те не бяха двойка. Най-близкото до двойка беше бягството в Щиле, но то завърши толкова безславо, че експлозията която предизвика това заминаване не успя да бъде заличена. С други думи не са имали време да си омръзнат и да почнат да се дразнят един от друг. Такава страс не може да се забрави. В този спомен винаги ще преобладават положителните спомени и онова постоянно ако. Какво щеше да последва ако той се беше отказал от сираците, какво щеше да стане ако не беше в затвора, какво щеше да стане ако тя не беше заминала и още много ако.

А за външния вид - може да е търсена умишлена промяна. Определено я гримират различно. Толкова лъскава не са я пускали май. В косата няма нищо небрежно. Според мен е търсен ефект. Дано тя се харесва.

# 725
Нисан бавно се приближава до камерата.
 Плаката на сезон 3 на Eşref Rüya Joy

# 726
И днес сме на абонатното 2-ро място на платформата Шахид

# 727
Съжалявам, ака съм била пряма, като цяло напоследък нямам много време за дълбоки коментари над случващото се. Flowers Four Leaf Clover

# 728
Чаатай

Ешреф

По повод на двата постера се замислих, че са снимани още в началото на Eşref Rüya.
Това означава, че сценаристите са имали идея за това как ще свърши и как ще продължи сериала. Не се пише на парче, нито пък се копира от някъде. Wink

# 729
Споко Нинче, няма проблем, случват се недоразумения!
Важното е, че има разбиране.

Според данни на Adba TV, най-обсъжданите продукции на екрана през седмицата от 1 до 7 септември са:

# 730
Песента на Нисан се казва ZAMAN siler bu izleri…
ВРЕМЕТО заличава тези следи…

https://x.com/jakobensss/status/1965403997722038531?t=iXmT-PL_UTSxuWCuoY8Q2g&s=19

Дали я е написала за Ешреф?
Ето и текста:
Ще охлади ли бризът, духащ след починалия, скърбящо сърце?
Колко пъти човек наистина би се откъснал от мястото, в което е вярвал?
Любовта беше и неговият велик подслон, твоето сърце? Защо тогава не я прие?
Дори пътищата на живота да се срутят и да те издигнат, остатъкът от болката ти ще остане, докато се държиш за мечтите, не забравяй, че времето заличава тези следи.
Търсех те в разбита мелодия, скритите ти думи в недовършени песни.
Колкото и да болят спомените ти, един ден те ще избледнеят, без да оставят следи...
Може ли ръката, която не се поклати след починалия, да задържи негодуванието, акостирало в пристанището?
Ще събудят ли мечтите влюбен към реалността?
Любовта беше и техен дом, твоите очи? Защо тогава ме разплака?
Дори пътищата на живота да се срутят и да те издигнат, остатъкът от болката ти ще остане, докато се държиш за мечтите, не забравяй, че времето заличава тези следи
.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 23:57 от NeZ_9

# 731
Фенското творчеството е на дневен ред.

# 732
Добро утро, прекрасни момичета!
Да си пожелаем един страхотен ден и да си изпием кафето на спокойствие!

Не остана още една седмица.

# 733
Добро утро!

Срещата с Ешреф Тек се очертава вълнуваща!

Желая ви прекрасен ден!

# 734
Здравейте,

Песента естествено е за Ешреф. Но пък си мисля, че тя няма голямо право да драматизира. Той я нарани единствено с това, че избра да каже истината. Това за Руя не беше съвсем лъжа. Той не избра нея пред сираците. Но наистина хукна след Руя, когато имаше и минимална надежда да я е намерил.
За разлика от него, тя го лъга за много неща. И независима, че се влюби в него на финала, в началото искаше да го предаде. Тя беше причината той да попадне в безброй беди и тя винаги избираше нещо друго пред него. Да, не го е предала, но не е и като да не го е лъгала. Той винаги беше честен с нея.
Ще видим врагове или приятели ще са в този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт