🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 811
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Много се радвам, че се видяхме! Наистина времето мина супер бързо. Благодаря на Нези за чайчетата, ще се радвам да се видим отново. Sparkling Heart

# 91
Така е, Гери! И двамата са много естествени. Heart Eyes
Днес ви разказах историята от това интервю с Чаатай.

Разказва как през 2009 са били на някаква местност и майка му казала да си напише нещо хубаво, защото там имало много хубава енергия и може да се сбъдне.
Той казал "добре, защо не" и написал на бележка, че иска да се класира на добра позиция на финала на Best model, който предстояло и той вече бил сред последните 20, които ще се състезават.
Написал още, че иска да му предложат да играе в някой сериал.
Сложил бележката в кадифена торбичка и я зародили под някакво дърво в градината.
След това забравил за нея.
На финала на Best model, се класирал първи и още първата вечер му предложили главна роля в Огледален свят.
Тогава майка му му напомнила за бележката, която е написал. Показала му я и той така се развълнуван, че очите му се напълнили със сълзи.

# 92
Като гледам последните две снимки си мисля колко много е израснал (и пораствал), но и си мисля, че в този голям мъж живее още онова момче от интервюто.

# 93
Всъщност точно това е чарът на Чаатай- в първата снимка виждаме онова момче, с чистата и искрена усмивка, почти наивна по своята неподправеност. Във втората вече стои големият мъж, по-сериозен, с дълбочина в погледа и тежест в изражението, но пак носещ в себе си светлината от младите си години.
Това е развитие, което рядко се вижда толкова ясно: той е пораснал, натрупал опит, далеч по-зрял, но не е загубил „момчето“ в себе си. Може би точно затова хората продължават да го усещат толкова близък, защото съчетава и невинността на началото, и мъдростта на изминатия път.

# 94
Като гледам последните две снимки си мисля колко много е израснал (и пораствал), но и си мисля, че в този голям мъж живее още онова момче от интервюто.
Гери, точно това си помислих и аз като сравнявах снимката с гифчето.
Хем много израстнал, хем оставил онова момчешко излъчване.

Днес, нали си говорехме за начинът, по който е заснет сериала - от най-малката до най-грандиозната сцена. Истинско изкуство.
Ето малко от това изкуство

# 95
Момичетааа, 🫠🫠🫠
Прегръщам ви, толкова съжалявам, че нямах възможност Sad , ноооо две очи ви следяха от близо Simple Smile благодаря ти Нези,  за всичко което правиш! 💐

А точно затова харесвам Ча, запазил е онова чисто усещане ,което остави в мен от първата сцена в която го видях!

Аслиханче изглежда толкова красиво и според мен е търсене ефект Simple Smile , някак лека тъга и невинност....

# 96
Nanni, и аз съжалявам! Hug
Днес си говорихме как вече нямаме търпение за новия сезон.
Да си припомним тази страхотна сцена,  която и двамата изиграха блестящо!

Heart

# 97
Момичета, радвам се за вас!❤
Времето в приятна компания неусетно лети и никога не стига.
Докато ви четох си ви представих. С Нези и Гери се познаваме, срещата в Истанбул, знаете вече. Много ще ми е приятно да се запозная и с останалите момичета. Дай боже! В някой слънчев ден. Приятелствата ни ги измервам с разстояние, дори и с време. Винаги ще намеря време. На далечно разстояние от вас съм защото живея в чужбина, но споделяме една и съща тема "Чаатай Улосой", едно и също небе и винаги сме заедно, макар и виртуално. Пия си кафето с вас. Жаки, всяка сутрин ни го сервира, благодаря! 😉

Нези, благодаря за съставките! Интересно ми беше върху какво се акцентира, разбира се, че не съм изненадана. Както винаги Чаатай не върви по отъпкани пътеки. Предполагам, че екип от експерти са създали чая, но и Чачко има участие или поне неговото съгласие. Както и да е! Важното е, че няма "şeker", доне не съдържа други подсладители, че те са по- вредни и от захарта.

Ще трябва да се опита чаят на Чаатай "teaKina" при следващото ми ходене в Истанбул.
Аз иначе се оглеждам за него по турските магазини, ама "Yok".
Колкото до самия Чаатай и аз го намирам  като вече пораснал "юноша".
Нези, много  ми хареса: "дълбочина в погледа"!
В един момент  гледаш поглед - стихиен океан, в следващ спокойно блажено море...

Чаатай много израсна като актьор. Аз затова му симпатизирам и съм сигурна, че освен върху външния си вид полага много грижи за душата и съзнанието си. От там му дойде и прогреса ми се струва.
Още от тук съм си го харесала.

Ох, не искам и да си го помислям за Аслъхан, но и на мен ми направи същото  впечатление. Все пак те си знаят най-добре.
Лека нощ и да спите в златен кош!

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 01:19 от eliet

# 98
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Точно така се събудих и аз....щастлива след един прекрасен ден изкаран с част от вас, момичета!

Ако са верни писанията, че актьорите се събират на 20-ти, това означава, че след 2 дена, ще са на снимачната площадка.
Предвд ангажимента на Чачо за заснемането на филма, много е вероятно той да се присъедини малко по-късно.
Покрай снимката на Аслихан, си мисля, че са някъде на почивка.
Както и да е, най-важното е, че след има няма месец, ще се срещнем с нашите герои.

Хубава седмица от мен!

# 99
Добро утро!

Скоро ни предстои нова среща с Ешреф.  Междувременно аз също съм още под емоцията от вчерашната среща.
Тя протече под мотото:
„Чувствам се сякаш вече те познавам.“ Защото,въпреки че не сме се виждали преди,(само с Гери, но и с нея първия път беше така) разговорите ни са ни  създали чувство на  близост, и срещата е по-малко "непозната ". Wink
Много хора казват, че първата среща на живо е като да „събереш“ две различни версии на един и същи човек -виртуалната и истинската. За мен, защото вече познавах мислите ви от разговорите, а на живо видях  и човешката ви топлота, картината стана още по-пълна.
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 100
Добро утро!

Срещата ни вчера ме зареди за цяла седмица. Много се радвам за срещата.
Новият сезон чука на вратата. Дано да не са пестеливи на снимки. Както Нези каза колко по-различна визия може да има, че да го крият.

Скрит текст:
Нези, напръсках се с парфюма за коса. Да видим колко помирисвания ще имам днес. Stuck Out Tongue Winking Eye Мъжът ми вече беше излязал, довечера ще го питам. Преди мусаката, че иначе ще съм принцеса с дъх на мусака.

# 101
Тези дни ви дадох почивка, но от днес ви почвам пак. Wink

На коя от двете маси принадлежи Ешреф?
Гангстерският свят го дърпа към кръглата маса- там, където има правила, власт, предателства и решения, които струват животи.
Но в сърцето си той копнее за другата маса- дългата, семейна, където няма стратегии, а само хляб, топлина и хора, които те чакат.
Въпросът е: Дали човек като Ешреф може да избяга от масата на властта, за да седне на масата на любовта? Или е обречен винаги да принадлежи на първата?
Ясно е, че Ешреф стои някъде по средата, разкъсван между дълга и сърцето, между силата и копнежа.
Но според вас, коя маса е неговото истинско място?
Кръглата?
Семейната?
Или е обречен винаги да принадлежи и на двете?

Скрит текст:
Гери, успех! Важното е правилният мъж да помирише косата ти! Kissing Heart

# 102
Здравейте!

Аз да сложа едно четиво по повод вчерашния разговор за "душата"

Скрит текст:
Ако вие привличате животните, това не е случайно. Това е диво, древно признание, че енергията ви е чиста. Животните не се влюбват в маски. Не ги интересуват марковите ви дрехи, позицията ви или филтрираните ви снимки от някой скъп курорт. Те се интересуват от вашето присъствие. Усещат истината от миризмата ви. Ако бездомна котка се свие в скута ви, ако кучетата нарушат протокола за каишка, за да ви поздравят, ако птици кацнат близо до вас, това означава, че душата ви все още е в хармония с естествения ред, неподкупена, неопитомена и недокосната.
Животните винаги усещат и знаят това.
Те са оцелели по-дълго от нас, без никога да са се нуждаели от терапевт или книга с инструкции за самолечение. Те усещат това, което повечето хора са забравили... кой е заземен, кой е хаотичен. Ако животните ви избягват, това не е случайно.  Ако дойдат при вас, вие сте един от малкото, чиято енергия не крещи фалш. Хората говорят, докато животните чуват и не вярват. И кога се приближат това означава, че духът ти все още е висок, все още суверенен, все още достатъчно див, за да бъде разпознат от най-истинските съдии, останали на тази планета. Те знаят дали носиш хаос или спокойствие. Те сканират енергията ти като инстинкт за оцеляване. Ако те изберат, това е почетен знак, който матрицата не може да създаде.

Slava Fiorentini

# 103
Чакаме...

# 104
Кога ще се излъчи новият сезон на Eşref Rüya? Пуснат ли е трейлърът?

Феновете с нетърпение очакват новия сезон на „Ешреф Руя“, рекордният сериал на Kanal D. Кога ще бъде премиерата на „Ешреф Руя“? Пуснат ли е трейлър за новия сезон? Ето отговора...

Кога ще се излъчи новият сезон на Eşref Rüya? Пуснат ли е трейлърът?
Вълнението за втория сезон на „Ешреф Руя“ вече е обзело зрителите. Нови епизоди от сериала, с участието на Чагатай Улусой и Демет Йоздемир, ще се излъчат по Kanal D през септември. Все още обаче не е обявена окончателна дата на премиерата; обмисля се 17 или 24 септември.

EŞREF RÜYA КОГА Е НОВИЯТ СЕЗОН?
Феновете на рекордния сериал на Kanal D, „Ешреф Руя“, очакват с нетърпение излизането на новия сезон. С началото на обратното броене за втори сезон, зрителите с нетърпение очакват датата на излизане на новите епизоди и дали е пуснат трейлърът.

EŞREF RÜYA КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ПРЕЗ НОВИЯ СЕЗОН?
В последния епизод, докато Ешреф е на път да направи труден избор между Нисан и Йетимлер, той е разтърсен от новината от Руя.

Амбицията на Кадир за лидерство и сътрудничеството му с Чигдем въвличат Ешреф и Нисан в опасен конфликт.

Предателството и хаосът, които се случват във финала на сезона, напълно променят живота на Ешреф и оставят публиката в напрежение.

Очаква се трейлърът за новия сезон да бъде пуснат през следващите дни. Зрителите с нетърпение очакват втория сезон, в който Ешреф ще се изправи срещу кошмари и ще се бори да защити близките си.

Общи условия

Активация на акаунт