Термин Ноември 2025 - Тема 4

• 23 557
  • 742
  •   7
Отговори
# 720
Само днес има 20% в Jukki.bg
Аз си поръчах гнездо по препоръка на няколко мами.

Ще пиша в сряда като ми мине третата ФМ 🤞

Нямам търпение за новата тема, в която ще започнат най-хубавите вести 👶

# 721
Ptichka04 Болките ниско долу са нормални , аз съм така от доста време , моето АГ каза , пубистната кост , отстрани таза и отзад точно под кръста може да ме боли от омекването и разтягането на костите , а и тежестта на бебетата , моите са 2 и минаха 3 кг. , корема ми е колкото в 9 месец . Аз с предната бременност бях така , голямо бебе и излезе в 37 седмица , щом си в 36 се подготвяй психически хихи. Успех.

За сега много рядко и то вечер като се заседя имам болки във кръста..но нищо не се знае може и по рано да реши да излиза😃😃

# 722
E,то и моят батко се роди 4кг, но го извадиха чрез спешно секцио в 39 седмица,така че май няма нужда да се притеснява 😅

# 723
Мили мами, струва ми се, че нещо се опитва да ми се лепне. Вчера на няколко пъти имах дразнение в гърлото и леко прикашляне. За сега това ми е единствения симптом, хрема и задръстен нос имам от месеци насам, това го отдавам на бременността. Имате ли предложения/идея какво мога да си закупя от аптеката без рецепта, за да го взема превантивно?

Биозин мама засега, но може да звъннеш на АГ за всеки случай за нещо по-специално. Иначе на мен ми казваха Тантум Верде и осцилококцинум

# 724
Майчета, тези които ще раждате секцио имате ли насрочена дата вече?

# 725
шуши123, аз съм след седмица на преглед и ми се иска вече да го обсъдим по-подробно (ще съм в 34г.с), но към момента не е ставало на въпрос, подпитах последния път, но разговорът беше отгоре-отгоре. А, доколкото знам има значение, защото в даден ден може да има повече планови раждания и да не може да е тази датата. Бях го чела това из някоя от темите, не знам дали е така. А аз искам да знам кога е ДЕНЯТ месец преди това, за да се подготвя всячески - и с багажи, и психически най-вече. 😆

# 726
шуши123, аз съм след седмица на преглед и ми се иска вече да го обсъдим по-подробно (ще съм в 34г.с), но към момента не е ставало на въпрос, подпитах последния път, но разговорът беше отгоре-отгоре. А, доколкото знам има значение, защото в даден ден може да има повече планови раждания и да не може да е тази датата. Бях го чела това из някоя от темите, не знам дали е така. А аз искам да знам кога е ДЕНЯТ месец преди това, за да се подготвя всячески - и с багажи, и психически най-вече. 😆
Така е да

# 727

Аз имам дата от преди месец, тази на която много исках, нямаше да бъда първа операция и АГ предложи за следващия ден, реших че искам да е по лесния начин и да не настоявам излишно, та така наистина е някак по -спокйно като си знаеш от рано датата. Не че не са възможни изненади 😃

# 728

Аз имам дата от преди месец, тази на която много исках, нямаше да бъда първа операция и АГ предложи за следващия ден, реших че искам да е по лесния начин и да не настоявам излишно, та така наистина е някак по -спокйно като си знаеш от рано датата. Не че не са възможни изненади 😃
Имам и аз дата вече, но дано да издържат бебчетата мойта дата е 39г.с 😄

# 729
Моята АГ ми даде предложение за три дати, в които ще бъде свободна сутринта. Едната на таткото не му харесва, на втората ми беше точно на същата датата миналата година мисед-а, така че остана третата. 😃 Ще потвърдя на следващия ни преглед другата седмица, за да си ми направи резервация за секциото. 😁

# 730
И аз очаквам в сряда да го насрочим, точа се за началото на Ноември да видим.

Иначе освен заради секциото нямам търпение да видя бебето пак. Последно август ми правиха ултразвук и от тогава трепна. Също и тонове предстоят тъй като в сряда ще съм края на 34та/началото на 35та.

Малко останааа

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 18:13 от mary13aa

# 731
Моята последна фетална мина днес и въпреки опитите на бебето да си скрие лицето, докторката успя да му направи няколко снимчици. За щастие всичко е наред с развитието на органите.

Иначе и на мен ми излезе намалението на Jukki и веднага си харесах дебело одеялце, което има дупки, през които да минават коланите на кошницата за кола и пак бебето да си е увито.

# 732
И аз очаквам в сряда да го насрочим, точа се за началото на октомври да видим.

Иначе освен заради секциото нямам търпение да видя бебето пак. Последно август ми правиха ултразвук и от тогава трепна. Също и тонове предстоят тъй като в сряда ще съм края на 34та/началото на 35та.

Малко останааа
на мен нищо не ми каза АГ за тонове задължително ли е или АГ решава

# 733
Тоновете са задължителни от 37-ма седмица нататък, но на много места ги почват по-рано, може дори от 30-та.

# 734
На мен ми беше казала след 35та седмица , затова мисля че ще ме изпрати на тонове.

Общи условия

Активация на акаунт