Осмокласници 2025/2026

• 38 249
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Ние се разходихме до училището, говорихме на място и решихме да не рискуваме да сменяме паралелката. Много е висок риска. Остава с втори руски, а немски ще си учи на курс в Алианс.

# 226
  • у дома
Каква е разликата между ЕГ и ГПЧЕ?

Според мен в ЕГ има определен брой предмети на година,които трябва да се изучават на съответния език/мисля 5,но не съм сигурна/.Докато това изискване за ГПЧЕ го няма,даже изобщо могат да не изучават никакъв предмет на чуждия език/както е в Монтана/.

# 227
И след като има други кандидати, защо да не им кажат, че има по-висок бал от тях? Не са казали точно колко е. Само, че няма шанс да бъдат приети. Така е честно да се постъпи. Ако им вярва обаче, че не лъжат, за да влезе дете с по-нисък бал ... като отпратят останалите. Конспирация винаги може да се търси Simple Smile Но в повечето случаи няма такава.

# 228
Друго си е да има конспирация

# 229
И след като има други кандидати, защо да не им кажат, че има по-висок бал от тях? Не са казали точно колко е. Само, че няма шанс да бъдат приети. Така е честно да се постъпи. Ако им вярва обаче, че не лъжат, за да влезе дете с по-нисък бал ... като отпратят останалите. Конспирация винаги може да се търси Simple Smile Но в повечето случаи няма такава.
Като публикуват класираните нали ще се разбере бала им. Ако лъжат ще лъсне.

# 230
Само пак да кажа,че не всяко училище побликува всички кандидати, а само класираните. Мисля, че и при 1 СУ беше така.

# 231
Ако наистина има с по-висок бал, добре е да знаят, понеже не може да се кандидатства едновременно на няколко места и да не си губят времето. Но е факт, че не е редно да се казва подобно нещо от учителите.

# 232
  • София
Много искам да ви споделя, че мечтите се сбъдват! След първи етап на пето класиране и изненадващо обявено  място днес /в най - желаното училище, най - желаната специалност/, щарка ми успя да сбъдне мечтата си! Щастлива съм!!! Благодаря за полезната информация и съвети!
Мечтайте, за да има какво да ви се сбъдва!!!

# 233
Ехе, честито да ви е!!!

# 234
Много искам да ви споделя, че мечтите се сбъдват! След първи етап на пето класиране и изненадващо обявено  място днес /в най - желаното училище, най - желаната специалност/, щарка ми успя да сбъдне мечтата си! Щастлива съм!!! Благодаря за полезната информация и съвети!
Мечтайте, за да има какво да ви се сбъдва!!!

Честито!
Да върви смело напред, да срещне добри приятели и да бъде вдъхновена от учителите си!

# 235
  • Sofia
Честито! Много се радвам за вас!

# 236
  • Бургас
atadar,ей това е късмет и желание!
Честито!
С кеф да ходи на училище и да се учи!

# 237
Честито за постигнатата мечта! Аз нещо не разбирам обаче, какъв е този първи етап на пето класиране? Това е същинското пето или обявено място след пето?

# 238
  • София
Аз се чудех 1АЕГ защо не си обявяват свободните места като брой на сайта и дали са длъжни всъщносг, след като са изнесени от РУО. На сайта откривам само процедура за запълване на свободни места.
Интересно ми е, ако сега се отпише дете от там, за да участва на друго място, ще го публикуват ли и кога, след като останалите свободни не фигурират.
Може и да не гледам на правилното място, но уж поразгледах.
Честито, atadar Blush  Късмет и на останалите

# 239
  • София
Благодаря на всички за милите думи и пожелания Nature High Brightness
Denezira пето класиране за училището мина с класиране във вторник, но явно покрай разместванията около него в четвъртък вечерта са обявили в сайта си едно място за желаната специалност. Аз го видях в петък сутринта и до следобяд вече имаше обявени резултати! Беше турбо ден, направо не разбрах какво ни се случи, така ни завъртя. Надявам се и на нашето старо място да попадне някое щастливо дете! Предполагам до септември ще има донамествания!

Общи условия

Активация на акаунт