ОКТОМВРИ месец е далече, коремчетата нарастват вече.

• 14 182
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Пак , здрасти Simple Smile Такава скука ме е налегнала и дори не знам какво да ви пиша, ама си пиша. За коремчетата е добре овесени ядки. Не действат на деня, но като ги хапваш 1 - 2 дена и после стомахът си изработва някакви навици и като ги разпознае се активизира много бързо. Те и засищат и не съм чула да вредят.

# 121
Здравейте добре дошли на новите мами welcome:
И аз също не се чувствам бременна, нито ми се гади нито нищо само дето много ми се спи и ми се хапва повечко. Мислех, си че нещо не е наред ама като видях бебо преди два дни как риташе с крачета се оспокойх.
Така че poly12345 можем само да се радваме, че са ни подминали тези неприятни  Sick и да се наслаждаваме на растящите коремчета.

# 122
Хайде сложих две снимки в албум4ето ни,записах се,после и корема ще запиша .Поздрави. Grinning

# 123
  • София, Павлово
И аз се записах в албума ни  Grinning Корема няма да си го снимам, защото ми е една топка сланина   261uu когато заприлича на корем на бременна може и да го снимам

# 124
То такъв заплес като мен няма. Аз чак сега разбрах, че си имаме и наше албумче не само със снимки на бебетата.  ooooh! Чета си аз, че сте си писали за булка и си викам я да видя къде беше това, че последния път само бебешки образи ми се видяха. Още тази вечер се включвам, че май само обещавам. Viodidi, наистина си била страхотна булка. Само не разбрах на коя мама са сладурите, които така мило са се гушнали.
За ходенето до тоалетна мен ме спасява кивито. Сутрин си вземам за работа по 6 и ако прекаля дори положението става многооо леко  Blush. Но след две WC неприятни приживявания реших, че по-добре повече киви, че да няма проблеми. Та това е и моят съвет. Иначе все се каня да питам доктора дали, ако се наложи мога да пия билков чай от сена и майчин лист, но забравям. Това поне е изпитано, но като билка незнам дали става за нас.

# 125
mamma mia категорично НЕ!!! като човек който за съжаление е с многогодишен опит със запека съм проверила какво ли не.Много силна билка която много дразни червата и може да предизвика контракций!Първата ми бременност е имало моменти при които не съм ходила по 7-10 дни!!!И тогава нямаше нищо по аптеките за облекчаване!Беше страшно като се сетя!

# 126
Поли добре дошла при нас! Леко бременеене и сладък здрав бебок през есента да гушкаш!
И хич не се притеснявай че не усещаш нищо, че не ти е лошо и т.н. И аз съм така но за сега да чукна на дърво всичко си върви добре. Не е задължително да имаш оплаквания  Hug А това си е жив късмет  Mr. Green
ПП: Имате ли проблеми с сайта за снимките защото на мен нещо не ми се отваря а някой спомена че нещо му правели  newsm78

# 127
  • Стара Загора
Току що ги разгледах, няма проблеми пробвай пак да не си опитвала да влезеш по същото време докато съм ги разглеждала

# 128
  • някъде там
Хайде и аз се записах в албума.......

# 129
Здравейте момичета, аз рядко се включвам, но пък ви чета редовно.
Моето коремче и то взе да наедрява, по принцип винаги съм била плоска като дъска, сега изглеждам повече на преяла, но аз си знам какво ми е, нали така?
На мен докторката ми каза, че пола ще може да ми го каже след 16 седмица. След 2 седмици имам час, на същия ден стават и 5 години от нашия годеж, така че сме решили с таткото първо да отидем да си видим рожбичката, а после да празнуваме. Изчислявах си и аз пола в тази страничка, паднаха ми се 80 момиче, но не ми се вярва. Ние го караме само в мъжки род, мъжа ми му говори на "сине", а и майка ми беше ходила при един гледач (аз съм твърдо против, де) и той и казал, че ще е мъжко.
Като си говорим вече за пола, защо да не си споделим и какви имена сме си избрали. Ние нали сме на тема мъжко, имаме семо Daniel за момче, но нали сме в Дойчландия, тук ще се произнася с ударение на "а". А за момиче искам да е нещо кратичко, но няма все още толкова хубаво име, колкото на мен ми се иска, та ще мисля по- нататък.
Само да допълня, че съм напълняла само един килограм, нищо друго не ми се яде, освен плодове и зеленчуци, на ден изяждам по 1-1,5 кг ягоди.
Приятни събота и неделя и до скоро!

# 130
здравейте мам4ета smile3521
преди 2 седмици 4ух най-голямата изненада в живота си - ще имам близнаци
последните десетина дни прекарах в болницата. имах ацетон в урината, анемия...
лекарите казаха да се подготвя за чести срещи с тях - заради misseda през ноември 2006, заради 35-те ми години и задари двойната изненада в шкембенцето ми Rolling Eyes
съжалявам за напусналите ни моми4ета Tired
поздрави на всички Hug

# 131
Здравейте мами! Редовно ви чета обаче скоро не съм се включвала Simple Smile Радвам се, че има нови мами. Леко бременеене! Съжалявам за отпадналите и пожелавам скорошно включване в отчетни.  bouquet Сладурите, които са се гушнали в албумчето са моите. Надявам се наесен , живот и здраве да се появи третото и да направим по-голяма снимка. Аз също съм октомврийка - на 6.10, а чакам бебо за 7.10 (може да получа най-хубавия подарък за рождения си ден) Praynig Hug
И при мен вече май отминаха гаденията и май-най вече ми е тежко, макар, че не съм качила нито килограм коремът ми е пораснал.
Лека нощ на всички мами!

# 132
  • някъде там
galini, това е страхотно Hug, толкова ти се зарадвах,сякаш аз ще имам близнаци  bouquet  bouquet  bouquet

# 133
  • София
galini   страхотна новина много ти се радвам  Hug  Hug  Hug

Човек като ви се скара и вие бърза оправяте нещата. За един ден албумчето нарастна двойно, ама че сме готини...........

ligla на вашия малък човек поне и двамата му говорите в мъжки род, докато ние само го объркваме милото.

Сега да цитирам ndin4eva mamma mia категорично НЕ!!!
никакви билки, анални свещички или каквото и да е разхлабителни , може само дуфалак и то доктора каза, че сиропът бил най-щадящ, но ако нямало сироп можело и прахчета и преди да пиеш даже дуфалак е редно да питаш доктора ти.

# 134
Добра - добре дошла във форума, освен че с теб термина ни е на 28,10 ходим и при един и същи доктор в МД, ама какво съвпадение,

Общи условия

Активация на акаунт