ОКТОМВРИ месец е далече, коремчетата нарастват вече.

• 14 184
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Явно чайчето не е засега.  newsm78 Аз така или иначе без да питам нямам намерение да пробвам каквото и да е, защото за експерименти няма място.  Naughty Моят доктор ми спомена и едно друго лекарство, но като не му помня името. Май беше нещо с Г. Ако се наложи, дано да няма нужда, ще питам пак.
И аз реших да се поправя със снимките, дори току-що качих от телефона последната на бебата, ама нещо не ме пуска сайта. Сигурно 10 пъти писах име-парола, ама пак не ще! Защо така?  newsm78 Нищо, утре ще се пробвам пак, че май по-късно вече ще ме мързи.  Blush
Galini, ти си направо мама героиня. С тези две слънчица ти пожелавам най-прекрасните месеци до октомври, че и след това.
Neve, да са ти живи и здрави мъниците от снимката и да ти помагат като станат бати и кака!

# 136
  • София
Леле колко хубаво се вижда бебо mamma mia    bouquet
а това кутре е направо да го изядеш, ваше ли е?
Ивон, къде пак зачезна бе моме???? Как са курсовете, слуша ли вече съединителя  Mr. Green Като съм по улиците се оглеждам по всички учебни коли, ама и да те мерна няма да те позная  Mr. Green   Mr. Green

Имам си вече нов гащеризон за тумбалани, хипер удобен - никъде не стяга,но кофти като ти се пишка и си изглеждам направо дебела в него. Утре ще направя в къщи една фотосесия и ще ви пусна снимки да се хилите   Grinning
Хайде от мен лека нощ и да сънувате сладко, сладко  Hug

# 137
Хайде и бебето сложих в албума,има две снимки,страхотно се вижда.Остава корем4ето,само не знам къде се слагат ,в албума с мамите или с бебовците.
Искам да ви задам един малко ли4ен въпрос,слу4вало ли ви се е след интимности с таткото да ви се е променяла формата на корема,моят стана на една топка ниско долу и се втвърди за малко време ,към 2-3 мин.,но с малко масажи се оправи ? BlushМного се изплаших и да ви кажа 4естно ве4е май ще се замислям при следващтите "нападения"от страна на таткото дали да се оставям или пълен отбой.Споделете моля ви се,4е доста страх ме хвана.С първото не помня да ми се е слу4вало такова нещо.Май скоро няма и да помислям за нещо пове4е от целув4ици.Хайде със здраве.До утре. Wink

# 138
Хааа тъка - я как се запълнило напоследък нашто албумче - и мамите една от една по-хубави!!! Мога да си представя какви фотогенични бебчовци ще се пръкнат наесен  Heart Eyes

Мамма - мия, какъв е този пухкав сладур дето си го гушнала? Ще го изям - колко е сладък!

Меги, все забравям да ти кажа, че на тази снимка ми приличаш на тази актрисата Британи Мърфи в усмивката    bouquet

Мишонка, привет и от мене   bouquet Ти къде в Латинска Америка живееш? Това с втвърдяването на стомаха знам че са контракции и било нормално при оргазъм да се получат, но при мене не се е случвало досега. Аз държа таткото почти на сухо, защото сакън нещо да не стане на онзи брамбазък в коремчето.

Галини, страшно много се радвам за новината ти, просто все едно на мене се случва. Знае ли се дали са еднояйчни или двуяйчни? Колко ще е сладко само. Стискам ти палци за по-лека бременност и живот и здраве двечки пашкулчета наесен  Hug

Галентинас, добре си ни дошла отново. Чакаме зачестяване в писането сега.

Лигла, и ние сме с Даниел засега, но при нас и таткото така се казва, и ще бъде Daniel Jr.

Аз снимам шкембето веднъж на 4 седмици - имам три сесии вече - 7ма, 11та и 15та седмица, разликата не е голяма защото все на празен стомах снимам, но тука от 1 седмица съм се разяла като слон и корема вече е като за 7ми месец с близнаци. Но то е храна де и вода, няма нищо общо с бебо.

Да запитам сега и вас - боли ли ви там над яйчниците; имало някакви лигаменти дето се разпъвали заради уголемяването на утробата... еми докога продължава туй нещо, щото ми е много неприятно - ту отлево ту отдесно.

Някоя от вас усеща ли бебето вече. При мене едно голямо нищо  Confused - мързел такъв! Ще му дърпам малките ушички като се роди.

# 139
Хайде и бебето сложих в албума,има две снимки,страхотно се вижда.Остава корем4ето,само не знам къде се слагат ,в албума с мамите или с бебовците.
Искам да ви задам един малко ли4ен въпрос,слу4вало ли ви се е след интимности с таткото да ви се е променяла формата на корема,моят стана на една топка ниско долу и се втвърди за малко време ,към 2-3 мин.,но с малко масажи се оправи ? BlushМного се изплаших и да ви кажа 4естно ве4е май ще се замислям при следващтите "нападения"от страна на таткото дали да се оставям или пълен отбой.Споделете моля ви се,4е доста страх ме хвана.С първото не помня да ми се е слу4вало такова нещо.Май скоро няма и да помислям за нещо пове4е от целув4ици.Хайде със здраве.До утре. Wink
Аз съм рискова бременност и нас ни е страх  да не навредим нещо на бебето и затова си траем.

# 140
Здравейте
Добре дошли на новите мами!
Галини -  ох че прекрасна новина, две мишчици супер дано всичко да е наред и наесен две прекрасни слънчица да се появят.
И аз имам проблеми с албумчето понякога не се отваря ама аз като съм инат и на десети- двайсти път става.
За съжаление нямам снимка от последния преглед ама много се радвам на вашите сладури.
Айде дано днешния ден да е топъл и марш всички на разходка.

# 141

Да запитам сега и вас - боли ли ви там над яйчниците; имало някакви лигаменти дето се разпъвали заради уголемяването на утробата... еми докога продължава туй нещо, щото ми е много неприятно - ту отлево ту отдесно.

Някоя от вас усеща ли бебето вече. При мене едно голямо нищо  Confused - мързел такъв! Ще му дърпам малките ушички като се роди.

Мен ме боля доста тези 2 седмици, доктора ми изписа но-шпа за случаите, когато немога да издържам болката, и магнезий 2 пъти дневно. Магнезия ми успокои болките моментално и не ми се наложи да пия но-шпа. Ако се чувстваш зле и не ти действа нито магнезия, нито но-шпа, ще проверя какви капки ми изписа моя доктор и ще ти кажа, и трите неща са безвредни за бебето, разбира се не бива да се прекалява.
Аз съм малка по принцип - 152 см и докато ми се наместят тези лигаменти доста си патих, но се надявам да не ме отмине после в напредналите месеци.

# 142
Излюпихме се и ние!
Мeggyv, този пух е страхотен, но за съжаление не е наш. Това е Сузито, глезлата на една приятелка, която чакам тази вечер на гости с нея, че да й се порадвам. Сега, откакто моята писа е на гости при майка, ми липсва много присъствие на животинка и хубаво ще я намачкам.
Снимките на бебата не са от най-прекрасните, малко са мътни, но тава е от преснимането им с телефона. Но пак, че се вижда нещо. Особено на втората снимка се вижда много ясно профила и ръчичката, но тука е размазана.
С нежностити ние сме назад. Заради моите оплаквания предишните месеци и таткото не смее да ни закача. Но сега вече сме добре...  Blush
Silverarrow, и аз имам разни усещания от време на време, които не мога точно да ги опиша, но по-скоро са като придърпвания пак от ляво и от дясно. Много ми е интересно какво ли ще е усещането, когато матката започне да се качва нагоре. Това ми звучи странно. Може би и тогава ще си имаме разни усещания.  newsm78
Да ви кажа, снощи както си спях и усетих, като че ли нещо да подскача в корема. Дано не съм сънувала, но като го почувствах това веднага се сетих в просъница, че на последния преглед бебата подскочи много смешно. Но може и да се бъркам, защото май още е рано за това, но знам ли ...  newsm78 Пък и ми е станал много лек съня, явно за след октомври това ще ми е много полезно.  smile3503
Момичета, аз отдавна искам да ви питам нещо но все забравям. Вие като стоите повече време седнали и после като станете усещате ли болка към хълбоците и дупето? Аз усещам винаги една такава откъм лява буза на дупето и докато се раздвижа и ме свива странно, но после се оправя. Това познато ли ви е? Че и дкотора забравям да питам.  smile3555
Мен тази вечер ме чакат гости и днес ще пада голямо чистене и готвене. Но ще ви наглеждам в почивките. Тука времето е срахотно и не е никак за стоене вкъщи, така че ако и при вас е    Nature Sunny  бързо на разходка.  Hug   

# 143
И на мен ми се случва точно това понякога, няма нищо страшно. За всеки случай питах в Майките и ми казаха, че е нормално и не е повод да се спира секса.
И аз много си бях изкарала акъла като го усетих за първи път.

За усещанията, аз има понякога едни такива... все едно нещо мърда вътре. И ми се е случвало формата на корема да ми се променя и то много пъти. Чак в сряда ще ходя на преглед и направо нямам търпение.

Днес се претеглих и забелязах, че съм свалила два кг  newsm78 Както много ми личеше корема и изведнъж се прибра. Гледам се и ми е едно такова, замалко да се паникьосам...

Искам да ви питам, как се чувствате като спите по гръб? Става ли ви нещо по-странно или можете да спите така?

# 144
Ето ме  meggyv,най-накрая се вклюявам с голямо закаснение  и аз, здравейте на всички.много се радвам че ще бъда  сред вас  Hugзащото този форум е  ми е изключитално полезен

# 145
  • София
Здравейте момичета-кокичета!  Hug

Какъв прекрасен ден е навън...дано и настроението ви е само такова слънчево и усмихнато!  Grinning

Първо честито на galini - това е направо прекрасна новина!Ще искаме много често отчет как са двамата сладурковци, дано да нямаш никакви проблеми и през октомври двойна радост!  Praynig newsm44

На останалите мами били скоро на преглед - много се радвам на добрите новини:) Много е хубаво като пишете за прегледите си и разказвате какво правят бебетата, защото и аз така си представям какво прави моето!  Hug Иначе ние в понеделник сме на ЖК при докторката от ЗК и да видим дали ще се смили за един ехограф. Иначе във вторник сме при другата ми лекарка, там поне 20 мин. ще го гледаме бебчо и след това отиваме да даваме кръв за БХС. И вече нямам търпение  Joy

mamma mia - може и наистина да е бил бебчо кой знае.Simple Smile))) Скоро трябва да започнем да ги усещаме, при всеки е индивидуално обаче. Хайде ще чакаме пак да се похвалиш със знак от твойто мъниче.  baby_neutral Heart Eyes

meggyv -   HugТук сме с мойто зайче, четем редовно.  Laughing Обаче милото нали не е в Бг и аз съм на гости при родителите ми и хич не ми остава време да се усъмотя пред компютъра. Но от работа ви чета тайничко.  Mr. Green Иначе добре се справяме със зайчето с шофирането, няма инциденти. Joy Съединителят няма къде да ходи ще слуша, аз за всеки случай и му говоря. На колата по принцип де, да видят на изпита каква духовна връзка сме изградили.  hahaha Скоро трябва да взема аз да си избера и сложа и някоя снимка в албумчето, за да може като ме познаеш в колата и да не стойш наблизко.  hahaha
Честито ти гащиризанче. Ще чакаме после мнения дали е удобно.Simple Smile Аз вече си имам 2 чифта дънки (едни 7/8 и едни дълги) за дебелани от магазина на Ф.Нансен. Едните са с илик и се регулират, а другите са с еластична платка. Малко ми бяха широкички, но в послената седмица имам чувството, че много ми расте корема, така че скоро ще са ми тамън.

Хайде, оставям ви за сега, че много се разписах.Simple Smile))))))))))))))

П.С. Някой, ако е ходил вече на БХС в Майчин дом може ли  да ми каже до колко часа взимат кръч, има ли опашки, за колко време се свършва горе-долу? Благодаря предварително.   bouquet

# 146
Ох успокои ме малко,аз така се панирах,може би и защото имам един спонтанен аборт преди 3 год. и изпадам в ужас да не стане някоя беля.Но май  ще се въздържаме ве4е от тези "упражнения"
За спането по гръб и аз съм така ,имаш 4увството 4е не ти стига въздуха нали?Така пише и в моята книга за бременни.Това е нормално.Пише 4е е най добре да спиш на лявата страна заради някаква вена .Ще про4ета пак и  ще ти пиша .

silverarrow-в Лат.Америка съм ,във Венесуела.От 6 год.ве4е.

Нямам търпение и аз в сряда да отида на лекар ,4е много ме гложди това за полът на бебето, въпреки 4е не е това най- важното.Оставайте със здраве.Аз отивам на разходка,тук е ве4но лято.Супер е времето през цялата година,е ,понякога е много жега ,но се живее- с климатици. Simple Smile

# 147
  • София
mishonka95 - ние сме на един термин като гледам лентичките:))))) Ще стискам палци и на теб да разбереш пола другата седмица. То не е най-важното и аз така мисля, но нямам търпение хич.  Joy

А за спането и аз съм чела, че не трябва да се лежи по кръв особено след 5 месец. Матката много натежава и спира някакви важни кръвоносни съдове и пречи на циркулацията на кръвта, доколкото си спомням.

# 148
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ НАС С МИШКО  newsm44
цял ден не можем да се приберем толкова се радвам на това хубаво време, надявам се скоро ама много скоро да си остане такова и за да мога по спокойна да си излизам на разходка и да не си обличам якето писна ми от него.
Гледам ще си имаме близнаци при нас в групата и много се радвам.
Относно близостта и ние малко изчакваме, засега сме в застой, после ще наваксваме.
Айде ние отиваме на гости, утре пак ще пишем да се пазите и лека вечер  Hug

# 149
  • София
славка добре дошла вече официално  Hug  Hug  Hug
Момичета, аз днес нещо се накарах на мъжо, без да е особенно виновен, нещо нервата ме е хванала, ама то без секс направо не се издържа. Мен са ме отсвирили тотално, без да има според мен нужда от такава мярка. Така че препоръката ми е секс - да - по-внимателно и не се отказвайте изцяло, че се изтрещява  Shocked  Shocked
Ивон завиждам ти - теб те глезят сигурно много при мама и тати.
Лека ви нощ   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт