Бягай с 200...

• 8 856
  • 154
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Така е, Бази. Още на първа среща те преценяват колко струваш и колко имаш и то погрешно. И вероятно никога не биха могли да развият "вируса" любов.

# 106
  • Обран бостан ;)
Любовта не е бизнес, а брачните отношения може да са бизнес. Ако и двамата гледат като на бизнес на отношенията си, съвсем логично е да ги обсъдят.
Имам чувството, че много мъже са ментално кастрирани за обичане и истински чувства. Всичко в главите им е сякаш хвърляне на салфетки и звук на банкомат.

Ама разбира се. Мъжете сме мноооооооооооого меркантилни създания, сал един Киркоров не е меркантилен, ама изключенията потвърждават правилото. Trollface

# 107
Някои сте, някои не са – то и затова хората се надушваме.
Всеки заслужава това, което излъчва.
Така че - аз проблем лично нямам. Нито с мъжете, нито с жените.

# 108
  • София
Това да си нагласите финансовите разбирания, пак зависи от способността за любов и доверие, степента на емоционално израстване. Ако имаш неотработени емоции като страх и гняв - имаш огромно недоверие по принцип към всички относно пари и сигурност.

# 109
Жените изглеждат много различни, докато не се наложи да седнете на масата да обсъждате бизнес (т.н. сериозни отношения). Може да си въртиш едно и също дежаву до безкрайност. Как го бяха вкарали в терминологията... не помня, нещо научно-биологично Smile
Какво въртиш до безкрайност, как фигурира в терминологията, би ли обяснил, че аз поне не те разбрах.
Ако идеята ти е, че всички жени са еднакво зле, това нали знаеш за кого говори зле...

# 110
Така е, Бази. Още на първа среща те преценяват колко струваш и колко имаш и то погрешно. И вероятно никога не биха могли да развият "вируса" любов.
Не съм съгласна, че мъжете са неспособни да изпитват емоции, свързани с любовта. Напротив. Преценяват, и то много точно - както що за жена стои пред тях, така и кога и до колко могат да манипулират, понякога само с пасивност. Това, че на вас ви се иска всеки набелязан да ви заиграе по свирката е съвсем друга работа.

# 111
  • София
Е, не съм казала, че са всички мъже. Някои са такива, наистина неспособни на връзка. Разминали сме се, няма драма.
По някакво съвпадение, имам информация за няколко такива мъже за няколко години. Ами нямат връзки.

# 112
Много важно дали имат или нямат. Не, драма има, защото не просто сте се разминали, тези мъже биват заклеймени, че за нищо не стават. Значи, като се целиш - стават, като не уцелиш - не стават.
Не го приемай лично, използвам примера ти.

# 113
  • Обран бостан ;)
Не съм съгласна, че мъжете са неспособни да изпитват емоции, свързани с любовта. Напротив. Преценяват, и то много точно - както що за жена стои пред тях, така и кога и до колко могат да манипулират, понякога само с пасивност. Това, че на вас ви се иска всеки набелязан да ви заиграе по свирката е съвсем друга работа.

Това няма как да го обясниш на жена, която изобщо не се интересува дали изпитваш чувства към нея или не, а се ръководи само и единствено от собствените си желания.

# 114
Сладкокиселке, и мъжете, и жените успяват да манипулират, но само доколкото им се позволи. А ако отсрещната страна няма интерес и грам не ѝ пука, каквото и да правят е все тая независимо от техниките. Резултатът е мижав интерес.

# 115
Мъж ми е казвал, че е нормално когато сметне една жена за подходяща да не му трябва дълго време, за да предприеме действия, с които да демонстрира сериозен интерес като общо съжителство, запознанства с близкия кръг и т.н.
Аз го намирах за леко откачено и прибързано, но за мъжете явно е наред. Все пак всеки си има темпо, което има право да заяви, дали ще си го напаснете е отделен въпрос.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 15:16 от anonymiss

# 116
  • София
Разбира се, че трябва време. Но общо взето, е кратко. Два-три месеца и повечето неща са ясни, запознават те с близки и приятели, дават ти ключ.

# 117
Мъж ми е казвал, че е нормално когато сметне една жена за подходяща да не му трябва дълго време, за да предприеме действия, с които да демонстрира сериозен интерес като общо съжителство, запознанства с близкия кръг и т.н.
Аз го намирах за леко откачено и прибързано, но за мъжете явно е наред. Все пак всеки си има темпо, което има право да заяви, дали ще си го напаснете е отделен въпрос.
Зависи си от мъжа. Имам най-различни примери покрай мен.

Някои са по-импулсивни и бързо предприемат такива стъпки, други просто като тип са по-изчакващи и небързащи и чак след време им идва музата да задълбават нещата.

Често точно тези, които бързо палят, след това бягат с 200 Simple Smile

# 118
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Някои са по-импулсивни и бързо предприемат такива стъпки, други просто като тип са по-изчакващи и небързащи и чак след време им идва музата да задълбават нещата.

Случва се най-вече, когато жената излезе от роля. Wink

# 119
Скрит текст:

Случва се най-вече, когато жената излезе от роля. Wink
Тоест? Би ли обяснил?

Общи условия

Активация на акаунт