💕✨Януарска радост 2026-та годинa✨💕 Тема - 2

• 17 242
  • 639
  •   2
Отговори
# 525
Момичета бързо оздравяване! 🍀

И около нас всички са болни, аз съм планирала две почивки на топло заминаваме и дано се предпазим до тогава никой да не ни зарази.

# 526
Здравейте, вие дали си усещате корема все еьно е напомпан - твърд и напомпан …

# 527
Да, аз моя го усещам така. Ама ми е доста голям вече.

# 528
И при мен е така, но аз съм с постоянни контракций и от там се получава.

# 529
И аз така си усещам корема, дори пъпчето ми се обърна вече навън.
Момичета вие колко кг сте качили?  Аз съм в 25 та седмица и съм качила 9, чувствам се огромна.

# 530
Аз съм в 26сед+3дни, качила съм 7кг. Но спазвам много ограничения в храненето, заради ГД. Съвсем наскоро започна обаче реално да ми личи и коремът ми изведнъж стана като напомпан, както казаха и други 😁

# 531
И аз си чувствам така корема, а мъжа ми казва, че изглеждам сякаш ще се пръсна и го е страх да ме гледа, а още колко има…
От няколко дни усещам често тъпа болка в кръста като при менструация, преминава само с лежане, седенето не помага, а сякаш дори я предизвиква… все по-тежко става, но повечето мина, малко остава, ще се държим, момичета.
Утре влизам в 25 седмица и до момента съм +6-7 кг

# 532
И аз в 25та съм вече +9. Не ми се качват повече ама само въглехидрат ми се яде..
Последната седмица ми изкочи и коремчето. Навеждането става все още, но с много мъки.

# 533
В 25та седмица вече съм качила 12-13кг, но съм с близнаци. Коремът ми е огромен и всяка дейнот е едно малко предизвикателство. Уж не ям по много но трябвя да лежа повечко и реално не изразходвам никакви калорий.

# 534
Ами аз съм 25 седмица, качила съм 10-11 кг. вече. Чувствам се като тир 😄

# 535
  • Бургас
26+ 5 дни, свалила съм над 5 килограма и нито един качен имам. Бебето е почти килограм - 990 грама тежи.

С гестационен диабит съм и на режим, но и преди да ми го открият не съм качвала нищо.

# 536
Аз съм 23+5 това предполагам е 24 седмица? Качила съм почти 6 кг и ми се яде доста тесто Sad

# 537
Аз съм на +4.5 кг сега в 26 г.с. Коремът ми си е сравнително мек, само един път го хванах че беше малко по-стегнат (пръстът ми хлътваше на половин см, а след минута вече хлътваше много повече) и тогава реших, че сигурно това е било Бракстън Хикс, ама грам нищо не бях усетила, просто визуално видях разликата чисто случайно. Все си мислех, че трябва да става като камък и изобщо да не може да хлътва, ама явно не. Thinking Иначе тези дни усетих, че под ребрата вече ми е доста по-свободно някак си, преди там ми беше най-опънато. А мъжо изведнъж ме застреля, че коремът ми изглеждал странно, не бил го виждал такъв досега, иии днес на прегледа се оказа, че бебето се е обърнало с главата надолу. Не го знам какво точно видя, ама явно е бил прав. Smile И във Феята четох за тази седмица, че можело вече да се обърне и да усещам да натиска шийката по тази причина, обаче аз не усещам нищо такова, даже ми е някак по-свободно движението. Много е интересно. Smiley

# 538
Аз съм +3 кг. Не ми личат, но ма мен са ми нужни и без това. Забременях 46кг сега съм 49..

# 539
Simplicity, браво!!! Аз нямам такъв самоконтрол.

Момичета, със стриите как сте? Аз май нямам все още, но ми излезе една “синина” на корема. Според мъжа ми е стрия ама чак да синее? Вдлъбната е, мога да я намеря с допир и е голяма примерно колкото 10 стотинки. Не знам до колко е нормално и дали да повдигна въпрос на АГ на прегледа.
Аз имам няколко от преди бремеността, но те са си стандартни като линии. Тази няма нищо общо.

Общи условия

Активация на акаунт