💕✨Януарска радост 2026-та годинa✨💕 Тема - 2

• 18 848
  • 704
  •   2
Отговори
# 675
На мен в Марковс ми казаха 28-32, като за мен да отида още към 28, защото и моя младеж върви напред.

Ако е единично премерено със седмица напред не бих се притеснявала, има си отклонения, а и обременяването ще даде информация за ГД най-сигурно.
Различните лаборатории разтварят в различни количества вода различни марки глюкоза, после си мерят според тяхните настроийки на апаратурата. Няма как да даде отражение това.

# 676
Момичета, вашите лекари споменават ли нещо за трета фетална морфология и в коя седмица се прави?

Моето бебе също върви една седмица напред, но е момче.

Аз си записах час по време на втората. Казаха, че не е задължително, но е препоръчително, тъй като мозъче, бели дробове и т.н. се развиват до последно и е хубаво да се проследи. Доктора ми даде час за 32 г.с. и не ми е давал право на избор за друго време 😃

# 677
Аз ще отида около 33-34та г.с. Както каза Зефир някой неща се развиват до последно и затова избирам да е възможно най-късно. ☺

Момичета ние вчера купихме мебели за бебето и се успокоих, че няма да спи на пода това дете заради нерешителността на майка си. 🤣. Обаче сега може да спи голо, пак заради същата причина.

# 678
Разбирам те... аз още нищо не съм купила. Дори една дрешка или одеалце. Grinning

# 679
И аз още нищо ама нищо не съм вземала .... само гледахме и си харесахме легло, повивалник, и скрийн ..... Евентуално харесах едно комплектче от 8 часи в тему .... уж пише 100% памук и има само хубави отзиви .... но се чудя дали да вземам от там

# 680
На мен АГ не ми каза да се записвам на трета ФМ и не съм. На последната бях в 23+4 и всичко е нормално.
Следващия ми преглед при АГ е чак , когато ще съм в 30 г.с., та едва ли тепърва тогава ще ми препоръчва да се записвам. Тогава ще ми пуска пак изследвания, урина и микробиология (трети за тая бременност ще са ми).

Аз сега си поръчах помпа за кърма, крем за зърна, мокри кърпички, шишета и залъгалки, дрешки за изписването и нощници за в болницата за мен. Остават ми още малко неща, но за тях ще чакам Черния петък.

# 681
Аз си бях обещала да не взимам нищо до ноември месец, но днес видях че в HM UK има 15% намаление за 24 часа и не издържах. Ние повечето неща ги имаме от предишната бременност, а и много неща ще ни подарят. Оказа се, че baby wish list е полезно нещо и всеки си избира какво иска да вземе за бебето.

# 682
Момичета аз търся бодита с копчета на рамото, за да може по-лесно да се промушва главичката и да не се тормозим. Обаче ми се струва еднорог това нещо.
Само блузки има с такива копчета на рамото, а така кръста на бебето ще е гол- демек отдолу пак трябва да се облече нещо друго 🥲
Виждали ли сте някъде такива?

# 683
И аз съм на вълна покупки, но само набелязване, нищо реално не сме взели още.
Чудя се коя точно кошара next to me да вземем, гледам, чета и нищо не разбирам Grinning някой ако има препоръки ще се радвам, търся с колела, за да я влача в хола и с приемлив матрак или опция да се купи друг.

# 684
Такива май не съм виждала, но аз взех бодита тип "прегърни ме" с копчета
Момичета аз търся бодита с копчета на рамото, за да може по-лесно да се промушва главичката и да не се тормозим. Обаче ми се струва еднорог това нещо.
Само блузки има с такива копчета на рамото, а така кръста на бебето ще е гол- демек отдолу пак трябва да се облече нещо друго 🥲
Виждали ли сте някъде такива?

# 685
skupocenna, знам че дрехите от Sinsay не са на почит тук във форума, но щом купувам на мен и мъжа ми дрехи за по 3-4лв от там, значи и бебето ще.издържи с такава дреха за около месец докато му омалее 😅 такива поръчвам аз, май ще са най-добри

# 686
skupocenna, знам че дрехите от Sinsay не са на почит тук във форума, но щом купувам на мен и мъжа ми дрехи за по 3-4лв от там, значи и бебето ще.издържи с такава дреха за около месец докато му омалее 😅 такива поръчвам аз, май ще са най-добри

А пробвали ли сте материите на бебешките неща, аз много се чудя дали да поръчам от sinsay.

Имах малко кофти опит, миналата година рискувах с един комплект коледно спално бельо - и уж пишеше 100% памук, имаше и добри отзиви - беше просто отвратителен. Памукът сигурно беше най-долното качество и въпреки, че ги прах многократно на 90 градуса, по 3 часа, слагах омекотители и какво ли не, така и не омекнаха и боцкаха много неприятно.... та накрая отидоха в кофата.
И това много ме възпира дали изобщо бебешките неща ще си заслужават.

# 687
  • 🌊
На мен ми взеха бодита от тему с копчета навсякъде, защото общи взето всеки от домакинството се страхува да докосне бебето и гледаме да има най-малко мърдане😂

При мен третата я препоръчват за 28-32 седмица. Сега в 25 ще ходя на повторна ехокардиография.

# 688
Аз с предишната бременност бях взела неща предимно от Пепко и Синсей. Повечето неща не отговарят на размерите си и след пералня или сушилня и се свиват бая.

А пробвали ли сте материите на бебешките неща, аз много се чудя дали да поръчам от sinsay.

Имах малко кофти опит, миналата година рискувах с един комплект коледно спално бельо - и уж пишеше 100% памук, имаше и добри отзиви - беше просто отвратителен. Памукът сигурно беше най-долното качество и въпреки, че ги прах многократно на 90 градуса, по 3 часа, слагах омекотители и какво ли не, така и не омекнаха и боцкаха много неприятно.... та накрая отидоха в кофата.
И това много ме възпира дали изобщо бебешките неща ще си заслужават.

# 689
  • Бургас
Аз съм в 28+4 дни. Взехме от Синсей някои ромпърчета и са добре

Общи условия

Активация на акаунт