💕✨Януарска радост 2026-та годинa✨💕 Тема - 2

• 11 870
  • 428
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, тези от вас, които се следят в Щерев и смятам да раждат там имате ли закупени пакети. Първото си дете също родих там, но не закупувала пакет, та сега обмислям?

# 316
Аз се следя в Щерев, за момента без пакет, но пускам изследвания в други лаборатории, където цените са почти наполовина. Първата ми фетална морфология беше там, но втората няма да бъде. Засега обмислям пакет "раждане и неонатологично проследяване", но вече не виждам смисъл да закупувам пакет за проследяване. Ако знаех, че толкова ще ми хареса там щях да си взема пакет от първия преглед в 8г.с., но отидох на шега да видя как е, понеже ми е далеч и не мислех да повторя. Само че с мъжа ми се влюбихме в д-р Босева и държим да си ходим при нея.

# 317
Аз съм в Щерев без пакет. Попитах АГ - то за пакет какъв да си взема . Каза ви че има време, той ще ми каже кога и какво .
Вече съм в средата на 6ти месец 😀

# 318
Аз също се следя в Щерев, не съм купила пакет, плащам всеки преглед отделно, а за изследвания или както ми се наложи посещения при ендокринолог ползвам допълнителното си здравно осигуряване и така не плащам допълнително. Ще купя пакет “раждане и неонатологично проследяване”, като от здравното ще ми възстановят някаква сума.

# 319
Мацки, имам едно питане. След няколко дни съм на преглед, но все пак вие сте по напред от мен, та затова първо към вас.
В 21г.с. съм и от около седмица-две /да речем/ само вечерно време и при ходене имам една от тъпа към остра постоянна болка ниско долу в корема около диаметър 2см. Като седна или легна, или пия нош па и седна за 15мин и стана да продължа да ходя, болката изчезва, или ако при движение натисна леко мястото също изчезва.
На някоя дали й се е случвало, на мен това не ми изглежда на контракция??

# 320
Мацки, имам едно питане. След няколко дни съм на преглед, но все пак вие сте по напред от мен, та затова първо към вас.
В 21г.с. съм и от около седмица-две /да речем/ само вечерно време и при ходене имам една от тъпа към остра постоянна болка ниско долу в корема около диаметър 2см. Като седна или легна, или пия нош па и седна за 15мин и стана да продължа да ходя, болката изчезва, или ако при движение натисна леко мястото също изчезва.
На някоя дали й се е случвало, на мен това не ми изглежда на контракция??

И аз не мисля, че това е контракция. Аз имах няколко пъти контракции и чувството определено е много различно. Буквално целият корем ме стегна, заболя силно и преряза едновременно. За около 20-тина секунди беше всичко и ме отпусна.

Иначе имах болки в яйчниците първите два месеца и пих но-шпа, беше по-скоро като това което описвате.

22-ра седмица съм от днес.

# 321
Контракциите няма как да ги объркаш, при тях целият ти корем се стяга. При мен не са с болки и даже не им обръщах внимание, докато не ми казаха какво е. От тогава усещам, че има един лек спазъм преди всяка, но не е болезнено. Може нещо при теб да се разтяга и да е временно. Особено щом се променя при движение и не е постоянно във всякакви пози е доста вероятно матката да се разтяга.

# 322
Аз също се следя в Щерев и не съм купила пакет. Вие при кого се следите и доволни ли сте. Може и на лично да споделите ако не искате в групата

# 323
Аз също се следя в Щерев и не съм купила пакет. Вие при кого се следите и доволни ли сте. Може и на лично да споделите ако не искате в групата

Аз се следя при д-р Певтичев. Първото ми дете родих при него и сега пак съм там Simple Smile

# 324
Деси, не мога да преценя дали болката, която усещам и аз е същата, но АГ вчера сподели, че е възможно да се появява заради позата на бебето и действително като погледнахме на УЗ беше седнало  там.

Иначе на момичетата, които се включиха за Щерев- благодаря Ви! 😊 Вчера със сигурност се чувствах по-спокойна с информацията, която споделихте. Д-р Калев е чудесен не само като специалист, но и като човек. Даже смея да кажа, че е най-добрия лекар при когото съм ходила по каквато и да е причина.

Потвърдиха ни пол и сега ме сърбят ръцете да започна с покупките 😭

# 325
Деси, не мога да преценя дали болката, която усещам и аз е същата, но АГ вчера сподели, че е възможно да се появява заради позата на бебето и действително като погледнахме на УЗ беше седнало  там.

Иначе на момичетата, които се включиха за Щерев- благодаря Ви! 😊 Вчера със сигурност се чувствах по-спокойна с информацията, която споделихте. Д-р Калев е чудесен не само като специалист, но и като човек. Даже смея да кажа, че е най-добрия лекар при когото съм ходила по каквато и да е причина.

Потвърдиха ни пол и сега ме сърбят ръцете да започна с покупките 😭

Честито! И мен ме сърбят за същото Grinning , но засега се възпирам... малко съм суеверна.

# 326
Здравейте, аз се връщам от преглед и имам скъсена шийка, най-големия ми кошмар, а голямо следене я следя. От 35 мм за две седмици е 29мм. Засега само утрогестан ще слагам вагинално и ще видим. Аз вече така или иначе лежа, не знам колко повече мога да лежа от това...

# 327
А в коя седмица си сега? Разбирам те, но не е опасно скъсена, особено ако си след 24-та седмица.

# 328
А в коя седмица си сега? Разбирам те, но не е опасно скъсена, особено ако си след 24-та седмица.
Да, в 26 съм сега, просто в поредното нещо, което се случва и съм вече отчаяна

# 329
Да, в 26 съм сега, просто в поредното нещо, което се случва и съм вече отчаяна

Не се отчайвай! Имай вяра, че всичко ще е е наред. 💕

Общи условия

Активация на акаунт