Великденската тема на Априлките!

• 10 235
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Честит рожден ден и на Еви и Дениз HugДа растат здрави и умни

Аз само да се оплача ,че нашите нощтни будения отново са във вихъра си.И това  е така,защото след Рд-то бях блакосклонна да му дам да си суче.Е,голяма грешка!От тази нощ пак започваме с тренинга.Стискайте палци

# 226
Честито на всикчи рожденици и рожденички!

Нуни, Иво пие около 150-200мл вода дневно. Това е единствената течност, която поема (решително отказа да пие АМ  Rolling Eyes ). Вече имам напредък, научихме се (аз - в каква чаша и как да му я подавам, а той - как да не гълта като прежадняла патка) на водопой, а от 2 дни успява и да пие от биберон. Сигурно ви звучи смешно - бебе на година тепърва да се учи да пие от биберон, ама на нас хич не ни е забавно.

Зарка, пусни линк към снимки на Мимата  Laughing Много е сладка.

# 227
Зарка, пусни линк към снимки на Мимата  Laughing Много е сладка.

Мерси Юлче  Simple Smile. Чакай да видя дали съм успяла. Сложих каквото имам под ръка на компютъра в работата.

http://good-times.webshots.com/photo/2590915020101086645vymdFU

# 228
Честит рожден ден  на Али-Бали, Дени и Еви Heart Eyes
Честит празник на родителите им  bouquet
Честит рожден ден, Раче  bouquet

Данче, как беше срещата? Искам снимки...
Варна са страхотни Simple Smile Мимката също Simple Smile

Симона пие малко вода. НА предлагане по няколко глътки. Миналият ден като пътувахме за К-ли разбрах, че може да пие и повече, тогава си излока цялата чаша. А иначе пие примерно кисело мляко разбито добре със сламка.

Нуни, знам че Янчето имаше проблеми с плодовете. Как е сега? Защото и Симона е така и от няколко дни открихме първия и истински любим плод - манго, но не на пюре, а настъргано или на парченца.

Енви, по твоята анкета:
1. Столчето има някакво оребрение само на местата на крачетата, нещо като възглавници.
2. Лук зелен, не знам , май е яла.
3. Слънцезащитен купих минала година на Avene. Но не съм го ползвала, сега ще го изровя. И след няколко дни ще докладвам.

# 229
Зарка, Мимата много хубава, пу-пу!

Аааа, почивните дни са ми пак 4  Mr. Green. Имах една почивка от може би 2 месеца където си ги увеличих на 6 обаче не изкарах дълго. Ужасна съм и вече не се трая. Мъжо в чудо се видя. От къде го пръкнах тоз работохолизъм  Rolling Eyes.
А кошарата ми е абсурд да я взимам с мен. Още повече че сестра ми вече е закупила друга такава за Лекса и и е обзавела стая със всичките му такъми. Ще си нося количката, щото имаме 2 смени и без нея няма как. Искам и столче за кола да и нося, ама само ако се вместим в багажа. Сега нали орязаха килограмите, та незнам как ще я сколасаме. А столчето не ни се полага да го пуснем безплатно след като носим и количка. И сега дилемата ми е куфар или столче? Mr. Green

# 230
Зарка, голяма е сладурка адашката! Heart Eyes

Нуни, Велина все още пие малко вода, но има значителен напредък от времето, когато вместо вода сучеше. А за количество ... около 150 гр дневно в най-добрия случая, но тя и АМ не пие. Rolling Eyes

Софиянки, дайте снимки от срещатааа! Laughing

Днес, петък 13-ти, вече мога, да обявя, че Велина проходи!  Flutter Обичам 13-ти!!! Heart Eyes

# 231
Енви да ти е честито проходилата щерка! Hug

Нуни, моя юнак последно време по 300мл изпива/чай+вода/  #Crazy

missZ , аз гласувам за куфара-столче ще си намерите Peace

Зарка, хубава бонбонка си имаш и ти! Mr. Green

Цвети , дано бързо въстановите режима си.

Теди е на антибиотик-сутринта се събуди с кашлица, давах сироп 2пъти и следобед отидохме при доки с Т37* Каза,че не е само гърлото и ни исписа Cefaclor1 H2O Като лягаше беше с Т37,2* и в момента буха-такава гадна кашлица все едно храчки вади Sad Дави се сякаш.За пръв път ще пие антибиотик и ми е криво, но дано бързо се оправи...

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 22:21 от rody

# 232
http://snimka.bg/album.php?album_id=123256 Снимките от днес от мен Grinning Много хубава среща беше, другата седмица, живот и здраве, пак  Hug

Благодаря за отговорите за водата Grinning Юлче, и Яна преди месец се научи да пие от шише, до тогава с лъжичка всичко ooooh!

Зарка, бонбон в рокля си имаш Hug

енви, браво на Велинката Heart Eyes, хубава дата си избра да проходи.

Роди, много бързо предписва АБ твоят лекар. Дано бързо оздравее мъника Praynig

Янче, адашката ти започна да яде плодове. Сега всякакви хапва на пюрета, а пресни - банани, ябълки, грозде, и киви е яла. Ще пробвам и с манго.

Цвети, не знам как издържаш с нощните будения и кърменето. Герой  bouquet

# 233
  • София
Честито на малките ни сладурковци Али, Дени и Евичка!
Честито РД на Рачето!

Фил, ето ги количките!

Юлче
, това заместване на твърдо хранене с мляко ама хич не ми звучи смешно.  ooooh! И ние преди 2 месеца я направихме тая замяна, че нали от 6-7ми месец бяхме почти само на твърдо, а по едно време забелязах, че проявява търпимост към млякото и заместих веднага.  Mr. Green Резултата беше зашеметяващ: +800гр за 1 месец, в сравнение с 50-200гр предишните, аз отдавна съм забелязала, че млякото страшно го напомпва малкия. Сега яде малко по-мъничко, ама пак е добре и тоя месец се надявам на поне 300-400гр  Laughing

Браво на щъпуркащата Велинка!

Наздраве и лека нощ на всички!

# 234
Ренка, Иво не пие АМ, а вода от биберона  Laughing
Всъщност нашето АМ е едно Фризо2, което ни е подарък от едни братовчеди. С Младен бяхме решили да си подправяме сутрин кафето с него, ама то е едно такова гадно на мирис и още по-гадно на вкус и затова го пробутваме на малкия с променлив успех. В каши върви засега, мръщи се леко, но яде. На мен ми е малко притеснено, щото нали суче вече само по 3 пъти, а и млякото доста намаля и само се чудя как да докарвам необходимото за деня количество. Засега сме сутрин добавено мляко към кашата и следобед - малко кисело мляко. Голям проблем, щото нали не знам колко изсуква... Но не ми се иска да го отбивам насила засега. Той и без това сам си се предава полека-лека.

# 235
Честит рожден ден на рождениците!  bouquet

Шуши, честит рожден ден и на теб!  bouquet Hug  bouquet

Ренка
, мерси за напътствието Hug

енви, честита ти проходила сладурана Вили! Heart Eyes Hug Heart Eyes

юлче, що не спиш, м?

# 236
  • Boston, MA
Честит първи рожден ден на Али-Бали, Дени и Еви! Да сте здрави, весели дечица!

Честито на големите рожденички Рачето и Шуши! От любов и късмет да не се отървете!

Честито прохождане на Велина!

Страшни снимки от срещи и много завидях, да сте на линия есента, като и аз се прибирам, пак да се събираме!  Mr. Green

Зарче, Мимата е страшна (прилича на теб)! Много е пораснала, пу-пу! От прясното мляко никакъв негативен ефект нямаше, даже май повече му харесва (като знам формулата колко ми е гадна на мен, разбирам го човека). Вече сме 50:50 млякото с формулата.

МисЗ, количката не се брои към багажа, така че ако сте 2-ма души, имате право на 4 парчета + количка + ръчен багаж за вас + за Лекса ръчна чанта.

Дани пие бая вода, намалил е млякото до 2 бутилки на ден (общо 500 мл) и пие сигурно още толкова вода. Голяма жаба е и не знам как стана това, при положение, че допреди месец-два изобщо не пиеше. Ама аз почнах да му предлагам, докато яде твърда храна, и сега е свикнал да си "разрежда".

Да ви се оплача, Дани не е много зле, само сополи има, но майка ми и мъжът ми са болни и отложихме купона в събота. Сега или следващата, или по-следващата събота ще го правим.  Sad

# 237
Здравейте мили дами, не мога да не започна и днешния, така щастлив за мен ден, с вас. Hug

почерпете се от името на Део, а аз ще вдигна една наздравица(съвсем реално, а не само виртуално) и за вас.
Отивам да домакинствам, че наобяд ще се изтърси цялата рода  Grinning
Чао от нас и усмихнат слънчев ден ви желаем

# 238

ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ-ЕВА, ВИКТОРИЯ, ВАЛЕНТИН, ДЕЯН И ЙОАННА!!!

Нуни по принцип нашето доки АБ не дава освен в краен случай-явно сме се докарали добре щом реагира така и даде веднага.

Снимките и от софийската среща са супер  Peace 

Бубка дано бързо да се оправя Дани.

Всички болни бързо да се оправят Hug

# 239
  • София
ЧЕСТИТО НА ЕВА, ВИКТОРИЯ, ВАЛЕНТИН, ДЕЯН И ЙОАННА!!!

Ето и моите снимки - не са много, защото се оказа, че нямам много батерия : http://family.webshots.com/photo/2520066120057718807Tjcuzf

Общи условия

Активация на акаунт