Пазаруване от Best Secret- Тема 5

• 5 106
  • 58
  •   1
Отговори
# 30
Аз видях, че на другия ден бяха намалили цената. Писах им и доста бързо ми върнаха отговор и дадоха ваучер (в рамките на деня). Обаче имаше от моя номер. Виж първо да не е изчерпан. Иначе няма логика да ти дадат ваучер за разликата.

# 31
Ваучерът какъв е паричен ли или някакви проценти?

# 32
Благодаря за отговора!

# 33
Моя беше паричен.

# 34
Може ли линк към ботите?
Аз още не съм връщала нищо. До сега всички поръчки ми стават и идват добре опаковани с етикети и в срок;

# 35
Здравейте, имам един въпрос.След изпратена покана и направена поръчка, след колко време изпращат кода за намаление?

# 36
Като изтече срока за връщане.

# 37
Ползвам приложението, не мога линк да копирам. Ползвайте филтъра, на марката не са много моделите зимни боти. Около 10 модела

# 38
Снощи получих имейл, че ми отказват поръчка направена на 19.08.2025 г. Преди това на 23.08 получих имейл за забавяне. Дадоха ми компенсация, ваучер за 20 лв., валиден една година.

# 39
  • на последния етаж
Здравейте, има ли активен код?

# 40
  • София, Манастирски ливади
Здравейте, има ли активен код?
Кодовете или са обявени в приложението/сайта, или са лични и не могат да се преотстъпват.

# 41
Здравейте, опитвам се да върна пратка в Спиди автомат, знаете ли дали е възможно да са пълни кутиите и затова да НЕ се отваря, но пък изпсива ,че кода е невалиден.

# 42
Само в офис.

# 43
Ех, жалко... Няма отворен в нашия град, а уж пише на сайта, че може и на автомат.

# 44
Пише, но и други са споделяли, че не става.

Общи условия

Активация на акаунт