Пазаруване от Best Secret- Тема 5

• 6 801
  • 79
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, получих пратката,но не и възстановяването на средствата за артикула,който пишеше ,че няма да пристигне и че ми възстановят средствата. За колко време възстановяват?

# 76
Здравейте, от едно известно време BESTSECRETS явно имат проблем с доставките.Имам поръчка от 17,09 и първо чаках 10 дни да я обработят, след това получех номер на товарителница ,ноо праткта така и не предадена на Спиди.
Виждам че доста потребители са в същото положение и то не само от БГ.Няколко пъти вече пиша , но очевидно си комуникирам с бот.На 02,10 ми отговори, че явно праткат ми е загубена и ще се свържат след 48 часа с мен, днес след като нямам отговор , отново им писах и получих същото съобщение.Казах им, че искам да ми въстановят парите.Бях направила в петък нова поръчка , но я отмених.Има ли други с неполучени пратки и поне въстановени пари?

# 77
Аз на 26.09 поръчах и пратката пристигна на 02.10 със Спиди. До сега съм нямала проблем с пратките от сайта. По скъпи неща купувам, но винаги пристигат навреме.

# 78
Аз на 26.09 поръчах и пратката пристигна на 02.10 със Спиди. До сега съм нямала проблем с пратките от сайта. По скъпи неща купувам, но винаги пристигат навреме.
[/quote]

И аз поръчвам често от тях и обикновенно идват до 10 дни, този път се закучиха нещата!

# 79
Вчера направих поръчка. Имаше надпис с червено, че поради големият обем и натоварване, са възможни закъснения. В момента пускат и допълнителни намаления.
Относно връщането на средствата, ще напомня, че постъпват в сметката ви с вальор датата  на поръчката, а не с датата когато са постъпили средствата от връщането по сметката.

Общи условия

Активация на акаунт