Подутина на стомаха

• 728
  • 22
  •   1
Отговори
Майка ми си напипва подутина на стомаха. Над пъпа е. Кръгло е. Не се вижда поне на пръв поглед, но тя си е и пълна в стомаха, просто се усеща, напипва. Подобна има и на крака от години, но е като топче там. На стомаха е по-голямо. Но аз се доста се изплаших, тя не е от хората дето ходят по лекари..Докато я накарам, ще се побъркам. Да не е някой рак това? Друг имал ли е такова?

# 1
Разбира се - лекар, прегледи, изследвания, биопсия!
Няма какво да се гадае!
Да питате във форум какво може да е нещо по описание е като да идете на врачка, за да се успокоите ... Лекар - няма друго решение!

# 2
Разбира се - лекар, прегледи, изследвания, биопсия!
Няма какво да се гадае!
Да питате във форум какво може да е нещо по описание е като да идете на врачка, за да се успокоите ... Лекар - няма друго решение!
Не е същото, защото и други хора може да са си напипвали същото и да кажат какво им е било. Форумът е пълен с подобни въпроси от притеснени хора..

# 3
Да си прави масажи, може газове да са.
Не бързайте с лошите диагнози.

# 4
Много се дразня на хора, които не искат да ходят на лекар, понякога не успяваш и да ги накараш. Или ако евентуално успееш, изхабяваш куп нерви докато ги убедиш. Аз като имам някакво оплакване веднага хуквам сама, без някой дори да ме побутне. Яд ме е на немарливи, нехайни хора, които все ги е шубе като малките деца. Ами стой тогава, чакай докато стане по-зле. Много се ядосвам...

# 5
То и хипохондрията не е хубаво нещо. За всяка дреболия, на лекар.

# 6
# 7
То и хипохондрията не е хубаво нещо. За всяка дреболия, на лекар.
Не говоря за хипохондрия, а за реални оплаквания и симптоми, които не са обичайни.. В момента примерно имам проблем с ходенето по малка нужда. Не мога да не отида на лекар. Преди месеци си ударих едната гърда, трябваше да отида да ме прегледат. Такива неща не трябва да се пренебрегват, защото отлагането води до по-лоши последици. Чак хипохондрик не съм. Нека да не бъркаме нещата.

# 8
Зависи от проблема. Има спешни състояния, които не търпят отлагане на преглед.
В какъв смисъл са твоите проблеми? Цистит ли?

# 9
Зависи от проблема. Има спешни състояния, които не търпят отлагане на преглед.
В какъв смисъл са твоите проблеми? Цистит ли?
Парене, причинено от паразити, навлезли от дебелото черво в пикочния мехур. Иначе цистит съм имала преди години. Борих се доста време с него. А като казах, че веднага хуквам, нямах предвид на момента по спешност, а че по принцип обръщам внимание на проблема, когато имам някакво видимо оплакване. Например аритмии съм имала, проблеми със стомаха, бъбречни кризи, затруднено дишане. При такова положение не е добре да се оставят нещата на течението.

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 22:37 от Borqna Sto 771419

# 10
Паразити, имаш предвид бактерии?.
Пий Цистостоп Рапид, по 2 на 4-6 часа. Ще ти помогне до лекаря.

# 11
Паразити, имаш предвид бактерии?.
Пий Цистостоп Рапид, по 2 на 4-6 часа. Ще ти помогне до лекаря.
Не, не бактерии, говорим за острици. В някои случаи пробиват дебелото черво, и от там пикочния мехур, както стана при мен. На два пъти изпишках червей, като непосредствено преди това имах жестоко парене Cry. Говорих с двама лекари по телефона, като единият вече не практикува. Казаха ми: "Да, напълно е възможно паразитите да влязат от дебелото черво в пикочния мехур, тъй като са близо разположени".

# 12
За пръв път чувам за такова нещо! Ужас!
Дано се оправиш бързо!

# 13
За пръв път чувам за такова нещо! Ужас!
Дано се оправиш бързо!
Дай Боже, че от известно време се боря с това, и се налага няколко пъти да ходя на лекар. Благодаря ти!

# 14
На гастроентеролог първо да отиде,  Евентуално гастроентерологът може да даде направление за хирург.

Общи условия

Активация на акаунт