Петокласници 2025/2026

• 7 499
  • 178
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ако зависи от наборката - ще стои по цял ден и цяла нощ в леглото с телефон с ръка.
Натиснах да чете по малко. Като след това задавам въпроси, за да видя дали чела наистина.
Нямат специални домашни за ваканцията. Но ще се наложи да се преговаря по разказвателните. Има тестове през януари.

# 166
Честита Коледа!
При нас положението до 27.12 включително не е закачан, пълна почивка и игри, пътувахме.
Направихме вчера график кой какво има да прави и подхванахме малко по малко с много протести,но каквото виждам има време и за игра,защото днес бая е седял на компа да цъка докато се прибера в 17. Написал е много малко.
 Абе мъка си е като цяло, подвиква, противоречи, уморена съм да споря с него. Няма да го оставя,но напоследък взе да се включва и баща му за щастие,което ми е огромна помощ психически.

# 167
Моите и двамата днес са изкарали целия ден по пижами.  Пълен релакс. За утре ще поставям задачи. Да не ме ядосат, че ще измисля и за 01.01.

# 168
Честита Коледа! Моята има и домашни и проект, всеки ден я подсещам, но дотук нищо. По цял ден е в леглото, а ако случайно излезе от него, прави всичко друго, но не и да пише домашни. Тя си мисли, че има още много ваканция, но ще пътуваме и реално не си прави сметка, че няма да остане време. Ще ги направи, няма да си позволи да отиде без домашно, ама пак ще е под напрежение и в последния момент 😏 Класните минаха при тях, но има още цял месец и със сигурност ще има контролно по "любимата" география, та ще е зор. С преразказа изглежда се оправя, минала е на втори кръг на олимпиадата по БЕЛ, а на първи имаха точно такава задача.

# 169
Честита Нова 2026 година!
Пожелавам много здраве на всички и децата да учат с желание! Blush

За пореден път искаше да остави приготвянето на раницата за сутринта, но успях да се преборя.
На мен малко ми е притеснено как ще се оправя с рестото, ако си купува нещо. За сега ще бъде с левове. Но трябва да набивам в главата да внимава, ако и връщат  Евро.

# 170
  • София
Това за рестото не сме го говорили. Добро напомняне. Довечера ще обяснявам. Може и някой калкулатор да сложа на телефона й.
Големите са инструктирани да си ползват картите за плащане тази седмица. Пък след това, като заредим с евро, да плащат както искат. Не сме обменяли пари предварително.

# 171
В училищна лафка има ли постерминал? При нас - не.

# 172
Аз директно 5 евро пратих и се надявам да се оправи. Би трябвало с общи усилия да сметнат колко им остава и така. Събрах им левовете на момата и синчето и да свикват.🤣

# 173
В местна верига магазини и без опашка, касиерката се обърка и при сметка 15.09€ ме каза 21.18 лева. Два пъти я помолих да провери - редовен клиент съм и не е коректно понеже плащам в лева да стават такива значителни грешки, което после да им ги удържат от заплатите. Докато в края на миналата година на каса излизаха и в лева, и в € сумите, сега са само в евро и това затруднява и клиент, и касиер. Като родител съветвам децата си да се въздържат да пазаруват особено в училищните лафки

# 174
Снощи все пак  свалихме калкулатор и на нейния, и  на моя телефон. То аз се замислям сериозно, а в края на деня като съм уморена съвсем. Където може плащам с карта, ама все пак. Довечера ще проверя дали си е купувала нещо.

# 175
  • София
A, оправя се с евро. Тя имаше евро, пътуваме често, още миналата година, от Гърция и Австрия беше събрала което й остава. По - добре от мен се оправя
 При нас почти не пазаруват в училище, освен някои солети и то чат пат, та кой знае колко няма да се обърка... Има си доста пари,,събрани след Коледа, уж щеше да събира за нов телефон. Баща й купи, та остана с пари в лева и.евро, дето има една дума,  по -богата е от мен сега, както се охарчих по празниците... Joy оправя се детето

# 176
Нашата си ходи само с левове, аз също плащам само с левове все още, от толкова дни вкъщи не съм имала сгода да ги свърша. Тя носи в нея по 5-10 лева и харчи средно по веднъж в седмицата, и да стане объркване с рестото няма да е голяма работа. Вие продължавате ли с кутиите с храна, че ние да 🙄 Мислех си, че приключваме с това след 4ти клас, понеже училището има кетеринг, който може да си поръчва на лавката, но уви нямала време.

# 177
Продължавам да слагам сандвич и плод. Голямо училище,  много деца и наистина няма време. А последните междучасия са по 5 мин., докато сменят стаята и часът започнал.

# 178
  • София
Продължавам да слагам сандвич и плод. Голямо училище,  много деца и наистина няма време. А последните междучасия са по 5 мин., докато сменят стаята и часът започнал.
Същата работа + нехаресването на закуските от тамошната лафка.
Моите предложения явно са поомръзнали, но пък не получавам никакви подсказки какво точно иска. Та си караме по стария начин - аз слагам, тя мрънка, но яде.

Общи условия

Активация на акаунт