Парфюмни размисли и страсти - 298 тема

• 68 452
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
За мен няма абсолютно нищо общо между Сплендид и Елексира на ЛВЕБ. Ама нищичко.

Този уикенд съм на парфюмно разузнаване, и нямам търпение да пробвам новите Барения и Линтерди, стига да е зареден.

# 166
И за мен няма. От различни вселени са. Шанел Сплендит го обичам страстно, много е нежен.
Еликсирът е виолетков, плътен и силен.

# 167
Никъде не съм казала, че Splendide прилича на L'Elexir, а че са от една категория синтетични, сладко -плодови аромати, само като за ориентир. Виолетковото листо не го усещам аз... А че и двата не ми харесват е факт, не са класни аромати, по-скоро юношески.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 23:27 от Dewi D

# 168
И аз пробвах преди няколко дни новата Барения Интенз. Много майсторски засилена версия на класическия. Тоест усещаш същия парфюм, но по интензивен, траен, силен. Не усещам натрапчива промяна, а положително подсилен интензитет. Допадна ми много, но вече имам класическата и двете мисля че са излишни за притежаване едновременно. Остава като желание за по-натам, когато привърша първия. За зимата мисля че Интенз версията ще е чудесна.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 07:57 от Lale_Lili

# 169
Началото на Barenia Intense ме стресира и напрегна. Много кожа, много чудо. Стои ми откровено мъжка. За есента ще си взема първообраза, новият вариант твърдо не е за мен.

# 170
И аз не харесах новата Барения. Първообразът ми е достатъчно добър и не търся по-силен ефект. И мен ме стресира началото и не можах да я изтърпя.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 08:56 от *Emia*

# 171
  • Варна
И аз ще се присъединя към нехаресващите новата Барения. Толкова тежка ми дойде, че наложи да си трия ръката с мокри кърпички.
От друга страна съм доволна, че си имам първообраза и няма да страдам по новата.

# 172
И аз вчера бях на обиколка в Дъглас и тествах всичко ново което видях.
На първо четене нито Million in gold, signature, burberry goddess ме впечатлиха осоебно. Хубави аромати, но не ме грабнаха като любов.
Новата Barenia.. върху мен стои като оригинала. При мен оригинала си е доста траен. И аз мисля като Лале Лили, че имаш ли оригинала е излизшна интенз версията. Поне аз ще се въздържа.

# 173
Новата Барения я усещам чисто мъжка.
Не знам защо се изсилиха с тази версия.

# 174
  • Mediterraneo
Снощи след баня пръснах веднъж Барения интенз, да ги запозная с ММ, който хич не я хареса на проба. Тази сутрин още се усеща много, не успя да ме задуши снощи, напротив, след първия час мъжката нотка премина и ММ каза, че носът му го тегли към врата ми Simple Smile. Някъде между пластовете започнах да усещам мед, пресен, уханен мед, който се настани над всички нотки доста продължително.

# 175
Момичета, къде във физически магазин мога да помириша TIZIANA TERENZI KIRKE?

# 176
Atelier 84, Belodore и още много магазини и апартаменти на сайтове.

# 177
Пропуснах да кажа – в Пловдив Grinning

# 178
Пропуснах да кажа – в Пловдив Grinning
Венера козметикс.

# 179
  • София
Здравейте
кое е по-препоръчително:

това
https://www.fragrantica.com/perfume/Azzaro/Wanted-38686.html

или това