Парфюмни размисли и страсти - 298 тема

• 68 495
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Кенди, нека да си го поприпомня като дойде и тогава ще споделя, тествах го отдавна, много ми хареса  и го дебнех ревностно 😀
От парфюми шоп поръчах, БО, беше един, защото след като поръчах- изчезна.

# 271
Новият LVEB не го поръчвайте без да сте го пробвали, никак не е впечатляващ за мен.

# 272
  • Sofia
Новият La Vie го поръчах, но има проба към него и май май ще го върна. Най-големият плюс за мен е, че няма нищо общо с оригинала, от който ми се повдига, буквално...
Приятен е, сладичък, мускусен, в началото леко цитрусов, нищо особено, но става за ежедневен непретенциозен офисен парфюм. Поръчах новата Барения и май този ще го върна, за да я придобия с чиста съвест на непохарчила излишни пари Grin

# 273
Новият Шалимар дали се очаква в България или пак ще ни пропуснат? В момента съм в Гърция и се чудя дали ще го има някъде в Солун, или много съм се разбързала?

# 274
  • Sofia
Новият Шалимар дали се очаква в България или пак ще ни пропуснат? В момента съм в Гърция и се чудя дали ще го има някъде в Солун, или много съм се разбързала?

Има го в Notino: https://www.notino.bg/guerlain/shalimar-essence-parfjumen-ekstra … zheni/p-16328504/

Не знам дали ще има мостра в магазина.

# 275
Наличен е от днес новият Мис Диор.
Нямам търпение да го помириша.
 Цената е ужасна.

# 276
  • Sofia
Наличен е от днес новият Мис Диор.
Нямам търпение да го помириша.
 Цената е ужасна.

Къде го има за тест и каква е цената?

# 277
В официалния вносител за България. Те зареждат винаги първи. Очаквам днес и в Леро.
https://prettyshop.bg/products/dior-miss-dior-essence-parfum

# 278
  • София
Здравейте, препоръчайте ми парфюм с аромат на слънцезащитен крем, буквално да го наподобява (за справка - слънцезащитата на Sundance на DM, ако ви е познат, страшно ми допада като аромат).

# 279
Tom Ford Soleil Blanc

# 280
  • Sofia
В официалния вносител за България. Те зареждат винаги първи. Очаквам днес и в Леро.
https://prettyshop.bg/products/dior-miss-dior-essence-parfum

Благодаря! Flowers Hibiscus
Цената наистина е ужасна 🤣

# 281
Tom Ford Soleil blanc, Mugler alien goddess, qaed al fursan unlimited, replica beach walk, bronze goddess Estée Lauder, vanilla vibes JHAG, yves rocher monoi edt май сега се казваше vague d’été

Цената на новия Диор е наистина ужасна и съм в тих шок Grinning

# 282
Ужасна цена, но парфюмът е уау. Най- добрите къпини за мен. Купих го и съм много щастлива.❤
Платих го моментално след хубаво напръскване, това е прецедент при мен. Дадоха ми проба да разнося, но така се влюбих, че нямаше как да си тръгна без него.

# 283
На мен ми прилича на LVEB Elixír новият Miss Dior. По-скоро първият бих ползвала понякога.

# 284
Чудна е есенцията. Мислех само да я подуша, а си тръгнах добре напръскана.

Общи условия

Активация на акаунт