Парфюмни размисли и страсти - 298 тема

• 40 207
  • 528
  •   3
Отговори
# 435
Пачулито не е безобидна съставка, и не се развива еднакво на кожа. При мен е какаово-шоколадово, при други мухливо.
Обожавам Коромандел и голяма част от Ангелите.
Днес реших да си припомня J'adore Voile de Parfum. Толкова силна момина сълза извади, че ми се отщя. Преполовила съм бутилка от него, но не го обичам вече.
Уж беше ирисово-виолетков. Не знам какво му стана.

# 436
  • Toronto
Полудях за този Amouage Guidance, някой може ли да ми каже дали го има в България и на каква цена. А да, и къде, ако го има.

# 437
В Делириум. 714 лв.но онлайн сега не го виждам наличен. Имаше го и в парфюми шоп.

Утре ми идва новия Ла ви Нюд нямам търпение. Вчера вече го имаше в Сефора.

# 438
  • Toronto
В Делириум. 714 лв.но онлайн сега не го виждам наличен. Имаше го и в парфюми шоп.
Благодаря densi, тук е малко по-евтин. Значи няма смисъл да го търся в България. Аз съм луда за този парфюм, обаче никой около мен не изглежда особено впечатлен от отливката, която си бях поръчала. Не мога да си го обясня.

# 439
Приготвила съм вече Hibiscus Mahajad, angels share, Delina exclusif, Layton, nishane ani (някои са само отливки)се вълнувам да разносвам нови аромати. Все оглеждам за нов есенен или зимен парфюм Heart Eyes В момента обмислям Angel stellar, влюбих се. Само ме спира мисълта дали не носи той мен вместо аз него.
П.С : Благодарение на тези теми с годините спрях да мразя есента, сега просто я свързвам с всички нови аромати и свещи, които ще мога да ползвам без да ме душат. Много обичам сладости и откровено мъжки аромати да нося също, есента и зимата се получава Grinning Иначе и аз съм интровертна, четяща, все с чай или шише вода Joy

# 440
Полудях за този Amouage Guidance, някой може ли да ми каже дали го има в България и на каква цена. А да, и къде, ако го има.
Тази сутрин го имеше в Нотино за 714лв, хващаше го код и цената падаше със стотина лв.

# 441
  • Бургас
Ох, любимият ми Hibiscus Mahajad, обожавам го.Two Hearts Аз започвам есента с един от най- любимите ми парфюми ЛВЕБ едп, всичко в него е уникално за мен от флакона до течността, сега идва неговото време.Силно разпознаваем, с вълшебен шлейф, перфектен, не напразно е парфюм емблема и има защо! Ириси, ванилия, тонка, пачули този парфюм ми е като вкусен пристрастяващ бонбон, всичко му е на мястото.Лосионът му за тяло е божествен! Сега забелязах, че нямам Мон Герлен мисля да си поръчам този път Интенз версията малко да разнообразя.Трябва да отида да пробвам новия ванилов Ланком и Мис Диор.Извадих и Bdk Pas ce soir, никога няма да ми омръзне голяма любов ми е, уникален.Sparkling Heart

# 442
  • USA
Jomashop не доставят ли в Канада? Провери за всеки случай. Парфюмите им там са с по 30-50% намалени,в сравнение с Нордстром.Мисля,че всичко там им е оригинално (за Jomashop) и е много солиден сайт.

Днес видях дъното на парфюм.Това е събитие в живота ми. Laughing Шанса да се разведа/омъжа повторно е по-голям от това да приключа парфюм.
Miss Dior EDT (тъкмо писах за него в празни опаковки) - много свеж,много летен, младеещ. Нищо не може да се обърка,всяка би го носила според мен.

# 443
  • Sofia
След бърз тест на новостите установих, че нищо не искам. La vie est belle Vanille nude е блудкав мазньоч, мирише буквално на техническо масло и иланг. Тих и прибран, но все пак имам порив да го залича от кожата си. Dior essence започна много сочно плодово и очаквах с нетърпение какво още ще се разкрие. За жалост при мен нищо - къпината утихна и това беше, няма дъб, нито друго. Компот не искам. Новото Клое си носи днк на първообраза    и не ме заинтригува, Prada paradox radical, JPG Divine elixir са досадни сладости.

# 444
На мен ми се носи Terra Mia, и съжалих, че не сложих нея в тази хладна сутрин. Ще извадя и Mon Guerlain Intense.
J'adore Voile de Parfum държи като закован вече 13 часа. Извади разкошна креместа база, абсолютно бижу. Heart Да не бяха там проклетите момини сълзи. Joy Придават му елегантна, спретната чистота, но е твърде цветен за моя вкус. Около обяд усетих ириса, и дори бегло направих асоциация с Метресата на АП, от който навремето изпръсках 4 бутилки ( имам още 2 недовършени). Красив аромат е, определено. Прибирам го за хладна пролет, или ще му решавам съдбата догодина.

# 445
  • Toronto
Jomashop не доставят ли в Канада? Провери за всеки случай. Парфюмите им там са с по 30-50% намалени,в сравнение с Нордстром.Мисля,че всичко там им е оригинално (за Jomashop) и е много солиден сайт.

Не знаех за този сайт, благодаря! Току що го проверих и за съжаление няма точно Guidance. Може да е изчерпан, както и в другите сайтове, от които обикновено пазарувам. Ще чакам, какво да се прави.

# 446
  • The Evergreen State
И аз много харесвам Angel Muse, жалко че го спряха. И Ланком имаха с пачули Hypnose Senses, великолепен и той, но и него бързо го скриха.
Все не се решавам да поръчвам от Jomashop. Пазарувала съм от Fragrancenet няколко пъти, нямам оплаквания.

# 447
Вчера с удоволствие си извадих Miss Dior Parfum. Лятото не му е сезон определено. За новия LVEB се изказах недобре първоначално, когато го пробвах в топло време и бях и болна. Сега си промених мнението и обмислям дали да не си го купя.
Миналата седмица бях на море и си носих Givenchy Irresistible edp.
Тази година приключих Chanel Chance eau Tendre edp, Coco Mademoiselle edp, Good Girl Blush.
За последно нов парфюм получих за Коледа и след това нищо не съм си харесвала.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 08:01 от marigold_

# 448
Покрай писанията тук за новия Мис Диор, реших да извадя моя ЕДП (2012), който не беше пипван 4-5 години. Преоткрих го, и дори мислех днес да съм с него, но рано рано получих известие, че имам пакетче в пощенската кутия, та парфюм за дення е новия Shalimar L' essence .Тъна в блаженство! Heartpulse
На сляпо, обаче е точно попадене. До сега имах само ЕДТ и Суфле, но този е разкош и веднага съжалих, че взех само 50 мл.

# 449
Ох, като ви чета как се кефите на Shalimar L' essence много се изкушавам да си поръчам и аз. С това красиво шише е просто малко бижу! Но с оригинала изобщо не се разбирам, мирише на крем за бръснене... Дали и в този има нещо в тази посока? А Суфлето го обожавам, но разбрах, че нямат нищо общо. И още нещо да питам - в Нотино има ли за него опция Try it first?

Имам си нов есенно/зимен любимец и това е GUERLAIN Absolus Allegoria Rose Amira. Попадна ми мостра и с едно фъс се влюбих. Не мога да описвам аромати, но за мен той е олекотена версия на Portrait of a Lady. Страхотен е просто! Цветът на флакона подсказва за аромата - тъмночервена роза....

Общи условия

Активация на акаунт