На Великден чукнахме яйцата и новини за бебета заваляха - 08.04 - 14.04

• 19 932
  • 507
  •   1
Отговори
# 480
Джи бейби ,къде си какво стана с втория тест,хайде докладвеай, че всички те чакат!!!
Флаинг,изчакай закъснение! знам, че те сърбят ръцете, но да не се разочароваш!
и аз имах преди месец на 10 ден след ову полож. тест, но после като ми дойде така се разочаровах.
Вече никакви тестове преди закъснение Mr. Green Успех и стискам палци и на двете чертите да са две Peace

# 481
Flying, според мен трябва да се тестваш на датата на лелката или след това.  То и аз, да си призная, си направих тест в четвъртък и вчера (и на мен овуто ми беше около твойто някъде може би на 5-6 април).  И двата теста бяха откровено отрицателни, което доста ме разочарова и реших че вече съм се вманиачила.  Но Голди е права, че прекаляваме с тези тестове  Thinking.  Разглеждайки графиките на нашите бремелинки отбелязвам също, че пол.тестове обикновено се появяват към най-рано 13 ден след овуто, така че ще трябва още да почакаме.  И аз като теб не издържам вече, но за съжаление нищо не мога да направя  Sad.  Не знам как ще се удържа още два-три дена.....остана ми само един тест и не искам да го хаба напразно, а и да се разочаровам. 

Голди, не мога да си представя колко ти е тежко  Hug.  Но вярвам, че усилията ти ще се овенчаят с успех.  Мисля, че когато човек прави всичко възможно рано или късно това дава резултат.  Ти няма нещо което да не си направила, така че бебето ще си дойде и дано да е този месец.  Peace

# 482
desi-cover: Толкова топлина и положителност бликат от думите ти  Hug Благодаря ти, че дойде да ни посетиш  Hug

Flying: И аз ще ти дърпам ушите - спомням си, че и миналия месец много избурза с тестовете.  Naughty
Иначе като ги видя двете черти, ще видите вие какво е черповка, какво е изграещо човече, какво е радост - така ще ви заразя, че една няма да остане тук и всички ще ви повлека към отчетни. Но този месец вече не се надявам много. Наистина няма лелка, но няма и втора черта  Sad

# 483
момичета закъснение 3 дни Wink
Последна М на 12.03....ову на 04.04. 05.04....късна овулация.....лф не знам колко е дъла. Този месец за първи път ползвах тестове за овулация.
Шах а Wink
Температура днес 37,35

И аз сега се рочих в графиките и виждам м/у 12-17 ден има положителни тестове...
Ушите ми от дърпане станаха, като на Стелски кучето Wink

Последна редакция: нд, 15 апр 2007, 15:38 от Flying

# 484
  • София
Момичета, а кажете ми ся, че не съм луда... Mr. Green Понеже ми писна вече да гледам самотните черти на тестовете, реших поне веднъж да се порадвам на втората... smile3508 И тъй като имах един тест за бременност от онези с ову тестовете-реших да го направя и...ако знаете кви хубави чертички (2 броя) има след прегнила... Twisted Evil страшна гледка...Абе такава откачалка като мен няма-честно...е поне се полюбувах на гледката...

# 485
kativk, ами правете го това бебе вече и да се радваш на другите две чертички след 2 седмици.  Peace

# 486
  • Бургас
Flying, изобщо не съм в шах Mr. Green Щом си засякла ову, ръководиш се по него и броиш 14 дни. Няма значение кога е била предишната менструация, явно овулацията е била късна този цикъл Peace Така че, няма никакво закъснение Crossing Arms Хайде, де, потърпи още малко Hug Онзи ден ви писах за една дружка, която роди след 7 години опити. Та тя като забременя се опита да ме убеди, че явно се забременява не само по ввреме на ову, защото по нейните изчисления е забременяла седмица преди датата за М. Терминът и беше на 5-ти април, а аз и казах, че сигурно ще роди по-късно, защото за да е забременяла седмица преди М, овуто и е било късно. Тя не се съгласи, обаче роди на 12-ти Laughing Явно си е забременяла по време на овулация, но просто тя е закъсняла през въпросния цикъл Wink
Касиди, мъжът ми казва, че съм мъжко момиче и ще се справя. Понякога и мъжките момичета имат нужда да поплачат на нечие рамо Cry. Благодаря ви за подкрепата, не можете да си представите колко много значат за мен думите ви Blush Hug

# 487
  • София
Голдинце, сълзите понякога помагат...На мен поне ми става по-леко като си поплача... Hug Имаш късмет, че имаш такъв човек до себе си, който те разбира и подкрепя...А бебчето като знае какви прекрасни родители ще има-много скоро ще се появи  Heart Eyes Heart Eyes

# 488
момичета като сте почнали да плачете може ли и аз да се включа в тайфата.аз съм бясна.днес цяла ден чистих  и оправях а после ходихме да перем килимите.и уж моят мъж щеше да ми помага си ги изпрах сама #Cussing outтой игра карти.а после вместо да каже айде да излезем някъде или дай да правим нещо заедно-отиде да гледа мач и мен ме заряза сама.бясна съм ще му стъжня живота.ще му драсна ключа вече и няма да го пусна да се прибере-лентяин с лентяина му.драхти и егоиста дето е станал. #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire
толкова съм възмутена и разочарована от държанието му че нямам думи.
а Кате,Голди успех момичета дано този месец успеете.дано всичките усилия които положихте да имат резултата ще се моля за вас.
G-baby тихичко честито и от мен.дано всичко е наред

# 489
  • Бургас
Мушморок, представям си Crazy Аз от четвъртък насам съм със зверски болки в кръста Tired и понеже вчера бяхме цял ден у свеки, основното седмично чистене остана за днес. От вчера са ми обещали моите златА да ми помогнат в чистенето и сутринта като им напомних, дъртото злато рече: "Ще ти помогнем, Злато! Ние ще се облечем и ще отидем на разходка, че да не ти се пречкаме, по-голяма помощ от тази, здраве му кажи" Whistling Та, аз едва си седя на д...то, но си чистих, мъкнах прахосмукачки и легени с пране и сега ме схвана още по-жестоко кръстът. Че и като се прибраха, тръгнаха да ми влизат с обувките Shocked Да бяхте дошли да видите лъвица в действие Twisted Evil, направо издивях. Ама ми се извиниха и двамата, и мирно и кротко попитаха останало ли е нещо за тях да помогнат ooooh!

# 490
  • София
Ехооо, пак съм тук! Взех си тест Shure Check, който също беше  EFP. Само да отбележа, че за разлика от сутрешния Clear тест, чертата при сегашния е почти толкова наситена, колкото и контролната. Ами... май съм бременна... и още не мога да повярвам!
Пожелавам на всички ви да видите тези две чертички! От сърце ви го желая и то колкото се може по-бързо! Поздрави на всички от този прекрасен под-форум!  bouquet
Знаете ли кога трябва да отида на лекар?

# 491
  • София
G-Baby,
Честито миличка!   bouquet newsm44 newsm51
Много се радвам за теб, наистина!
Като се похвали някое момиче тук, че е видяло  EFP..абе, все едно аз съм ги видяла! Радвам се наравно с всяка една и се моля това да се случи скоро и на мен! Praynig newsm17
Леко и сппокойно бременеене ти желая! newsm51 preggo

# 492
  • София
Абе, пловдивските мацки....Знам, че много мястото не му е тук, но пишете утре къде ще е срещичката, ако има такава...

# 493
  • София
G-Baby, видя ли че чертичката не е мираж...Браво, мила-дано всичко от тук нататък да е ок Peace

# 494
  • БУРГАС
Ехоооо, здравейте! Завърнах се и веднага седнах да ви чета писанията, че пак сте се поувлякли!
Джи, ЧЕСТИТОООООО!   bouquetМного се радвам! Хайде, лека и безпроблемна!
Flying, потърпи още малко! Praynig
Деска, още веднъж ИЗВИНЯВАЙ!!! И ти си знаеш - няма лелка - има надежда! Praynig Hug
Голди, Април е вашия месец!
Ох, още нещо имаше, ама забравих! Crazy ooooh! Отивам да се къпя. После ще разказвам за пробата!

Общи условия

Активация на акаунт