Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 12 247
  • 267
  •   1
Отговори
# 255
Ми, да се похваля , вече съм една от вас. Операцията мина успешно , упойката ме пусна нацяло преди повече от 2 часа. Само едно ще ви кажа , не е нищо което да не може да се търпи. Успех на всички на които им предстои.

Дойде и часът на истината качвам снимка с резултата. Не знам как да я скрия , нещо не се справям.

# 256
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Чудесно са се получили. Yellow Heart Идеални на размер за тънката ти талия.

# 257
колко кубика са?

# 258
# 259
Мария , изглеждат много добре 😎👍🏻
Бюстието е топ , имам същият модел и цвят .
Бързо възтановяване , по- малко опъване , лек нощен сън 😉.
Ще вмъкна само едно допълнение 😃
Няма такъв кеф , да си избираш летни дрехи , потници , рокли и т.н и въобще да не мислиш …. тук ще се вижда ли сутиен , няма да ми седи добре без подплънки , оффф много е хубава ама не е за мен …. и т.н 😎😁
А сутиените  само с дантела … , ооооо абсолутен фен съм им 😍😄

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 23:10 от Jasmin.

# 260
Мария , изглеждат много добре 😎👍🏻
Бюстието е топ , имам същият модел и цвят .
Бързо възтановяване , по- малко опъване , лек нощен сън 😉.
Ще вмъкна само едно допълнение 😃
Няма такъв кеф , да си избираш летни дрехи , потници , рокли и т.н и въобще да не мислиш …. тук ще се вижда ли сутиен , няма да ми седи добре без подплънки , оффф много е хубава ама не е за мен …. и т.н 😎😁
А сутиените  само с дантела … , ооооо абсолутен фен съм им 😍😄

Много благодаря , за сега не мога да се оплача, върви леко и без някакви усложнения. Надявам се и така да си остане. До лятото вече ще са придобили окончателния си вид , та ще се кефя при избора на рокли.Yum Що се отнася до сутиен с дантела още не съм стигнала , но от сега знам , че ще са ми любими Smiley

# 261
Ми, да се похваля , вече съм една от вас. Операцията мина успешно , упойката ме пусна нацяло преди повече от 2 часа. Само едно ще ви кажа , не е нищо което да не може да се търпи. Успех на всички на които им предстои.

Споделете повече потробности как се чувствате и какво сложихте🩷
Мотива 450 СС. Пиша от болничното легло. Очаквах непоносима болка след всичко изчетено по страници и форуми. Оказа се много по-леко. Да чувстваш се като настъпана от слон , има болка (търпима е). Най-гадното е ставането и раздвижването. Не се чудете,  заслужава си. Не на последно място благодаря на Д-р Гигов! Уникален лекар и човек. Бих снимала и бюста , но съм опакована като мумия.

Дали имате снимка от “преди” за референция?

# 262
препоръчвам този модел на триумф, не мога да спра да го нося....

# 263
Дами, здравейте. Върнах се от вторична консултация при доктор Милев като вече категорично заключихме Мотива 245сс, нанотекстура, Blue Seal, без чип, кръгли и среден профил. Решихме да ги поставим субфасциално, тоест не под мускула, а под фасцията, защото размера на импланта позволява, както и моята тъкан. Този вариант много ме радва, защото ще си спестя големите болки от подмускулното поставяне. Направо ще превеждам капаро вече и ще си чакам датата.

# 264
От къде идва това че подмускулното поставяне е мега болезнено и още повече когато имплантите са толкова малки?!

Аз бих се посъветвала с още някой хирург.  Защо да не е под мускула? Дори мислех че вече никой не поставя импланти по този начин.

Аз имам под мускула импланти, 300сс и съм висока 1.75м, т.е. имплантите са "малки" и пак след 6г вече се очертават и виждат повече като топки. Ако импланта е над мускула съвсем ще се вижда...

# 265
От къде идва това че подмускулното поставяне е мега болезнено и още повече когато имплантите са толкова малки?!

Аз бих се посъветвала с още някой хирург.  Защо да не е под мускула? Дори мислех че вече никой не поставя импланти по този начин.

Аз имам под мускула импланти, 300сс и съм висока 1.75м, т.е. имплантите са "малки" и пак след 6г вече се очертават и виждат повече като топки. Ако импланта е над мускула съвсем ще се вижда...
В случая тук не говорим за поджлезно поставяне, а за субфасциално , под самата фасция на мускула. Доктора ми го предложи като много добър вариант и ще му се доверя ,всичко позволява да бъдат поставени по този начин.

# 266
Тя тая фасция така държи, че след 5г. ще трябва и повдигане да правиш. Дано не съм права, но моите наблюдения са такива.

# 267
Кокетка31,

Ние не сме лекари, разбира се, но аз просто бих поискала още едно мнение.
Успех!!

Чу ли, 245сс не тежат толкова, и може и пък да няма проблем ,но пак ми се струва странно решение на хирурга.

Общи условия

Активация на акаунт