Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 33 144
  • 610
  •   3
Отговори
# 585
Мен вследствие на грипа ,гърдите ми станаха страшно оточни и твърди(минаха три седмици от операцията) , и хирурга ми изписа Сераза да пия.Температурата вече е под 38 ,но 37,2,3 до 37,7 поддържам.Дано всичко се нареди🥲

# 586
Дами, остават 9 дни до моята операция и вече наистина много ме е страх. Убедена съм, че като пристигна в болницата ще треперя и ще се зачервя цялата от притеснение .... Много ме е страх от упойката .

# 587
Дами, остават 9 дни до моята операция и вече наистина много ме е страх. Убедена съм, че като пристигна в болницата ще треперя и ще се зачервя цялата от притеснение .... Много ме е страх от упойката .

Спокойна бъди,всичко ще е наред ❤ Мисли позитивно ,няма страшно от упойката.

# 588
Не се шашкай, нищо страшно не е, дори не разбираш кога те е хванала упойката. На мен ми се гадеше два-три часа, като ме пусна, но нищо кой знае какво, не задължително да повръщаш, примерно. На сутринта имах леко главоболие, което ми мина и без хапче. Само не бях подготвена за подуването на корема, не знаех, че има такъв страничен ефект. Другото, което ми се случи, но лекарите казаха, че не им се е случвало досега, беше едно такова размазано зрение при четене, все едно се опитваш да четеш без очила (ако носиш очила за близко виждане). Но и това мина за 2-3 дни.

# 589

Не се притеснявай, Кокетка. Аз бях направо в паника за тази прословута упойка и гледах да си говоря с който мога преди да ме вземат да слизам към операционна, но без да си гледам телефона и пиша със семейство и приятели, за да не се разрева. Слязохме в операционна, сложиха ми нещо в абоката и се събудих като след сън, но с цици😄  Всичките ми притеснения бяха напълно излишни…

# 590
Аз също бях доста притеснена, особено в деня на операцията. За щастие ми сложиха система като ме приеха, докато си чаках, та ми сложили някакво успокоително в нея. Ефекта беше супер отпускащ, започнах да се смея сама в стаята, накрая просто се реех и се усмихвах. Направо си ме надрусаха .. 😄

# 591
Момичета , благодаря ви за подкрепата. И аз искам такова готино успокоително , че да си се смейкам сама и да си се забавлявкам хахаха. Мога ли да си поискам ? Относно това подуване на корема какво мога да направя?

# 592
Не е задължително да го имаш. Аз бях без. Иначе както някой друг беше написал - сераза.

# 593
Според вас операцията за поставяне на гръдни импланти тежка ли е ?

# 594
Според вас операцията за поставяне на гръдни импланти тежка ли е ?

Зависи от чия перспектива. Доколкото съм запозната аз, за самите хирурзи не е толкова тежка - прави се за около час по принцип и е рутинна - правят по няколко на седмица. Това не значи, че не е сериозна де,  травмира се мускула и пълното възстановяване си иска време, но не е непоносимо и много тежко.

# 595
Истината е, че всеки организъм различно приема нещата. Ако за някого е била тежка, за друг е минало леко. Аз лично съм минала през секцио, от което се възстанових изключително бързо и безболезнено.
За тази интервенция бях с розовите очила, представях си го доста леко, имам приятелки с импланти, успокоиха ме, че при тях е минало леко. Е, аз този път изтеглих късата клечка. Имах и усложнение след операцията. Разочаровах се, защото имах други очаквания…
Въпрос на късмет и организъм е. Не го мисли. Така или иначе си го решила, отивай и нека минава. Колкото и да е леко или тежко, минава и заминава. После ще се радваш на новите си гърди 😊

# 596
Здравейте момичета, моята операция мина преди седмица. Аз подходи в типичния за мен стил на майтап.Отидох на една консултация,припознах доктора ,като моя човек, веднага направих час за операция след 2 месеца. Не го мислих ,усетих го като правилно решение.Чаках операцията повече от нова година 🙂.Нямах търпение. Доктора избра вида и големината на импланта.Проблем с упойки нямам ,всичко мина прекрасно....докато не се прибрах.Прага ми на болка е много нисък, не очаквах да ме боли толкова, но всеки поглед в декултето ми казваше струва си🤣.При мен помоща от близък който се грижи шест дни за мен ,се оказа безценна.Днес вече е седми ден след операцията и виждам светлина в тунела😁.Болката е значително по малко ,като си прзнавам, че съм голяма легла по принцип става ли въпрос за болка. Утре се надявам да сваля дренаж и да се почувствам значително по добре. Все още не съм ги виждала,но съм много щастлива ,че го направих,имам изключително доверие на доктора и вярвам ,че резултатите ще бъдат такива каквито очаквам.

# 597
Цяла седмица с дренажи?! Не е ли много опасно да стане инфекция?
На мен ми ги мазнаха в болницата преди да ме пратят вкъщи.
Много се радвам че си щастлива. Честито!!!

# 598
Цяла седмица с дренажи?! Не е ли много опасно да стане инфекция?
На мен ми ги мазнаха в болницата преди да ме пратят вкъщи.
Много се радвам че си щастлива. Честито!!!
На осмия ден ще бъдат премахнати дренажите,не знам защо ,но се доверявам на доктора, аз не съм медицинско лице

# 599
На мен ми махнаха дренажите на шестия ден, но аз бях с разрез тип котва и може би това се отразява на количеството лимфа, което се отделя. Може би е възможно и по-рано, но при мен шестият ден беше понеделник и подозирам, че просто на никой не му се занимава да ходи специално през почивните дни да сваля дренажи.

Общи условия

Активация на акаунт