Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 35 052
  • 668
  •   3
Отговори
# 570
Значи имаме три феномена 😂 Щото аз наистина не знам досега за такива случаи.

# 571
Гърдите са доста по-добре вече,пооформят се ,обаче се разболях от Грип А .Поддържам постоянно температура по 38,39 градуса и ми е много лошо .На антибиотик съм-Амоксицилин с клавулонова киселина.Опасно ли е за имплантите нещо ,имам предвид за здравето ми?Все пак имунната система сигурно ми е паднала..Операцията ми беше на 18- ти декември.Хирургът знае,каза да си пия антибиотика.

# 572
Оправяй се бързо. Не знам как дават антибиотик за грип, но нищо няма да им стане на имплантите.
Много ме радвам че вече виждаш и промяната.

# 573
Не знам на колко години си, но ако желаеш бременност(и) изчакай. Щом Стоянов е видял птоза, значи я има и с тази голяма чашка ще става още по - голяма. Дори и сега да оправиш само ареолите, след няколко години ще стигнеш до повдигане така или иначе. Оттам пък ще падне и чашката. Моята от C+ стана на B със зор. Та една година след повдигането, на дърти години, сложих и импланти. Ареолите и зърната си останаха чудни. С котва съм, за протокола.

Как са ти белезите - виждат ли се още много и притесняват ли те?

# 574
До операцията ми остават 13 дни и вече започвам доста да се притеснявам от всичко. Срещу евентуалното подуване на корема следствие на упойката какво мога да направя превантивно? Изобщо , за да си улесня възстановяването какви хитринки можете да ми предложите?

# 575
Адикшън, виждат се, но бях съвсем наясно за тях и го бях приела. Имай предвид, че е и до кожа. Имах три големи интервенции от миналия декември и навсякъде имам проблем с белезите.

# 576
Идвам и аз да кажа за белезите.

Моята докторка, беше специялизирала операции по белези. Бяха ми я прехвалили, че нейните творения са почти без белег.
И истината е че при мен е така, но тя ми обясни, че има кожи които толкова зле зарастват , че няма дори смисъл да се режат.
Това са патологии вече, казва се келоид и по принцип се получава при хора с много тъмна кожа, ако се получи.

Дано не наплаших никого, келоидите не са чести за бг, но от едната до другата крайност има мноооого средни положения.

Може белега да остане червеникъв, може да избелее за 2г, може да се разтегли от тежестта на импланта и да стане леко по-широк, ако стане релефен, може да се тратира с кортизон, но пак.. това след 2г.

# 577
Моите не са келоидни, но са хипертрофични. Дължало се на твърде голямо производство на колаген. Слагаме кортикостероиди - някъде се повлиява, другаде хич. Интересното е, че както Чилу каза - зависи къде са. Горната част на котвата си е съвсем гладка, проблемът е под гърдата. Там си стоят релефни, но пък с импланта се поскриха.

# 578
Е там има повече тъкан и нищо не опъва кожата.
Моите белези около ореолата, са колкото конец, без разлика в цвета на кожата и от 3 см разрез да кажем се забелзязва половината.
Там важно е цвета и на ореолата, нали..

Пак споделям за лепенките за белези, мисля че дават страхотен ефект.

# 579
Около ареолата съм пушка, вертикалният разрез е широк, но гладък. Под гърдата и на други части от тялото са си хипертрофични. Иначе ползвам и сега лепенки, но не виждам полза. Ти от кои си доволна?

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 12:55 от Cristi

# 580
Здравейте дами! Много моля за информация относно различните фирми производители на импланти? Докторът ли е най-добре да прецени или изборът е личен? Насочила съм се към доктор Стоянов и ми предстои консултация. Бихте ли ми споделили вашите на коя фирма производител са и доволни ли сте?

# 581
Която ти каже Стоянов, тази Simple Smile

Моите са същите които си беше сложила докторката, която ме оперира, 6 по-рано, така че ако тя си ги е избрала ми се стори добър избор.
Моите са Polytech, но тук май най популярни са Ментор.

# 582
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В Щатите основно работят с Ментор. Аз също съм с Ментор, 350сс.

# 583
Аз от 2015г. съм със Сибин (Френски).

# 584
Здравейте момичета! Нова съм в темата. Надявам се да ми помогнете. Изчетох 3 теми назад и си записах час за консултация за др. Христо Христов и за Спартак Милев. При мен проблема е че съм на 46 години, с много алергии. Не ме е страх от упойки и операции. Имам 2 операции по над 9 часа и една октомври за ендометриален карцином. След 3 деца и кърмене над 5 години - гърди не ми останаха. Не са увиснали, а просто изчезнаха.
Нямам идея за какво да питам на консултациите и затова разчитам на помощ от вас. Благодаря ви.
И ако някой знае ориентировъчни цени при др. Христов ще съм благодарна да сподели.
И аз като вас съм от феномените 🫣 Скоро ще съм на 43год. Две деца и две кърмения по година. Като моите са с почти 18 год. разлика ,но за разлика от вас имам много голям страх от операции. Толкова голям ,че родих по естествен път на 41год след първо много тежко раждане. Искам да ви кажа,че тук дамите са супер запознати с всичко . Аз съм много доволна ,че открих тази група преди да ми излезнат тези във фейсбук .😅 Събрах кураж и консултацията ми мина . Вече имам и дата за операцията. И аз като вас изчетох всичко ,но така и не можах да задам смислени въпроси 🫣 Аз просто реших да се оставя на 100% на преценката на докторът . Не бих могла да съм ви полезна с информация за цена защото бях при друг доктор. Но мисля,че има доста оперирани при Христов и Милев които могат да ви насочат. Успех!

Eli....... Точно така направих ! Тази ми беше втора консултация . На първата бях с тъпите ми въпроси. И при зададеният ми въпрос :  какво очаквам ? Казах нещо което осмислих по-късно . А то не беше нещо което очаквам реално . Защото и идея си нямам как бих изглеждала с цици 😅. Сега вече отидох абсолютно убедена в това ,че искам той да прецени всичко и да ме направи по начина по който той ме вижда. Вече съм учудващо за мен много много спокойна и нека чакането започне сега ! 😁

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 16:44 от desita_

Общи условия

Активация на акаунт