Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 12 305
  • 268
  •   3
Отговори
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Добре дошли в новата тема!
❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣

Това е мястото, на което споделяме емоциите, опита и всичко свързано с уголемяването на бюста - предоперативен и следоперативен период! Надявам се всяка от вас, която е минала през това, е доволна от резултата си, а момичетата, които все още го обмислят, да намерят отговорите, които търсят тук, в тази тема, събрала приятелки с общи интереси.

Старата тема 2️⃣3️⃣ -> https://www.bg-mamma.com/?topic=1756723  

# 1
Кокетка, аз бих била сериозно притеснена в твоя случай, че едни импланти биха могли да ти изместят още повече настрани зърната. Никой не може да ти даде гаранция за резултата.

Относно повдиганията и откъде взимат обем - повечето снимки, които се качват и които лекарите показват, са много пресни след операцията. Аз съм с експлант без повдигане и първите месец и половина- два след операцията имах отоци и гърдите ми изглеждаха съвършени - пълни и стегнати. Като спаднаха отоците си останах с непълен размер А, както си бях и преди имплантите.

# 2
Здравейте, дами, може би от 10+ години ви чета периодично и най-накрая идва и моят ред да легна под ножа.
Имах асиметрични тубуларни гърди, не ми се описват в детайли, но ако настоявате - ще. Родих и кърмих над година, та сега гледката е просто феноменална. Около 15 години прекарах в несъбличане, криене и комплекси(освен когато кърмех - тогава имах супер сили). Бях на консултация про светилото ви Гигов, но той се покри 🙄 Беше откровен с това колко сложен е казусът ми и избра 350сс. Каза да му пиша за час за операция, дори каза, че може да ми даде час в рамките на месец. Но се покри - писах му 9 пъти, отваряше ми съобщенията, но не отговори. Отидох на втора консултация при Спартак Милев, който също беше болезнено откровен(какъвто го помолих да бъде) и каза да нямам нереалистични очаквания. Имам дата за операция за след две седмици. Поръчал е сайзъри за 265, 245 и 230сс. И двамата са единодушни, че повдигане котва е неизбежно, единият щеше да сложи импланти с еднакъв размер, а другият настоява за различни в двете гърди. Вярвам, че и двамата са добри хирурзи, просто исках да ви споделя за моя случай и евентуално да дам кураж на момичета с моя проблем. Хубав ден 🤗

# 3
Много тъпо от страна на Гигов. Можеше да бъде откровен и да те препрати към друг лекар, вместо да се покрива и да ти губи времето. А той много е завишил цената, беше 8000 миналата година, сега прочетох малко по-назад, че е 9200 😳

# 4
Здравейте, дами, може би от 10+ години ви чета периодично и най-накрая идва и моят ред да легна под ножа.
Имах асиметрични тубуларни гърди, не ми се описват в детайли, но ако настоявате - ще. Родих и кърмих над година, та сега гледката е просто феноменална. Около 15 години прекарах в несъбличане, криене и комплекси(освен когато кърмех - тогава имах супер сили). Бях на консултация про светилото ви Гигов, но той се покри 🙄 Беше откровен с това колко сложен е казусът ми и избра 350сс. Каза да му пиша за час за операция, дори каза, че може да ми даде час в рамките на месец. Но се покри - писах му 9 пъти, отваряше ми съобщенията, но не отговори. Отидох на втора консултация при Спартак Милев, който също беше болезнено откровен(какъвто го помолих да бъде) и каза да нямам нереалистични очаквания. Имам дата за операция за след две седмици. Поръчал е сайзъри за 265, 245 и 230сс. И двамата са единодушни, че повдигане котва е неизбежно, единият щеше да сложи импланти с еднакъв размер, а другият настоява за различни в двете гърди. Вярвам, че и двамата са добри хирурзи, просто исках да ви споделя за моя случай и евентуално да дам кураж на момичета с моя проблем. Хубав ден 🤗

Казах и аз че много ми дойде прехвален Гигов. Аз далеч имам трагични гърди но за него видях липса на всякакво желание и решение.. прецени си ти беше отговора🤣🤣🤣

# 5
Ethereal_, къде писахте на д-р Гигов?

maika, теб не мога да те разбера, не се заяждам, а питам с интерес и любопитство, без значение Гигов ли е, мигов ли е...
Какво очакваш от една консултация?
Хирургът ти е казал какъв резултат да очакваш, кое те подразни? Много ясно, че ти ще трябва да решиш, дали да се подложиш на операцията, нали затова се ходи на консултация?

Да не мислиш, че за моите криви цици са ми изпращали специална покана и са ме чакали с широка усмивка? И двата пъти ми казаха, че ще направят какво е възможно, но идеални няма да станат.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 00:23 от Чи лу

# 6
Ethereal_, къде писахте на д-р Гигов?

В общи линии навсякъде, но успях да проведа кореспонденция в уатсап, сега видях, че след консултацията съм започнала да му пиша от края на април до средата на юни. И понеже наистина не се чувствах ок в кожата си, реших да се ориентирам към друг хирург, надявам се да съм направила добър избор, ще ви информирам след година. Smiley

# 7
Не е ОК да не отговаря, и аз бих се насочила към друг.
Стискам палци всичко да е наред!🍀

# 8
Привет момичета!

Еthereal, много успех много ще се радвам да видя твоя резултат!

При мен случая е че имам сложени импланти преди почти 6г ( кога минаха 😳 ?!).  Имах поражения след кърмене и след 5 посетени хирурга, ми сложиха 315сс., като моето искане беше да се сложи минимално имплант.
Ми, резултата е много красив, но не е това което исках.. аз исках малък, стегнат, спортен тип бюст, да не минава чашка В. Обаче имаше много кожа и без прекрояване нямаше да стане.
Тогава и не бях и психически готова за голяма операция.

Сега обаче времето напредва и продължавам да мисля, че за мен е по-добре двойно по-малък размер, просто да не виси и да си е на мястото, но малко.

Имаше една съфорумка, която се отказа съвсем от имплантите, но аз ще стигна до абсолютната нула без нищо, някоя да е минавала на по- малък размер?

# 9
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз въобще не защитавам Гигов,най-малкото от възпитание трябва да отговорят на съобщенията (аз не мисля,че той по цял ден си търка телефона от скука,а има хора,които да поемат тази част,когато той не може).
В този ред на мисли:
1. Казуса ти е труден и той е решил,че е прекалено голяма инвестиция от негова страна да те оперира след като знае,че резултата няма да е Уау и може да му създадеш проблеми.
2. Или е зает (нали се подготвял/ще ходи в Япония) и си отсява кореспонденцията.
3. Или Тези,които пишат от негово име (ако теорията ми е правилна,че има хора за социалните мрежи и телефони) нямат много представа за ситуацията.

Радвам се,че си намерила втора опция. За Спартак Милев също се пишат добри коментари тук.
Мен ме изненада лошо размера от 230-265сс на имплантите при факт,че са отпуснати,тубуларни и въобще какво може да се промени като ти имплантират една шепичка вода в тях (буквално е толкова размера).

Винаги ще казвам и според личния опит,че импланти под 300сс са пари хвърляни на вятъра.
Правете каквото си знаете и се надявам да не съжалявате,защото това е процедура без връщане назад. Или ако има поправяне на грешка в размера,то ще трябва да чакате 10-12г.

# 10
На дъщеря ми също бяха тубуларни, сложиха й два различни размера,защото самите гърди като старт бяха различна големина. Пак не са съвсем еднакви,но не са и онзи кошмар,който представляваха по рождение. В по-малката й сложиха 315 и това е бил абсолютния максимум, който е можела да побере в него момент. Сега,ако иска,може да мине на по-големи, но ще изчака да роди.

# 11
Мен ме изненада лошо размера от 230-265сс на имплантите при факт,че са отпуснати,тубуларни и въобще какво може да се промени като ти имплантират една шепичка вода в тях (буквално е толкова размера).

Моето предположение е, че в едната ще сложи 265, а в другата 245, а 230 е в случай, че дори тогава асиметрията е осезаема. Аз поисках размерът да не е драстично по-голям от несправедливата ми генетика и съответно максимално естествен резултат.

# 12
При тубуларните гърди се налага да се разтегли жлезата и да се сложи импланта под нея. Струва ми се някак логично да не може да се сложи голям имплант от раз.
После, все пак може да има и собствен старт.

При всички положения с тези операции не винаги се търси по- голям резултат Simple Smile
По някога просто се търси по-хармонична и по-красива форма.

Adoralova, все пак всяко тяло е различно. Аз с 315сс съм с чашка D 🙄.
Ако ми бяха сложили 200сс сигурно щеше да е голямо В или дори С.... за мен това е много разлика.
( старта ми беше 80А)

# 13

...или просто нормална Rolling EyesNeutral Face

# 14

...или просто нормална Rolling EyesNeutral Face

Пропуснах, ако си казала на колко години си, но също мисля че избора на импланти е добър като размер, особено за млад човек.

Тубуларните гърди имат много малка основа, която ще се свали  т.к. сгънката между гърдата и ребрата ще се свали на долу доста, с което това увисване ще се поправи. Сигурно всичко това са ти го обяснили и с правилните термини, ама аз пак да помеля 😅.
Ще станат много красиви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт