Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 35 777
  • 679
  •   4
Отговори
# 195
Честито 🥰

# 196
Ми, да се похваля , вече съм една от вас. Операцията мина успешно , упойката ме пусна нацяло преди повече от 2 часа. Само едно ще ви кажа , не е нищо което да не може да се търпи. Успех на всички на които им предстои.

Споделете повече потробности как се чувствате и какво сложихте🩷
Мотива 450 СС. Пиша от болничното легло. Очаквах непоносима болка след всичко изчетено по страници и форуми. Оказа се много по-леко. Да чувстваш се като настъпана от слон , има болка (търпима е). Най-гадното е ставането и раздвижването. Не се чудете,  заслужава си. Не на последно място благодаря на Д-р Гигов! Уникален лекар и човек. Бих снимала и бюста , но съм опакована като мумия.

# 197
Честито! Heart Exl
Няма нищо страшно наистина. Имам 2 операции секцио и операцията на гърдите е любовна песен,в сравнение с тях.

Доктор Гигов ли е новия доктор Стоянов? Simple Smile

# 198
Честито! Heart Exl
Няма нищо страшно наистина. Имам 2 операции секцио и операцията на гърдите е любовна песен,в сравнение с тях.

Доктор Гигов ли е новия доктор Стоянов? Simple Smile
Не знам , но съм повече от доволна от отношение. За гърдите съм сигурна , че са станали прекрасни. Ще разбера след 7, 8 дни

# 199
Честито! Simple Smile Задължително да ни покажеш после. Wink

# 200
Еми и аз не бих тръгнала да чета назад. Как да знае човек дали някой е попитал точно това което го интересува и дали е отговорено преди 2 месеца или 2г...
А ако не ти се отговар.. ми недей Simple Smile
не,не ми се отговаря и даже ще спра да следя темата,защото няма какво повече да разкажа без да се повторя за десети път,с което вече станах досадна на себе си. В темата, откакто аз я следя,около 2 години, списват в променлив състав не повече от десетина дами.
Като дългогодишен участник в този форум съм се научила в нова за мен тема да прочета поне настоящата от начало преди да питам. Това се прави от уважение към останалите списващи.
Няма как някой да е питал боли ли преди 2 месеца или преди 2 години, защото за болка,упойки и възстановяване са най-дискутираните основни въпроси.
Успех на всички, на които им предстои !
Беше ми приятно и полезно.

# 201
Здравейте на всички. Търся хирург в София за гръдни импланти и прочетох, че много от вас препоръчват Гигов. Имам приятелка, която е правила друга операция при него и тя каза, че е добър, но той иска да му се плати в брой и оперира в болница, където дори не е в списъка. Вярно ли е това? Другите хирурзи, при които си записах час, са Шарков и Христов. Имате ли мнения за тях? Благодаря ви!

# 202
  • София
Какво значи "болница, която не е в списъка"? В кой списък?

# 203
И аз това се зачудих, но най-вероятно има предвид, че д-р Гигов не е вписан в екипа на болница Вита.

# 204
Какво значи "болница, която не е в списъка"?

Цитатът не е точен. Друго е написала потребителката.

# 205
Какво значи "болница, която не е в списъка"? В кой списък?

Имах предвид, че има списък с лекари извършващи пластична хирургия в болницата, а Гигов не е в него. И не може да се запази за час за него като се звъни на болницата в София

# 206
  • София
За мен това не е проблем. И доктор Войнов не е в списъка на Уни Хоспитал в София, но преглежда и оперира там. Час също не можеш да запазиш през болницата, а от неговия сайт. Мен това не би ме притеснявало, ако иначе съм си харесала конкретния доктор.

# 207
При д-р Войнов няма свободни часове в сайта му. Вие как запазвате час при него?

# 208
  • София
Само през сайта. Според календара свободни часове има чак през март …

# 209
И през март няма.

Общи условия

Активация на акаунт