Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 12 413
  • 273
  •   2
Отговори
# 195
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз на никой не съм казвала освен на съпруга ми (логично) и на вас тук,във форума.
Имам 3 близки приятелки,с които се виждаме почти всяка седмица.И на тях не казах,освен,че ще си слагам силикон скоро.
Хайде,отчети ще давам...

На майка ми също май казах след операцията,да не се притеснява.

# 196
Ми, да се похваля , вече съм една от вас. Операцията мина успешно , упойката ме пусна нацяло преди повече от 2 часа. Само едно ще ви кажа , не е нищо което да не може да се търпи. Успех на всички на които им предстои.

# 197
Ми, да се похваля , вече съм една от вас. Операцията мина успешно , упойката ме пусна нацяло преди повече от 2 часа. Само едно ще ви кажа , не е нищо което да не може да се търпи. Успех на всички на които им предстои.

Споделете повече потробности как се чувствате и какво сложихте🩷

# 198
Честито 🥰

# 199

Споделете повече потробности как се чувствате и какво сложихте🩷
Мотива 450 СС. Пиша от болничното легло. Очаквах непоносима болка след всичко изчетено по страници и форуми. Оказа се много по-леко. Да чувстваш се като настъпана от слон , има болка (търпима е). Най-гадното е ставането и раздвижването. Не се чудете,  заслужава си. Не на последно място благодаря на Д-р Гигов! Уникален лекар и човек. Бих снимала и бюста , но съм опакована като мумия.

# 200
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Честито! Heart Exl
Няма нищо страшно наистина. Имам 2 операции секцио и операцията на гърдите е любовна песен,в сравнение с тях.

Доктор Гигов ли е новия доктор Стоянов? Simple Smile

# 201
Честито! Heart Exl
Няма нищо страшно наистина. Имам 2 операции секцио и операцията на гърдите е любовна песен,в сравнение с тях.

Доктор Гигов ли е новия доктор Стоянов? Simple Smile
Не знам , но съм повече от доволна от отношение. За гърдите съм сигурна , че са станали прекрасни. Ще разбера след 7, 8 дни

# 202
Честито! Simple Smile Задължително да ни покажеш после. Wink

# 203
Еми и аз не бих тръгнала да чета назад. Как да знае човек дали някой е попитал точно това което го интересува и дали е отговорено преди 2 месеца или 2г...
А ако не ти се отговар.. ми недей Simple Smile
не,не ми се отговаря и даже ще спра да следя темата,защото няма какво повече да разкажа без да се повторя за десети път,с което вече станах досадна на себе си. В темата, откакто аз я следя,около 2 години, списват в променлив състав не повече от десетина дами.
Като дългогодишен участник в този форум съм се научила в нова за мен тема да прочета поне настоящата от начало преди да питам. Това се прави от уважение към останалите списващи.
Няма как някой да е питал боли ли преди 2 месеца или преди 2 години, защото за болка,упойки и възстановяване са най-дискутираните основни въпроси.
Успех на всички, на които им предстои !
Беше ми приятно и полезно.

# 204
Здравейте на всички. Търся хирург в София за гръдни импланти и прочетох, че много от вас препоръчват Гигов. Имам приятелка, която е правила друга операция при него и тя каза, че е добър, но той иска да му се плати в брой и оперира в болница, където дори не е в списъка. Вярно ли е това? Другите хирурзи, при които си записах час, са Шарков и Христов. Имате ли мнения за тях? Благодаря ви!

# 205
  • София
Какво значи "болница, която не е в списъка"? В кой списък?

# 206
И аз това се зачудих, но най-вероятно има предвид, че д-р Гигов не е вписан в екипа на болница Вита.

# 207
Какво значи "болница, която не е в списъка"?

Цитатът не е точен. Друго е написала потребителката.

# 208
Какво значи "болница, която не е в списъка"? В кой списък?

Имах предвид, че има списък с лекари извършващи пластична хирургия в болницата, а Гигов не е в него. И не може да се запази за час за него като се звъни на болницата в София

# 209
  • София
За мен това не е проблем. И доктор Войнов не е в списъка на Уни Хоспитал в София, но преглежда и оперира там. Час също не можеш да запазиш през болницата, а от неговия сайт. Мен това не би ме притеснявало, ако иначе съм си харесала конкретния доктор.

Общи условия

Активация на акаунт