Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 13 898
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Днес се опитах леко да намекна на майка ми, че обмислям някаква козметична процедура, защото ми се иска да споделя , а тя директно ми отсече "Откажи се от това" и като цяло беше груба....

Убедих се, че няма да и споделям нищо такова повече

Около мен никой не подкрепя, които нямат импланти. Тези, които имат са ясни.
Затова казах първоначално само на половинката, който е най-против. Казах на майка ми, защото знам майка ми как е и как се сърди. Притесни се, но и тя има импланти и си замълча. Мислех никой да не знае, защото не обичам философстване и създаване на смут и напрежение (особено преди операция). Наложи се на приятелка също да кажа, за да се грижи за мен, защото ще е в Турция.
Наближава денят. След два дена е операцията ми. Направо откачам. И то откачам от това, дали ще се харесам и дали ще се възприема.
Купих си всичко, което препоръчват момичетата тук - сераза, арника, кело кот, пробиотик, контратубекс… пижами с копчета. Изгледах и изчетох всичко.
Няма да лъжа, направо откачам. Сутрин съм изнервена и стресирана, дали е правилното решение, вечер съм категорична, че отивам.
Та за споделянето на познати и роднини съм скептична, защото за всеки неговият доктор е “топ”. Други създават стрес от упойката и операцията. Почват се акъли да се дават за всичко. Затова си  спестих тази част. В Истанбул ще съм с приятелка, защото някои казват, че гащите не можеш да си вдигнеш, а други, че карат кола след два дни. Та се застраховах и взимам приятелка. После вкъщи ще съм си сама и сега си организирам дома да ми е удобен, ако съм зле и не мога да мърдам ръце и т.н.

# 286
Днес се опитах леко да намекна на майка ми, че обмислям някаква козметична процедура, защото ми се иска да споделя , а тя директно ми отсече "Откажи се от това" и като цяло беше груба....

Убедих се, че няма да и споделям нищо такова повече

Напълно разбирам, и аз не съм казала, в четвъртък е операцията. Ще гледам да го държа в тайна дълго време макар че не е поставяне на импланти и е с цел да си подобря стойката, да облекча болки в гърба и тн… но пробвах да намекна и беше негативен отговора.

# 287
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Boho ,нормално е да си притеснена и да откачаш. Обаче всичко ще е наред и после ще се питаш защо толкова време си се неглижирала.
Цял свят хора ходят на операции и Инвитро процедури в Турция.Нивото там е много високо и си в добри ръце.

Ще чакаме да се похвалиш с нови две приятелки. Smiley

# 288
Момичета, идва денят - четвъртък. Обзела ме е паниката. Силно се надявам да мине безпроблемно.. Как се справяте с това чувство на притеснение ..

# 289
Момичета, идва денят - четвъртък. Обзела ме е паниката. Силно се надявам да мине безпроблемно.. Как се справяте с това чувство на притеснение ..
Стискам ти палци всичко да мине наред. Моята операция е след чак три месеца, но въпреки това се чувствам супер притеснена от усложнения, анестезията и всичко свързано със самите импланти в дългосрочен план .

В този ред на мисли не препоръчвам да четете прекалено много безопасната група, защото може много да се наплашите.

# 290
Преди операцията бях многоооо притеснена. Беше ме обзел някакъв ужас и страх... Но... Сутринта в деня на самата операция като отидох в болницата и ме сложиха в операционната всичко изчезна... Просто си казах "в добри ръце съм, докторите знаят какво правят" и докато се суетяха около мен... Сложиха ми маската с кислород... упойката... и... заспах... После се събудих в стаята с нови гърди и усмихнати хора около мен 😊 всичко ще е наред!

# 291
Не си тревожи,  всичко минава , после ще се питаш защо си се тревожила толкова.
Аз треперех като листо на операционната маса, обаче само докато ме приспят. отделно безсънието. После си задавах само този въпроса, ЗАЩО съм се притеснявала?
Твоят ден е днес,  успех и да се похвалиш.

# 292

Успех! Знам, че всичко ще мине както трябва! Няма нужда от притеснение, после да разказваш.
Момичета и до моя ден остава още малко, нямам търпение вече. Даже моя мъж все ми повтаря, че дори си няма и на идея как така ще станат пъпеши, то като е виждал все моите печени чушки Laughing

Общи условия

Активация на акаунт