Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 23 926
  • 492
  •   3
Отговори
# 300
Аз съм в темата от 2018.
За Молов и преди съм разказвала. Имаше уникално красиви неща правени от него. Тук преди снимките бяха в натюр и дори белезите ги анализирахме доста. Неговата работа беше добра.
Беше правил 2 грешки, разказани във форума, и двете си ги оправи.
После нз какво друго за него има.

Все пак е трудно да се добие реална представа. Колко да пишем тук? Колко добри работи хората не споделят... малко е трудно така да се добие представа.

# 301
Здравейте,решила съм да си слагам силиконови импланти,но все още се чудя дали да бъде в България или Турция като бях на консултации.С тубуларни гърди съм и в Турция обещават по-добри резултати с големи импланти(над 500 кубика),а тук ми казаха,че ще сложат около 350-400.Предлагат ми надмускулно,защото няма да се съберат под мускула.

# 302
СПЕШНО!
Момичета, някоя дама желае ли да разменим часовете за консултация при д-р Кънев и д-р Христов? Моите са на 28 и 30 октомври. Бих искала за средата на ноември.

# 303
Здравейте,решила съм да си слагам силиконови импланти,но все още се чудя дали да бъде в България или Турция като бях на консултации.С тубуларни гърди съм и в Турция обещават по-добри резултати с големи импланти(над 500 кубика),а тук ми казаха,че ще сложат около 350-400.Предлагат ми надмускулно,защото няма да се съберат под мускула.

Не бих се съгласила на надмускулно прставяне. Поискайте поне две мнения. Успех!!!

# 304
Момичета, ден 3 след операцията върви добре. Нямам никакви болки, мога да си движа безпроблемно ръцете. Единствено имам леко сърбене и забелязах жълтеникав цвят под лепенките. Дали е нормално?

# 305
Дами аз съм на 4ти ден след повдигане+импланти и болките са жестоки…
Преди операцията съм чела, повече мнения на жени, които почти не ги боли. Изобщо не бях подготвена за този ад.. раждала съм естествено и тогава болката не беше толкова лоша🥲🥲🥲🥲

# 306
Дами аз съм на 4ти ден след повдигане+импланти и болките са жестоки…
Преди операцията съм чела, повече мнения на жени, които почти не ги боли. Изобщо не бях подготвена за този ад.. раждала съм естествено и тогава болката не беше толкова лоша🥲🥲🥲🥲

И мен много ме боля. Поискате да ви изпишат обезболяващи. Аз се мъчих без нищо една седмица, след това ми изписаха и стана поносимо положението.

# 307
Tobeornottobe, аз съм с намаляване и повдигане, без импланти и сега ми стана странно, че нямам болки. Какво ти предписаха? Аз лично пия аугментин и дексофен. Отделно съм се запасила с обезболяващо - Деко, било по-добро от аулина. Дано отшумят болките!

# 308
Tobeornottobe, аз съм с намаляване и повдигане, без импланти и сега ми стана странно, че нямам болки. Какво ти предписаха? Аз лично пия аугментин и дексофен. Отделно съм се запасила с обезболяващо - Деко, било по-добро от аулина. Дано отшумят болките!

На мен ми предписаха дексофен за болката - максимум 3 таблетки на 24ч. Когато отмине ефекта му е жестоко просто.. Винаги съм смятала, че имам висок праг на болка, но явно не е така. Аз съм с 255сс мотива, кръгли, висок профил. Ще кача и снимки скоро, но сега положението с формата е доста причудливо😄

# 309
Здравейте,минаха 9месеца от моята операция. Беше повдигане и уголемяване с 315кубика. От изеедтно време виждам как кожата леко се отпусна и без сутоен гърдите стоят встрани и на пипане са меки и подвижни. Мен това не ме притеснява усещам си ги много естествено, но виждам как на повечето дами стоят твърди и неподвижно. Доктора каза че самият вид импланти стоят така подвижни и по меки на пипане, асиметрията която имам е порафи крив гръден кош така ми обясни. Вече съжалявам малко че не поставих поне 400 ... не знам ако се направи леко "обиране" на кожата дали ще стоят по събрани и стегнати. Прилагам снимки

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 10:58 от Анонимен

# 310
Здравейте. Операцията ми мина онзи ден. Сложиха ми упойка в дупето и от там се отпуснах и легнах и по спомен ме заведоха към операционната и след това не помня. После се събудих от треперене и имах под завивката тръба с топъл въздух. Отведоха ме в стаята и си спах. Мина докторът да ме погледна и каза, че всичко е чудесно. Сама си пишках и обслужвах. Разхождаха ме, защото ми беше приятно замаяно. Спах си добре цяла вечер без болка, само притиска този колан и сутиен. На сутринта ме изписаха и почивах, после излезнах да се разходя. Вечерта пих хапче за отпускане на мускулите (изписано от доктора) и заспах. Днес ми е втори ден след операция. Добре съм. Разхождам се, но спирам да почивам, защото се изморявам.
Пиша подробно за тези, които им предстои.
Като си взех душ сутринта направо ми причерня, когато ги видях, изглеждаха криви и грозни. Повечето е в главите ни и в настройката. Успех на всички.

Какви хапчета ви изписаха?

# 311
nusholina, нищо странно няма, аз имам 3 операции и нито веднъж не ме е боляло. След втората (имах и повдигане) изобщо не го пих тоя даксофен, остана си чисто нова кутийката с прахчетата. След третата започнах да го пия, защото трябвало, че имало противовъзпалително в него. Обаче на третото прахче ме заболя стомахът и го метнах в кофата.
След първата операция ми бяха казали, ако много ме боли да взема  аулин и да си сипвам по малко директно на езика, но не ми се наложи.
Meaow какви са имплантите и под мускула ли са? Много странно да се смъкнат толкова бързо, ако са подмускулно. Аз имам тънка кожа, тънък мускул и като цяло в горната част съм като осмукан бонбон, но за 14 г. не са ми се смъквали. С първите импланти бях 12г, кожата на едната гърда увисна малко, но имплантите не мръднаха.
Тук преди известно време писаха няколко жени с мотива ергономикс, че така са им станали за кратко време, но аз не съм сигурна, че са били под мускула.

# 312
Здравейте,минаха 9месеца от моята операция. Беше повдигане и уголемяване с 315кубика. От изеедтно време виждам как кожата леко се отпусна и без сутоен гърдите стоят встрани и на пипане са меки и подвижни. Мен това не ме притеснява усещам си ги много естествено, но виждам как на повечето дами стоят твърди и неподвижно. Доктора каза че самият вид импланти стоят така подвижни и по меки на пипане, асиметрията която имам е порафи крив гръден кош така ми обясни. Вече съжалявам малко че не поставих поне 400 ... не знам ако се направи леко "обиране" на кожата дали ще стоят по събрани и стегнати. Прилагам снимки

Аз съм два месеца след операция и моите стоят тяка... В страни и някак увиснали. 375 сс  сложих, но съм с мастектомия.
От една страна ми се иска да са повдигнати, но от друга страна така както са сега са абсолютно естествени.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 10:59 от Moderator1

# 313
Дори питах лекаря за нова операция и той каза шри това което беше преди резултата е чудесен. Със сутиен си стпят добре но като видя снимка на някоя мацка с кръгли и стегнати като топки гърди и малко ме хваща яд че при мен няма този ефект.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 10:59 от Анонимен

# 314
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За мотива съм чувала,че провисват. Да ти кажа,щом със сутиен изглеждат добре (то си личи,че имаш обема),няма какво да го мислиш.
Колко хора реално те виждат без сутиен и дрехи? Не си заслужава нова операция заради 1-2ма човека.

Аз съм с Ментор 350 и моите не са толкова стегнати както в началните 2-3м,послегнаха определено,че и 1/3 от обема им го няма( отоци). И аз сега си мисля,че 400 щеше да ми стои по-добре.

100 пъти ще кажа,ако ви предлагат два размера,винаги се спирайте на по-големият. Закон.

tobeornottobe7, да не би при самото повдигане да са изрязали нещо от мускула/тъкан? Нямам идея,знам само,че каквато и болка да има,никоя възстановителна болка не е вечна. Дай си още 2-3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт