Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 33 034
  • 609
  •   1
Отговори
# 600
Цяла седмица с дренажи?! Не е ли много опасно да стане инфекция?
На мен ми ги мазнаха в болницата преди да ме пратят вкъщи.
Много се радвам че си щастлива. Честито!!!
На осмия ден ще бъдат премахнати дренажите,не знам защо ,но се доверявам на доктора, аз не съм медицинско лице

Разбира се. Просто ме изненада че е толкова време и случаите са различни.

На разрез котва има 50см линеали разрези. Моите бяха общо 6см. Много е голяма разликата.

# 601
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не се притеснявайте. Това е една 'дребна' операция на фона на други операции и стандартната процедура протича за 1 час. Моята казаха,че е протекла 45-50 минути,но трудно ме събудиха от упойката и затова цялата процедура при мен трая над 7 часа.
Аз лично бях много спокойна, отидох все едно да си почиствам зъбен камък. Усетих напрежение и страх на момента,в който трябваше да ми слагат абокат,защото знам,че е нетърпима болка за моята тънка и чувствителна кожа. Да не говорим,че не можеха да ми намерят вени и ме тормозиха 3 пъти.
Та, на мен това ми е неприятната част на операцията - слагането на абоката.

Всичко ще е наред, тръгвайте с мисли,че е нещо дребно, ще ви приспят и след това ще се събудите с хубав бюст.

# 602
Не се притеснявайте. Това е една 'дребна' операция на фона на други операции и стандартната процедура протича за 1 час. Моята казаха,че е протекла 45-50 минути,но трудно ме събудиха от упойката и затова цялата процедура при мен трая над 7 часа.
Аз лично бях много спокойна, отидох все едно да си почиствам зъбен камък. Усетих напрежение и страх на момента,в който трябваше да ми слагат абокат,защото знам,че е нетърпима болка за моята тънка и чувствителна кожа. Да не говорим,че не можеха да ми намерят вени и ме тормозиха 3 пъти.
Та, на мен това ми е неприятната част на операцията - слагането на абоката.

Всичко ще е наред, тръгвайте с мисли,че е нещо дребно, ще ви приспят и след това ще се събудите с хубав бюст.
Според мен ,също това е най правилната настройка за такъв вид интервенция.Позитивно мислене, хубава енергия и вяра,че ще се случи най доброто.

# 603
Аз по принцип съм много страхлива и най-големия ми страх беше болката.  След като ме събудиха ме боля  и непрекъснато питах за обезболяващи, но не ми даваха. В момента, в който решиха да ме изправят и да ме раздвижват изпитах адска болка и исках веднага да си легна. Цяла вечер в болницата не съм спала ,защото не можех да се преместя сама. До мен имаше момиче, което също беше с импланти, но при друг хирург и се чувстваше добре...всичко зависи от хирурга и организма.... на другия ден спах през цялото време . След това трябваше да се прибирам (450км). Изпих един мипрофен  и се прибрах без проблеми

# 604
  • София
А каква беше причината да не дават обезболяващи при изрично поискване?

# 605
Остават ми още 5 дни до операцията. Е направо ми трепери всичко хахаха. Момичета дайте сила хаха.

# 606
Остават ми още 5 дни до операцията. Е направо ми трепери всичко хахаха. Момичета дайте сила хаха.
Няма страшно. Лягаш. Заспиваш. Събуждаш се с нови гърди 🤗

# 607
Кураж до момента в който ви поставят упойката,като отворите очи и видите ,че всичко е наред, и сте с едни гърди напред, света става по розов 😁

# 608
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Разраз на кожата, набутват импланта и си готова:) Кокетке, стегни се,ма!

# 609

Няма от какво да се притесняваш, трябва да си дори нетърпелива Smiley .Лягаш, събуждаш се и деколтето е пълно вече. Единствено съжалявам, че не я направих по-рано SatisfiedSatisfiedSatisfied

Общи условия

Активация на акаунт