Къде в Пловдив??? - 110

• 27 626
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Долче, пробивът/тунелът е под жп линиите. Има много информация в нета.

# 286
Той е за коли, не просто подлез.
Най-сложното от цялата реконструкция на колелото на гарата.

# 287
  • Пловдив
И аз в харесвам Остерията. Храната е много вкусна, част от пастата си я правят те.

# 288
  • Пловдив
И аз в харесвам Остерията. Храната е много вкусна, част от пастата си я правят те.
цените как са? Скъпо или...?

# 289
# 290
  • Пловдив
Не са ниски цените, но предвид качеството на храната, смятам, че е добре. Поне ние каквото сме опитвали е било много вкусно - салатите са добре подправени, има интересни варианти, а не само стандартните. Пастата с шам фъстък на мен много ми хареса - не бях опитвала досега с толкова интересен вкус.

# 291
И аз много харесвам Розмарино. В почивни дни е добре да се направи резервация, доста е посещаван.
Цените не са ниски, но пък не те е яд да ги дадеш, защото всичко е вкусно. Пиците им също са много добри.
Децата харесват сладоледените спагети.

# 292
Района на гарата от 100 години вече е в това състояние. Пак де, тази година и миналата почнаха да пускат по-малко движението в района.

# 293
  • filibeto-maina:)
Някой има ли актуални цени за фирмения магазин в Царацово консервирани храни-печена капия,краставички?
В събота бях там и купих печена капия за 6лв/кг, зелен фасул на 2,40, домати в буркан на 2,10.

# 294
  • Пловдив

Ето ценоразпис

# 295
  • Deutschland
И аз много харесвам Розмарино. В почивни дни е добре да се направи резервация, доста е посещаван.
Цените не са ниски, но пък не те е яд да ги дадеш, защото всичко е вкусно. Пиците им също са много добри.
Децата харесват сладоледените спагети.

Спагетеният сладолед е страхотен. Аз го купувам от супермаркети, от разни кафенета. Не знаех, че и в България ги има. Ще потърся снимки.

# 296
  • Пловдив
Аз не съм чувала за такова нещо Simple Smile

# 297
  • Пловдив
Подсрекателки, ще изведа домочадието уикенда да вечеряме в това Розмарино.

# 298
И аз се замислям, с тези сладоледени спагети ме спечелихте 😀

# 299

Общи условия

Активация на акаунт