Къде в Пловдив??? - 110

• 27 643
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Има ли рейс от Камела до  Пещерско шосе(Лекси)?

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 20:26 от Jizelle*

# 271
  • Пловдив
Има ли рейс от Камела до  Пещерно шосе(Лекси)?
24 и 17

# 272
  • под тепетата
Откъде по центъра мога да купя ръчно рисуван дамски шал?

# 273
До Тавернаки има някакво заведение. Видях стикери Бира Морети по стъклата, но не и име. Някой знае ли как се казва и какъв тип заведение е?
Благодаря ви за информацията, не знаех, че ще копаят тунел до Кичука.😁 Мислех, че просто ще подменят тръби, тротоари, ще асфалтират...

# 274
  • Пловдив
Долче, те това го копаят вече трета година. Уж до края на 2025 този пробив трябва да е готов, но аз не вярвам. В Кючука излиза в нищото.

# 275
Така като гледам, и аз не вярвам.😂 Да разбирам, че се копае и откъм Кичука успоредно? А надписите "Безопасен маршрут за пешеходците" е направо пародия - отстрани чакъл, пясък...🤣

# 276
Откъде по центъра мога да купя ръчно рисуван дамски шал?
Рисувани шалове има в едно арт магазинче срещу ресторант Стария Пловдив. Казва се "Феи и котки". Имат страница във фейсбук.

# 277
  • под тепетата
Ооо, супер! Благодаря, pi_pi! Аз няколко пъти ходих до едно ателие, но все е затворено. Още утре ще отида, наблизо ми е.

# 278
До Тавернаки има някакво заведение. Видях стикери Бира Морети по стъклата, но не и име. Някой знае ли как се казва и какъв тип заведение е?
Благодаря ви за информацията, не знаех, че ще копаят тунел до Кичука.😁 Мислех, че просто ще подменят тръби, тротоари, ще асфалтират...
Италиански ресторант "Остерия Розмарино"е това до Тавернаки, Еконт и Спиди.

# 279
  • Пловдив
Долче, те от Кючука започнаха, тунелът е прокопан. То лошо няма, но изпълнението е бавно, а някои неща са недомислени.

# 280
Офиса на Спиди там вече не работи, само Еконт е останал.

# 281
Извинявам се, не знаех, че са го затворили. А къде е преместен? Защото другият в района е на Лерин срещу Пълмед.

# 282
Мисля че няма офис вече в района, а само автомат на Кауфланд. Аз заради и това си мисля, че офиса го затвориха. Този на Лерин все още работи.
Отскоро е затворен. Първо не го открих в търсачката при поръчки и скоро като минах от там видях, че са свалили и табелата

# 283
Да, днес даже видях, че вече има нещо друго на мястото на офиса на Спиди...
Тази Остерия Розмарино приятно място ли е?
Долче, те от Кючука започнаха, тунелът е прокопан. То лошо няма, но изпълнението е бавно, а някои неща са недомислени.
Горе-долу къде е този тунел в Кичука?
Кasem foods до колелото на гарата (дюнерджийницата) с какво работно време е? На тази до Електротехникума видях, че пише до 00,30 ч. Дали ще е със същото и на гарата?

# 284
  • Майничка
Долче, добра е остерията.

Общи условия

Активация на акаунт