Къде в Пловдив??? - 110

• 27 651
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
На позната майка ѝ е в Дом за стари хора Елпида - доволна е. На прекия ми началник лелята до смъртта си беше в онзи в Цалапица /не съм го разпитвала за условия, но като цяло е човек с връзки така, че предполагам, че условията са човешки/.

# 256
dundi73, а как да разбера коя е сградата на Главбулгарстрой? Не знам коя е.😊

# 257
  • Пловдив
Всъщност, тарифата на всички нотариуси е еднаква за заверка на подпис /и не само/. Нотариалните такси са нормативно регулирани. Така че, който и да изберете е все толкова. Разбира се, ако те изготвят документа, се плаща допълнително.

# 258
Декларацията трябва ли да е напечатана или може и да е написана на ръка и после заверена?

# 259
По ул. Христо Г. Данов, като подминеш Кукления театър и продължиш към Енергото, на следващата пресечка, ъглова голяма административна сграда.

Декларацията трябва ли да е напечатана или може и да е написана на ръка и после заверена?

Няма начин ръкописно. Изтегли си образец от интернет. Има такива, на които само вашите данни попълвате. Но трябва да се принтира или поне да се прати електронно на нотариуса по мейл (или си плащате и те го изготвят).

# 260
Кло, благодаря!🙂

# 261
Има огромен надпис на самата сграда, няма как да не я видите.

# 262
  • Deutschland
Взимала съм от турския магазин, в блока до Кауфланд в Кичука. Тип 450 е, нашите брашна май са тип 400 и тип 500. За козунаци знам че го препоръчват, но и не съм спец.

Тип 480 пише на опаковката в нета. Не знам този тип на кой от нашите отговаря.

# 263
Какво точно се опитват да направят на Васил Априлов?🤔🙄 Някакъв подземен тунел копаят, не схващам идеята?!

# 264
  • Пловдив
Нали правят подлез към Кичука.

# 265
Какво точно се опитват да направят на Васил Априлов?🤔🙄 Някакъв подземен тунел копаят, не схващам идеята?!

Прословутия подлез под Централна гара до Кичука.

# 266
Ако посетиш Тавернаки ми пиши мнение Simple Smile

Аз друго да питам...
Трябва ми дом за възрастни хора, надежден. Знам Елпида в Брестник и един в Първенец. Мнения за други, ако имате в района от тук до Хасково.
Благодаря!

Тавернаки е супер като кухня. Иначе ако седнеш отвън, често има пияни хора, но това е заради магазина до ресторанта. Вътре се пуши (поне зимата беше така), което лично на мен не ми е приятно.

По другия въпрос, лични впечатления имам само от Дом за стари хора "Здраве" в Цалапица. Баба беше там, изключително чисто е, персонала е много грижовен и отзивчив, сградата е много поддържана, стаите и санитарните помещения също.

# 267
  • Пловдив
Благодаря!

# 268
  • Пловдив
За декларацията за пътуване на дете - може да се изтегли от сайта на Външно министерство.
Ето образците - няколко варианта са, вижте кой ви устройва:
https://www.mfa.bg/bg/4277

# 269
  • Москва
Дами, добър ден!

Не съм сигурна, се питането ми е за тук, но все пак.
Ако някоя от Вас има униформена пола на Патриарха размер 146 или 152, която няма да трябва вече на ученичката й, ще съм много благодарна да ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт