Къде в Пловдив??? - 110

• 17 983
  • 532
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Имам записан осмокласник в Механото.Имат ли униформи там и от къде се купуват?
Благодаря предварително

Не съм ги виждала да ходят с униформи.
всичките са с черни анцузи и черни суитчъри с качулки ... нямат нужда от друга униформа

# 61
Някой в миналата тема питаше за хубаво месо. В Тракия, комплекс Олимпия Сити има един хранителен магазин, който предлага месо на месарница Звезда. Вече няколко пъти взимам оттам кайма, свинско и готови кюфтета. Много ми харесва. Прясно и вкусно. Кюфтетата са ми една идея по - солени. На самия магазин с неонов надпис пише, че предлагат от Звезда. Иначе на Богомил 62 си има собствен магазин месарницата с по - голямо разнообразие на продукти. До там не съм стигнала още. От Садово и аз сякаш не съм много доволна вече.
Точно тази месарница ми е в списъка да я пробвам. Благодаря
Искам да споделя отзив за тази месарница - СТРАХОТНА!!! Започвам само оттам да пазарувам. Много високо качество на повече от приемливи цени!

# 62
Прясно и хубаво месо има в Асеновград, месарница Тахир. Особено телешко!

# 63
  • Пловдив
Къде в Асеновград е?

# 64
Ул “ Асенова крепост” 3
Пада се точно до последния мост на реката в посока Смолян.

# 65
Здравейте момичета,
Къде си карате пожарогасителите от колата за техническа проверка, нужно ли е предварителен час и колко ви вземат?

# 66
На паркинга на Метро има пункт, там ми го заверяват, десет лева, примерно.

# 67
  • Пловдив
Има ли по пазарите пресни малини или преминаха?

# 68
  • Пловдив
В събота имаше на събота пазара. При хората, които продават мляко и сирене в западната част на пазара.
 Имаха и боровинки и къпини.

# 69
Здравейте момичета,
Къде си карате пожарогасителите от колата за техническа проверка, нужно ли е предварителен час и колко ви вземат?

На бул.,, Христо Ботев,, , някъде срещу Военна болница,но спирането там е трудно .

# 70
  • Пловдив
Този магазин за месо в Олимпия сити от страната на бул. Шипка ли е?

# 71
Този магазин за месо в Олимпия сити от страната на бул. Шипка ли е?

Да. Към края на булеварда е. Но не е специализиран за месо. Хранителен си е, където предлагат месо от Звезда.
bg.tatkoo, радвам се, че сте го харесали. Ще видя някой ден и аз да отида до специализирания магазин, а може и да поръчам с доставка.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 16:23 от Terra Incognita

# 72
  • Пловдив
Благодаря, пратих мъжа да вземе днес от там месо да го пробваме 🙂

# 73
Вчера имаше чудесни на Четвъртък пазара, но бяха скъпи - 22лв за кг. Не зная колко е кг. Вече бях купила от Лидл в малки опаковки по 125гр по 2лв и нещо.

# 74

Днес имаше на Четвъртък пазара на пл.Съединение. 2.50лв-100гр.

Общи условия

Активация на акаунт