Къде в Пловдив??? - 110

• 17 989
  • 532
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Благодаря на всички, които споделиха за малините ❤

# 76
Благодаря на всички, които споделиха за малините ❤
Една разходка до борсата в Първенец препоръчвам за малини. Цената ще е със сигурност под 20 лв. Бяха по 16 през юли.

# 77
  • Пловдив
Малини и боровинки

# 78
  • Пловдив
Дунди, благодаря. И това ми попадна днес.
Тази година съм на вълна сладка, правих от боровинки и ягоди, и се колебая дали да не забъркам и от малини.
Но днес в Лекси се разочаровах от ниската цена на готовия продукт и вече не знам къде ми излиза сметката.

# 79
  • Пловдив
Miraluba,  на сметката ще ти е, ако не купуваш плодовете.
А и зависи дали ядете сладко у вас или не. У нас не върви, рядко се яде. С един стек сладко от боровинки от Царацово карам една година.

# 80
  • Пловдив
Най-важно е наистина дали се консумира сладко, миналата година да съм направила макс 10 бурканчета от смокиня /имаме в двора/, все още имам няколко бурканчета.
Хубаво е да е домошно, но ако стои само за украса не виждам никакъв смисъл.

# 81
  • Пловдив
На Четвъртък пазара всеки ден има малини.
В Била също има в малки опаковки  по 125 грама. И в квартални магазини съм виждала.

# 82
  • Пловдив
Може ли да се плати данък сгради в данъчното до хотел Лайпциг ? Миналата година четох в новините че предвиждат да не може плащане на гише.

# 83
  • Пловдив
От 2 кг боровинки направих  7 бурканчета по 330 ml.
Не консумиране редовно, но за палачинки обичам да имам под ръка, както и за чийзкейк.

Може ли да се плати данък сгради в данъчното до хотел Лайпциг ? Миналата година четох в новините че предвиждат да не може плащане на гише.
Аз моите данъци ги плащам винаги там.

# 84
  • на майната си
Привет, някой дали знае има ли в Пловдив място, от където да се поръча/закупи детско меню за 1-2 год. за 1-2 дена, а не цял абонамент?

# 85
  • Пловдив
Изпуснала съм ви...

Може ли препорък за ЛЛ в поликлиниката на ресторант Стадиона? За възрастен.

# 86
  • Пловдив
За личен лекар препоръчвам Д-р Красимира Димова- Хинова.

# 87
Привет, някой дали знае има ли в Пловдив място, от където да се поръча/закупи детско меню за 1-2 год. за 1-2 дена, а не цял абонамент?
Детска кухня ли търсите? Може да поръчате от сайта на Фуристо Пловдив и да си вземете храната от избран пункт или да ви я доставят на адрес.

# 88
  • Пловдив
Изпуснала съм ви...

Може ли препорък за ЛЛ в поликлиниката на ресторант Стадиона? За възрастен.
Д-р Левена Кирева - цялото семейство сме при нея, изключително съм доволна.

# 89
  • Пловдив
Благодаря!
А да питам още...за преместване от др.град и записване при ЛЛ трябва ли да минем през Здравна каса с удостоверението за настоящ адрес?

Общи условия

Активация на акаунт