Къде в Пловдив??? - 110

• 27 660
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, някой знае ли дали д-р Марков УНГ тези дни работи в кабинета си. Звънях, но не вдига, а първият час през супердок е чак за 25 септември. Дали връща обаждане и има ли определени дни, в които е в кабинета си и такива, в които е в двете болници като график? Или е различно? Мисълта ми е, ако отида да чакам пред кабинета му без записване дали има вероятност да вляза?

# 241
От кой магазин мога да закупя красива поставка за алкохолни напитки, трябва ми подарък?

# 242
  • Пловдив
Ние записваме часове за д-р Марков само през Супердок, но не знам кои дни точно е в кабинета. Мъжът ми скоро ходи в петъчен ден, към 2-3ч следобед, ако това е ориентир кога евентуално е там. Но щом няма часове и не се обажда на телефона, може и да е в отпуска.

# 243
  • Пловдив
По повод билетите до София - миналото лято (2024) попаднах на този сайт:
https://www.obilet.com/bg/journeys/840-857/2025-09-10
Търсех тогава как да закупя онлайн билет за Пловдив-Благоевград през Боровец и ми попадна в полезрението. Свърши ми добра работа. Има и за София, ама аз обикновено до там пътувам преди обяд и ползвам Меритранс, та не ми върши работа.

# 244
  • Пловдив
Йозбашак брашното, когато го търсех в магазина на Източен го нямаше.
От Турция, когато ходихме си купих, заради форума - в хлебопекарната не видях разлика спрямо другите брашна, които ползвам.
Иначе редовно купувам това от италианския магазин преди Бриколажа /има различни видове/

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 22:17 от Десиссслава

# 245
Брашно като брашно. Не е кой знае какво. Бях купувала от Top Tan -  турския магазин на Аримаг в Тракия. Не съм влизала скоро и не знам дали има наличности в момента.

# 246
Взимала съм от турския магазин, в блока до Кауфланд в Кичука. Тип 450 е, нашите брашна май са тип 400 и тип 500. За козунаци знам че го препоръчват, но и не съм спец.

# 247
Гръцкият ресторант не е ли Тавернаки?
Да, благодаря!🙂 До "Таверн" го разчетох, но не можех да разчета другите букви.
А на това другото тип дюнерджийница/бързо хранене с пиле халал се сетих, че пишеше нещо като "kasem", но не знам дали това е името. Точно до входа на Електротехникума е. Някой знае ли до колко часа работи? Някакъв шанс да работи до 23 ч?

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 22:39 от dolce miele

# 248
  • Пловдив
Ако посетиш Тавернаки ми пиши мнение Simple Smile

Аз друго да питам...
Трябва ми дом за възрастни хора, надежден. Знам Елпида в Брестник и един в Първенец. Мнения за други, ако имате в района от тук до Хасково.
Благодаря!

# 249

Аз друго да питам...
Трябва ми дом за възрастни хора, надежден. Знам Елпида в Брестник и един в Първенец. Мнения за други, ако имате в района от тук до Хасково.
Благодаря!

Приятелка е дала своя близка в дом някъде в  Изгрев ,доволна е . Ако желаете ми пишете и ще потърся координати.

# 250
  • Пловдив

Аз друго да питам...
Благодаря!
Има чисто нов в Първомай.
Има и в Марково и в Цалапица- те си работят отдавна.
Проучете ги. 
Скоро направиха и  един в село Крумово, но не знам дали вече е заработил.

# 251
  • Пловдив

Аз друго да питам...
Благодаря!
Има чисто нов в Първомай.
Има и в Марково и в Цалапица- те си работят отдавна.
Проучете ги. 
Скоро направиха и  един в село Крумово, но не знам дали вече е заработил.

Наскоро моя близка приятелка много похвали дома в Цалапица. Но и каза, че много рядко се освобождават места..

# 252
  • Пловдив
Виждала съм на "Искра" и "Проглед" в Изгрев май нещо подобно, близо е до Училището на глухонемите - мисля, че се пада перпендикулярно срешу входа му. Мота ми се нещо като Fede in Maria като име, но е възможно да има и друго в друга част на квартала.

# 253
Взимала съм от турския магазин, в блока до Кауфланд в Кичука. Тип 450 е, нашите брашна май са тип 400 и тип 500. За козунаци знам че го препоръчват, но и не съм спец.
Кой е този турски магазин? На какъв адрес точно се води?

# 254
  • Пловдив
dolce miele, всеки нотариус ще ти завери декларацията за пътуване. Напиши си я сама и я носи. Иначе ще плащаш и за изготвянето.
Заверка на подпис принципно е 6 лв на подпис точно при нотариус Пиперкова в сградата на Главбулгарстрой.
Ако само единият ще дава съгласие за пътуване в чужбина, може да отиде само той с акт за раждане на детето. Ако и двамата ще я подписвате, отивате двамата, разбира се. С една декларация можете да ѝ разрешите да пътува сама, с придружител или без, с единия от двамта родители и т.н. до навършване на пълнолетие.
После задължително с копие, което остава на границата, иначе ще приберат оригинала.

Общи условия

Активация на акаунт