Къде в Пловдив??? - 110

• 27 628
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Не е на Офис1, а Офис консумативи ООД. Работеше преди време, но тия дни не съм минавала от там.

# 316
  • Пловдив
OK Office мисля, че се казваше, но миналата сутрин ми се видя, че е празно помещението

# 317
  • Пловдив

Тези крекери се озоваха вкъщи от работата ми, много са вкусни, виждали ли сте ги в някой магазин?

# 318
В повечето квартални магазини ги предлагат. Поне пет различни вкуса има.

# 319
Къде мога да занеса мед за изследване?

# 320

Тези крекери се озоваха вкъщи от работата ми, много са вкусни, виждали ли сте ги в някой магазин?
Виждала съм ги в Т-маркет.
Сладоледените спагети какво представляват- сладолед във форма на спагети или спагети със сладолед?🤔

# 321
Къде мога да занеса мед за изследване?
В лабораторията на БАБХ, ул. Буная 2. Намира се зад Хаджията Груев в Изгрев. Около 120-150 лв. струва анализа на основните показатели.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 19:30 от Clo - Camille

# 322
Здравейте!Къде около Пловдив може да се хапнат родопски специалитети?Били сме в с.Косово и на Соленото изворче.Други идеи?

# 323
  • Пловдив
Някой има ли отзиви за школа за шофьорски курсове Индипендънт? Записала съм от ваши отзиви други школи, но са ни далеч, а тази
 ни е в квартала.

# 324
Някой има ли отзиви за школа за шофьорски курсове Индипендънт? Записала съм от ваши отзиви други школи, но са ни далеч, а тази
 ни е в квартала.
По-добре недей. При инструктор, който е сега в тази школа, дъщеря ми я късаха три пъти, като ясно ѝ се даде да разбере, че очакват да си плати.

Автошкола Бонев е моята препоръка. Много добър подход има към курсистите. Инструктор от старата школа и съвестно си гледа работата.

# 325
  • Пловдив
Препоръка за някой, който ремонтира смарт часовници? Гаранцията изтече на 19.08, на 9.09 часовникът се повреди. Та се чудя да го пращам ли в София на официалния сервиз или да га дам тук някъде...

# 326
  • Пловдив
Самсунг изпращах в София за смяна на батерия.

# 327
  • Пловдив
Към кой лекар и къде да насоча момиче с поликистозни яйчници?
Мнения?

# 328
Къде мога да намеря самозалепващи подвързии,в района на Каменица или около Метро в Тракия?

# 329
Здравейте мами, къде в Пловдив има автомивка, която предлага услуга почистване на детски столчета за кола с щадящи препарати/ сухо почистване? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт