Къде в Пловдив??? - 110

• 17 256
  • 525
  •   1
Отговори
# 450
В Кауфланд или Лекси виждали ли сте от средните буркани с винтови капачки?

# 451
Имаше в Лекси. В Кауфланд днес не видях.

И аз с въпрос, от къде мога да купя големи и качествени пликове за вакуумиране. Без Джъмбо.

# 452
  • Пловдив
Лекси, китайският магазин на "Пещерско шосе", до Кауфланд и Лидл. От там съм купувала. Вероятно има и в Евроленд, и подобни. Но, на мен, всичкото плик ми се развакуумира след време. Всички са еднакви....

# 453
  • Пловдив
Имаше в Лекси. В Кауфланд днес не видях.

И аз с въпрос, от къде мога да купя големи и качествени пликове за вакуумиране. Без Джъмбо.

Пепко. Ползвам си ги трета година.

# 454
Къде  по центъра да погледна за красиви есенни шалове от кашмир ( пашмина ) . Не дебели зимни,като за сега нещо.

# 455
  • Пловдив
Къде  по центъра да погледна за красиви есенни шалове от кашмир ( пашмина ) . Не дебели зимни,като за сега нещо.
Вчера влизах в Александрата на малката главна. Имаше доста богат избор, изложени на стената зад продавачката. Тънички бяха.

# 456
  • Пловдив
Освен в Jyck и IKEA, къде мога да намеря чаршафи за спалня, 100 % памук, големи размер (примерно 220 на 240)?
Някое квартално магазинче изпитано знаете ли?

# 457
За турско спално бельо - в началото на Иван Вазов,след кръговото на Гарата,вдясно под блока,преди сладките .
На  Мария Луиза ,след Света Петка,под блоковете голям магазин за чаршафи. Би трябвало да има търсения размер.
Магазина на Свежен на Пещерско шосе не знам как е ,дали още съществува и какво предлагат,но съм го срещала в темата.

Благодаря за Александрата,ще разгледам.

Кой търсеше големи модели официални тоалети,може да погледне дали имат наличност на дантелената рокля 3/4 ръкав  в Теди 13,на Отец Паисий. Иначе другите им модели не са толкова строго елегантни,но аз бих отишла с подобна рокля и на официално събитие. Взела съм за подарък и бих съчетала някакъв шал за сезона към нея.

# 458
  • Пловдив
Освен в Jyck и IKEA, къде мога да намеря чаршафи за спалня, 100 % памук, големи размер (примерно 220 на 240)?
Някое квартално магазинче изпитано знаете ли?
100 % памук купих преди месец от Инглиш хоум в МОЛ Плаза. Имат размери. Отлично качество са чаршафите, отделно купих едни тънички одеяла пике. Мисля да ги застилам зимата като чаршафи, че съм зиморничава.

# 459
За 100% памук и аз се включвам с препоръка за Инглиш хоум, но с всички възможни ръце вкъщи препоръчвам да погледнете и в Роксима дрийм(дори мисля, че са на един етаж в Мол Плаза). Обаче с бележка, че аз взех възглавници, кувертюри и комплекти от памучен сатен и не съм сигурна дали има 100% памук. Просто като качество са разкош и вярвам, че си струва да се попита. 🤞

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 09:11 от momster👽

# 460
Преди години на Роксима Дрийм съм вземала памучни одеяла,не са мръднали,отлично качество.

# 461
  • Пловдив
Взимала съм от Метро чаршафи на ТЕД.
И съм поръчвала от dilios.

# 462
Някой да е виждал в някой Лидл сгъваем кош за пране?

# 463
  • Пловдив
Благодаря за препоръките за чаршафи, момичета 🙂 Ще разгледаме.

# 464
Къде мога да отида да поставят противогрипна ваксина на мен и детето ми( на 7 години) сутринта около 7.30-8ч? Ще си нося ваксините аз. Личната започва от 9 ч, а ми е късно.  Втора градска болница,  ДКЦ Събота пазара или Каспела?

Общи условия

Активация на акаунт