Къде в Пловдив??? - 110

• 17 032
  • 524
  •   1
Отговори
# 465
В РЗИ, безплатно, но и те са от 9.

# 466
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате магазин за обици за абитуриентка, както и магазин за обувки? Откъде пазаруват всички абитуриентки, не знам. На Главната по златарските магазини почти няма сребро.
Изискването е да са дълги и тънки. На едно единствено място намерихме, но не ни хареса модела.
Обувки намерихме само в един магазин, но то си личи, че ги взимат от Шейн - толкова лошо качество.

# 467
  • гр.Пловдив
Здравейте,
дъщеря ми целия срок ще е втора смяна в СОУ "Никола Вапцаров" и аз я чакам.Свършвам работа в 17:00 и вися до 19:15.  Та си търся накакво занимание, в района, Гагарин, във времевия диапазон от 17:30 do 19:00 - танци, спорт или нещо за убиване на времето.
Благодаря!

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 15:42 от smarfietka_

# 468
Къде мога да намеря хляб 100% лимец с квас?
Преди време купувах от магазинче до стадион Пловдив, но ми е доста далеч и овен това последните пъти все ми се случва да са "изпуснали солта".

# 469
  • Пловдив
Къде мога да намеря хляб 100% лимец с квас?
Преди време купувах от магазинче до стадион Пловдив, но ми е доста далеч и овен това последните пъти все ми се случва да са "изпуснали солта".
Пекарна “При Рена”
ул. „Капитан Райчо“ 95

# 470
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате магазин за обици за абитуриентка, както и магазин за обувки? Откъде пазаруват всички абитуриентки, не знам. На Главната по златарските магазини почти няма сребро.
Изискването е да са дълги и тънки. На едно единствено място намерихме, но не ни хареса модела.
Обувки намерихме само в един магазин, но то си личи, че ги взимат от Шейн - толкова лошо качество.

Хубави сребърни бижута има в едно магазинче  съвсем в началото на улица Съборна, втората или третата къща от Джумаята нагоре. Пак там, но до Римският стадион до колоните сме взимали сребърни бижута за дъщеря ми въпреки, че пише "Златна бижутерия". В Капана и по Отец Паисий в галериите и арт магазинчетата също има интересни бижута.

# 471
  • Пловдив
Моята дъщеря беше с лъскави сандали от тенденз за смешни пари, които никога повече не обу. Същата работа и с чантичката. Бижута си купи от едно магазинче в халите на малката главна.

# 472
Препоръчайте ми, моля, ресторант за коледно фирмено парти. С музика и дансинг, по възможност без чалга.

# 473
  • Пловдив
Сребърни бижута купувам от тук:

https://www.facebook.com/share/1EEJ5gfw9z/?mibextid=wwXIfr

Имат наистина уникални авторски бижута и много голям избор. За съжаление, очевидно, не поддържат страницата, но е ориентир за местонахождението. Капана. Ул."Стефан Веркович"10. Догодина ми предстои този ужас балът. Дъщеря ми има претенции само за обувките. За сега.

# 474
  • Пловдив
Препоръчайте ми, моля, ресторант за коледно фирмено парти. С музика и дансинг, по възможност без чалга.
В Ноте ди вино имат 3 зали. Не съм сигурна за чалгата. С диджей е, пускаше класическите хитове от нашето време.
Миналата година бяхме в бившето Марс (изскочи ми в момента новото му име ). Там отвреме навреме пускаха новите чалга хитове, без да се прекалява.

# 475
Сребърни бижута купувам от тук:

https://www.facebook.com/share/1EEJ5gfw9z/?mibextid=wwXIfr

Имат наистина уникални авторски бижута и много голям избор. За съжаление, очевидно, не поддържат страницата, но е ориентир за местонахождението. Капана. Ул."Стефан Веркович"10. Догодина ми предстои този ужас балът. Дъщеря ми има претенции само за обувките. За сега.

Меланит наистина имат изключителни неща, авторски, масивни, скъпи - точно по мой вкус. Wink

Сега ще се опитам да изброя магазини за сребро:
- два магазина за сребърни бижута срещу магазин Златна рибка;
- магазини на Токаш (MySilver) на входа на бившите хали, в МОЛ Пловдив, в МОЛ Плаза;
- магазин на ИМИКС срещу БНБ - https://imiks.bg/stores;
- магазин за сребро на първия или втория ъгъл, като тръгнеш от сладкарницата на джамията към булеварда;
- има(ше) магазин със страхотни бижута в Капана, но не съм минавала от поне две години и не зная дали работи - пак беше на ъгъл, заобиколен от кръчмички - ще потърся сертификата им и ще напише име на магазина по-късно; мисля, че беше този https://bulgariansilver.com/
- има магазини за сребро във всеки МОЛ;
- има поне три магазина за сребро в ТЦ Форум;
- сещам се и за поне два в ТЦ Гранд;
- два магазина в подлеза на Тримоциум;

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 20:14 от djasra

# 476
  • под тепетата
В Капана си работи. Има и два магазина в подлеза на гарата.

# 477
  • Майничка
Още си е там този в Капана, след Паваж, с/у стария магазин на Sega.
Има и един на "Отец Паисий", до магазинчето за опаковки.
П.П. Страницата във ФБ на "Меланит" е  Арт галерия Меланит.

# 478
  • Пловдив
На Отец Паисий, където влязохме, навсякъде само злато.
В Капана не сме гледали.
Харесахме модели в Mysilver в Халите, като че ли там имаше най-голямо разнообразие.
Ще си запиша останалите предложения, много благодаря на всички!

# 479
Сребърни бижута купуваме от
Сара Трейд на Коматевско шосе

https://maps.app.goo.gl/W7ya2bYdz8rz7PFs7

Общи условия

Активация на акаунт