Къде в Пловдив??? - 110

• 16 821
  • 519
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Разнообразие на сребърни бижута има във ТЦ Форум - като влезеш от централния вход дясно на ескалатора магазина. А в другия коридор има ювелир, който може да изработи по поръчка.

# 481
  • Пловдив
Здравейте,
дъщеря ми целия срок ще е втора смяна в СОУ "Никола Вапцаров" и аз я чакам.Свършвам работа в 17:00 и вися до 19:15.  Та си търся накакво занимание, в района, Гагарин, във времевия диапазон от 17:30 do 19:00 - танци, спорт или нещо за убиване на времето.
Благодаря!

18:30 - 19:30 има група за народни танци (Фолклор) в другото училище - Данов. Два дена от седмицата са една група, два дена са друга група. Мисля, че напредналите групи започват от 18:30, но ако сте достатъчно ентусиазирана и имате желание, не пречи да се пробвате.

Още една група за народни танци в района (мисля даже, че са срещу Вапцаров):

Има и танци по салса (отново до училище Данов) - графика им е от миналата година и не мога да кажа дали е актуален.

Най-близкия фитнес, за който се сещам е в зала "Строител" до рибница, но той ви идва далеч.
В Гагарин сме малко орязани от хубави активности за възрастни 🙂

# 482
  • Пловдив
Препоръчайте ми, моля, ресторант за коледно фирмено парти. С музика и дансинг, по възможност без чалга.

Правили сме коледни партита в "Южен полъх", "Ривиера", "Хитър Петър", "Глобус". Всички обещават без чалга и досега никъде не са го спазили. Мине ли 11 часа чалгата завзема заведението. Хората дръпват малко повечко алкохол и почват да плащат на диджея. А знаете - и той е човек, работи за пари Simple Smile
Иначе навсякъде си има хубавите неща. Тази година може би ще отидем пак в "Глобус".

# 483
  • Пловдив
Момичета, ул. Богомил синя зона ли е? Спира ли се някъде наоколо по към Сточна гара?

# 484
В Капана точно до Ателие 42 има хубави сребърни бижута, повечето са авторски. Улицата е Стефан Веркович мисля.

# 485
  • Пловдив
Момичета, ул. Богомил синя зона ли е? Спира ли се някъде наоколо по към Сточна гара?
Богомил не е синя зона.

# 486
  • Пловдив
AIK, този магазин вече е споменат - Меланит. Аз от тях имам три брошки и два пръстена - и аз си ги харесвам, и други хора ми ги харесват.

# 487
  • Пловдив
На някой звънят ли от А1 за ново окабеляване. В имота има два договора на различни имена, за единия звънят, за другия не? Мисълта ми е, че ако е толкова наложително щяха да звънят и на другия титуляр.

# 488
Чревни изследвания за здравна книжка,къде е по изгодно и за по кратко време могат бъдат готови?

# 489
  • гр.Пловдив
Оффф, сега пък търся зимни олекотени завивки. Къде има качествени, разбира се за без пари.

# 490
  • под тепетата
Моите изследвания за здравна книжка ги правя в  ДКЦ 2.

# 491
Оффф, сега пък търся зимни олекотени завивки. Къде има качествени, разбира се за без пари.

Магазин Свежен на Пещерско шосе.
Купих от там олекотени с вълнен пълнеж.
Има различни видове.
Юск също е опция.

# 492
И от Икейските завивки сме доволни.

# 493
  • Пловдив
Като споменахте завивки, в Мьомакс или в Айко има ли нещо като черен петък? Гледах, че в едно от двете има от камилска вълна и подобни от естествени материали.

# 494
Моите изследвания за здравна книжка ги правя в  ДКЦ 2.
Моля, за по подробна информация.
За първи път ми се налага и се лутам къде да отида.

Общи условия

Активация на акаунт