Къде в Пловдив??? - 110

• 16 792
  • 519
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Дъщеря ми си прави здравна книжка преди месец. В лабораторията й дадоха комплект с клечка с тампон и тя в тоалетната сама си взе секрет. Отделно стъкълце с лепенка. Това беше. След около 5 дни книжката беше готова.
Завери я в РЗИ -става за 1 минута. Мисля, че платихме там 3лв, а в лабораторията 25. Много са любезни в РЗИ и обясняват всичко.

# 496
Дъщеря ми си прави здравна книжка преди месец. В лабораторията й дадоха комплект с клечка с тампон и тя в тоалетната сама си взе секрет. Отделно стъкълце с лепенка. Това беше. След около 5 дни книжката беше готова.
Завери я в РЗИ -става за 1 минута. Мисля, че платихме там 3лв, а в лабораторията 25. Много са любезни в РЗИ и обясняват всичко.
Благодаря!❤

# 497
  • Пловдив
В новото ДКЦ Русев в Кичука правят изсл.за здравна книжка. Вижте за телефон и подробности.

# 498
  • под тепетата
Отивам на регистратурата на ДКЦ 2, казвам, че съм за подновяване на здравна книжка. (те. не е за първи път и не е минала една година от издаването и). Нося си фецес в стерилно шишенце от аптеката. На регистратурата ми дават талончетата с платена такса и отивам в лабораторията на 2 етаж. Важно е да носите здравната книжка. Там си оставям шишето и отивам , когато ми каже лаборанта, за да си взема резултата. Оттам - при ЛЛ. Ако книжката е нова - заверка в РЗИ.

# 499
  • Пловдив
Около Кауфланд до 1-во Районно има ли магазин за кейсове, протектори и т.н за телефон?

# 500
Да зад спирката срещу УниКредит до дюнерите бяха, мисля че са Мега Дивайс. Не знам как се води като адрес или Никола Вапцаров трябва да е или Македония.
Хич ме няма с ориентирите , дано си ме разбрала.

# 501
Оффф, сега пък търся зимни олекотени завивки. Къде има качествени, разбира се за без пари.
В магазина под блока на Мария Луиза, преди пресечката с Родопи. Турски са и много топли.
Магазинът се препоръчва обикновено за чаршафи и хавлии. Така го обясних...на реда на църквата Св. Петка.

# 502
Оффф, сега пък търся зимни олекотени завивки. Къде има качествени, разбира се за без пари.

Магазин Свежен на Пещерско шосе.
Купих олекотени с вълнен пълнеж.
С какво размери и на каква цена? Съществува ли още магазинът (все забравям да погледна, когато минавам оттам, но покрай ремонтите преди време сякаш не се виждаше магазин)...🤔

# 503
Около Кауфланд до 1-во Районно има ли магазин за кейсове, протектори и т.н за телефон?
В китайския "Панда" съм виждала.

# 504
  • Пловдив
Някой преподписвал ли е договор с А1 през сайта им? Интересува ме дали сте се натъквали на някакви уловки по-скоро.

# 505
  • Пловдив
Някой преподписвал ли е договор с А1 през сайта им? Интересува ме дали сте се натъквали на някакви уловки по-скоро.

Подписах в офис и в договора има разни услуги, които се активират автоматично и след месец е добре да си ги спреш сам от приложението. И започнаха да ме заливат с всякакви рекламни съобщения.

# 506
  • Пловдив
Обикновено ми изпращат договор по куриер и подписвам в офиса, по миналата година го направих, чрез приложението.

Но са опасни тия от А1...споделих, че ми звъняха за окабеляване /уж само за това/, днес като казах, че днес може да пратят техници или да се разберем за другата седмица ми викат: "ще ви изпратим анекс, ще си го подпишете и след 48 часа ще си заявите техници". Казах, че има още време до изтичане на договора и в такъв случай ще го оставим за по-натам. С две думи, докато беше много важно да се подмени окабеляването /няма проблем със сигнал и т.н./, се оказа, че може и да не се подменя 🤦🏽‍♀️ отделно гледам, че подмяната на окабеляването също се заплаща.
Светна ми лампата, че нещо има след като само на мен звъняха /споделих, че на адреса има и друг договор на друго име към А1/, на сестра ми никой не е звънял.

# 507
  • Пловдив
Досега и аз подписвах в магазин, но този път ми се иска да го избегна. Принципно искам да пропусна агресивното им предлагане на ТВ и Нет услуга, за които да плащам едни излишни пари в следващите две години, защото на мое име има и втори номер.

Деси, всичко ОК ли беше през приложението?

# 508
  • Пловдив
Според мен е по-добре през приложението...така на спокойствие може да си прочетете всичко по няколко пъти. В офис на куриер поне на мен не ми е удобно да правя опашка и да чета.

# 509
  • Пловдив
От дистанция нищо не подписвам, но аз имам близка, която работи в А1 и на която разчитам при преподписване.

В случаите, в които ми звънят и ми предлагат своевременно по-добри условия и отстъпки, искам да ми изпратят предложение на мейл, за да го прочета и премисля на спокойствие, разговора приключва на мига.

Общи условия

Активация на акаунт