Естетични процедури за лице и тяло – 64 тема

• 38 941
  • 735
  •   3
Отговори
# 585
  • в пералнята
А някой поставял ли е Rejuran и какви са ви отзивите?

# 586
Аз днес бях на ретуш на ботокс - винаги ми казват 24-48 часа без тренировки, сауни и подобни. 4 часа да не се навеждам. Поне 10 дни преди да ходя на разни козметични процедури и колкото повече, особено топли или разни лазери и подобни - толкова по-бързо отслабва ефекта. Правя 3 зони, но на ретуш само гневна и чело, щото на пачия крак ми прави торбички под очите Sad

Търся препоръка за лекар, който да ми пипне съвсем леко устните - имам асиметрия, така съм си цял живот. Никога не съм я коригирала, но винаги ми е била трън. Не искам въобще помпане и прочие ужасии, които си правят някои жени, искам много минимална и финна корекция на несъвършенство, не уголемяване и прочие. Къде в София?

# 587
Също имам асиметрия. И с поставен филър се коригират, но след около година тази асиметрия пак си проличава. Не знам дали е просто особеност на тялото, или е от начина на спане. Това е вариантът, на който съм се спряла:
Ходя при при д-р Чилингирова -Дерма Акт.
Слага ми по половин ампула Рестилейн кис. Неприятно, но съм го приела - всеки път устните ми посиняват за около 5-7 дни 😕. Около 10 дни имам оток и после стават идеални.
След около година - пак.

# 588
Радиес може да се слага разреден и неразреден.Проблем с увисване не съм имала.Но кати състав имат една и съща съставка с Хармоника, като не броим хиалуроновата киселина.

# 589
  • София
На мен пък никога не ми правят ретуш на ботокса.Все ми казват,че нямало нужда.
Аз вече съм на 3 месеца след поставяне на Невронокс в трите зони.На пачи крак така и не видях ефект(за първи път слагах там).
На челото се бяха изпънали дори и статичните бръчки,но след 2рия месец започнаха отново да се появяват.Мимиката започна да се завръща също.И все пак,все още е по-добре,отколкото беше преди поставянето.
Мисля да го подновя след около 2 м.

# 590
Момичета, забелязвате ли повече торбички и бръчки под очите след поставяне на ботокс в три зони? Имате ли такива лични наблюдения.
Чудя се, дали да не е по-добре аз да не поставям в третата зона (гневна), от нея най-често се наблюдава свличане на вежди и бръчки под очите..
Вчера гледах част от едно интервю с Цеци Красимирова, при нея клепача е паднал генетично и с ботокса, направо се е свлякло окото и има сериозни мимически бръчки.
Този ефект, определено предпочитам да си стоя с хоризонталните бръчки на челото.

# 591
Свличане на вежди най-много се получава от ботокс в челото, не в гневната. Вижте като си повдигате веждите кои мускули се активират.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 13:20 от kalina_pehlivanova

# 592
Свличане на вежди най-много се получаса от ботокс в челото, не в гневната. Вижте като си повдигате веджите, коит мускули се активират.
При мен са активни точно тези над веждите, там са ми дълбоките бръчки.

# 593
Йоана, има такъв ефект ботокс в трите зони, да, и аз ще си спестя ботокса следващата година заради това.

# 594
  • София
Повече торбички под очите и мимически не забелязвам след ботокса,Но забелязвам че клепача ми определено е по-паднал.Очите ми са по-притворени.След сън са като цепчици,а преди не бяха така.
Над веждите не ми е инжектиран ботокс и въпреки това имам свличане на клепача.

# 595
Аз слагам ботокс от 10 години по 2 пъти в годината и единствено ми се е случвало да ми спаднат клепачите при неправилна техника на  поставяне.

# 596
Мен Каляшева ме предупреди, че в пачия крак има вариант за торбички и при мен е факт, че известно време са по-изразени. Но чак драма не ми е. Свличане нямам. На мен цялото чело ми е в хоризонтални линии и имам жестока гневна (даже са 2). Само ботокса ме оправя (временно). За момента не съм готова за други интервенции (на 37 съм). По-нататък във времето ще мисля какво да правя.

# 597
Аз имам мнооого бръчки в околоочната зона и преди не ме дразнеха. Но първия път като сложих ботокс само в пачи крак, се образуваха торбички и бръчките станаха още по-изявени. Следващия път вече сложих ботокс в 3 зони и при друг лекар и има страхотен ефект-отваря се окото, вдигат се леко веждите, изглажда се челото. Точно под очите все още имам доста бръчки, но ефекта на цялостно помладяване е супер видим.

# 598
Следващия път вече сложих ботокс в 3 зони и при друг лекар и има страхотен ефект ...

А кой е лекарят? Simple Smile

# 599
Следващия път вече сложих ботокс в 3 зони и при друг лекар и има страхотен ефект ...

А кой е лекарят? Simple Smile
Слагала съм в 3 зони при д-р Битолска и при д-р Георгиевски. И при двамата имаше този ефект.

Общи условия

Активация на акаунт