Естетични процедури за лице и тяло – 64 тема

• 37 455
  • 717
  •   2
Отговори
# 690
Една приятелка наскоро ходи на процедура за паласки Хайфу 7D нещо си… Правели се три процедури през 2 месеца.
Мислех дали е подходящо за долната част на корема, някой чувал ли е ?

# 691
О, ботокс за стесняване на нос...рисково си е и за ефект от 3 месеца какъв е смисълът?

# 692
А някой да е слагал ботокс за стесняване на нос? Георгиевски каза, че прави долу при ноздрите, но дали прави и по цялата държина на носа... И дали има подводни камъни в тази зона точно?
Дъщеря ми, при Георгиевски. При нея не е по цялата дължина на носа.
КРР, защо да е рисковано?

# 693
Като цяло ботокс в долната част на лицето е по-пипкава и рискована процедура.

# 694
Здравейте. Имам проблем със стискане на зъбите,бруксизъм и ми казаха,че се прави ботокс,за да се предотврати. Някой запознат ли е с това ,за да сподели мнението си-,Насочиха ме  към д-р Баятева за тази процедура. Познавате ли я? Какво е мнението Ви за нея?

# 695
  • Варна
Здравейте. Имам проблем със стискане на зъбите,бруксизъм и ми казаха,че се прави ботокс,за да се предотврати. Някой запознат ли е с това ,за да сподели мнението си-,Насочиха ме  към д-р Баятева за тази процедура. Познавате ли я? Какво е мнението Ви за нея?

По-добре първо направете консултация с ортодонт.

# 696
  • NY
Бихте ли препоръчали център или специалист в Пловдив който поставя Скулптра и от който сте доволни?

# 697
scalestone   Благодаря Ви. Вече ходих при ортодонт,направиха ми шина,с която да спя и това беше. Проблемът е,че аз си стискам зъбите непрекъснато през деня.

# 698
  • Варна
А казаха ли Ви как Ви е захапката, контактът между самите зъби?

# 699
А някой да е слагал ботокс за стесняване на нос? Георгиевски каза, че прави долу при ноздрите, но дали прави и по цялата държина на носа... И дали има подводни камъни в тази зона точно?
Дъщеря ми, при Георгиевски. При нея не е по цялата дължина на носа.
КРР, защо да е рисковано?
Дъщеря ви доволна ли е?

# 700
Ако питаш нея- могло е още малко да го стесни.

# 701
  • Варна
Аз ли съм изостанала, та не съм чувала за някаква докторка А.Милева, дето правела устните на известните и щяла да идва и във Варна 😀Тя май обикаля доста ? Вие знаехте ли за нея?

# 702
И аз съм от изостаналите, за пръв път я чувам.Има ли ИГ?Къде ще идва във Варна?

# 703
https://www.instagram.com/dr.angelinamileva?igsh=dzZpNGp0NWNwMGV2

Тази Милева ли? Аз не я харесвам.

# 704
  • Варна
Дааа,тя. Тези руски устни по “новата техника “не ми харесват, но явно има пазар за тях или пък в началото изглеждат по-фрапиращо , не знам. Гледам,че имаше класически устни, които бяха добре.Дерматолог е, иначе… Пише на 19.10 ще идва.

Общи условия

Активация на акаунт