Естетични процедури за лице и тяло – 64 тема

• 37 557
  • 719
  •   3
Отговори
# 675
Момичета, от скоро чета темата ви. Слагам ботокс за втори път, а след 20 дни ще сложа филър в скулите. От доста време приемам магнезий и вчера прочетох, че е противопокзен при ботокс, особено при по - високи дози, над 400 мг. Някой знае ли нещо?
Магнезият помага за по-бързо разграждане на ботокса. Може да го спрете временно след поставянето. Поне за месец. Моята дерматоложка ми дава 1 месечен курс с цинк след поставяне на ботокс, за да издъжи повече.
Ама чак противопоказания няма. Просто има възможност да разградите по-бързо ботокса.

# 676
  • Там където
Болеше ли? Не знам защо много споменават (в чужди сайтове), че много боли, а то би трябвало да не е по-различно от мезотерапия.
[/quote]
Боли колкото мезотерапия-все пак е игла. Преди манипулацията бях обезболена с крем около 20 мин. Не е било болезнено за мен.

# 677
Болеше ли? Не знам защо много споменават (в чужди сайтове), че много боли, а то би трябвало да не е по-различно от мезотерапия.
Боли колкото мезотерапия-все пак е игла. Преди манипулацията бях обезболена с крем около 20 мин. Не е било болезнено за мен.
[/quote]
На цяло лице ли прави.Ще очаквам с нетърпение да споделиш резултати.И колко време е възстановяването? На следващия ден много ли личи ?

# 678
Момичета, моля ви, помагайте. На 43 години съм със сравнително запазена кожа. Слагала към ботокс и съм правила ултраформър. От известно време ме дразни лекото свличане в средата на лицето и загубата на обем.Погледът ми е насочен и към хлътване под очите, което ми придава по уморен вид. Чудя се между фитър и скинбустер. Вие като вещи  по темата,  какво ще ме посъветвате. Кожата ми е тънка и доста мека на допир, липсва и плътност.

# 679
На мен пък никога не са ми падали клепачите при ботокс. А аз съм с паднал клепач, по принцип и правя ботокс основно, за да се вдигне и отвори окото. Може би при Хаджийска веднъж и то малко беше. Но ще правя при всички положения блефаро и повдигане на чело/вежди след време, като ботоксът спре да ми вдига добре. Вече, например в края на окото,  не ми вдига така добре, като преди, за да се отвори погледът, тип cat eye

# 680
  • Там където

На цяло лице ли прави.Ще очаквам с нетърпение да споделиш резултати.И колко време е възстановяването? На следващия ден много ли личи ?
[/quote]
На цяло лице без челото, защото там слагах ботокс. То всъщност аз отидох по план за подновяване на ботокса и се чудех какъв скин бустер да сложа, защото по моя преценка от нито един не съм доволна. Ако трябва да съм честна и от Rejuvan не очаквам чудо 😂😁😄 ефектът за всеки е субективен... Аз имам хубава кожа без петна и фини бръчки, но доста лош овал и съм склонна към лице тип булдог. Още малко да овехтея 😆 и може да се престраша за лифтинг

# 681
  • в 1001-та нощ
Момичета, моля ви, помагайте. На 43 години съм със сравнително запазена кожа. Слагала към ботокс и съм правила ултраформър. От известно време ме дразни лекото свличане в средата на лицето и загубата на обем.Погледът ми е насочен и към хлътване под очите, което ми придава по уморен вид. Чудя се между фитър и скинбустер. Вие като вещи  по темата,  какво ще ме посъветвате. Кожата ми е тънка и доста мека на допир, липсва и плътност.

Време е да започнеш прием на колаген, за да бъде кожата по-плътна и стегната. Моята препоръка е да си избереш продукт, който съдържа хидролизиран колаген (пептиди), АК, ХК, отделно си подбери хубава Омега 3 - тя прави клетъчните мембрани гъвкави и еластични - пропускащи полезните в-ва в клетката и даваща възможност на шлаката да излиза, вит. Д3+К2 - това като план минимум. При възможност включи фейс йога, масажи.

Дай си 6 месеца време, за да изградиш възможната основа със собствен ресурс и с постигнатото се консултирай с дерматолог.

На въпроса скинбустер или филър - нито едното нито другото ще реши проблема. Необходим е комплексен подход, изграждане на рутина и постоянство. По-инвазивна грижа в ест. клиника - 1-2 пъти годишно, според нуждите ✨ Успех Flowers Hibiscus

# 682
  • София
Някой може ли да препоръча доктор във Варна при който след ботокс окото се отваря и повдига както е обяснила КРР в поста си.

# 683

На цяло лице без челото, защото там слагах ботокс. То всъщност аз отидох по план за подновяване на ботокса и се чудех какъв скин бустер да сложа, защото по моя преценка от нито един не съм доволна. Ако трябва да съм честна и от Rejuvan не очаквам чудо 😂😁😄 ефектът за всеки е субективен... Аз имам хубава кожа без петна и фини бръчки, но доста лош овал и съм склонна към лице тип булдог. Още малко да овехтея 😆 и може да се престраша за лифтинг
Да, и аз съм нещо подобно.Все не виждам тези УАУ резултати,които обещават.А дълго ли стояха папулките от боцканията?

# 684

Да, и аз съм нещо подобно.Все не виждам тези УАУ резултати,които обещават.А дълго ли стояха папулките от боцканията?

Сложих веднъж режуран на цяло лице. Същият и следващите 2 дни стоях с папули и то доста розови.
Няма да сложа повече, въпреки примамливата цена, която ми предложиха. Предпочитам ХК, поне пъпчиците при мен изчезват почти същият ден. Кожата ми стана по-гладка и мека, но особена разлика нямаше.

# 685
Каква грижа полагате за околоочен контур? Имам предвид процедури. Аз правих philart, но не съм доволна. Много време имах синини, а ефект не видях (то от 1 процедура няма и как да очаквам ефект де). В темата имаше коментари за Jalupro, имаше доволни, доколкото помня. Има ли възстановителен период и  след колко процедури видяхте ефект?

# 686
  • Там където

[/quote]
Нямах папули, нито следи от убождане. Само леко зачервяване, което премина за около час. Ходих веднага след процедура на работа и на кино- никой не ми обърна внимание. На следващия ден нямах и следа от интервенция

# 687
Аз за околоочен не правя нищо,  но слагам ботокс от 27-годишна, дали и на 26 не бях. Зоната ми е тотално запазена, нямам една линийка дори. Слагам, като се сетя, понякога и на две седмици някакъв околоочен крем. За мен ранен ботокс, с цел превенция е най-работещ. Челото ми също няма и 1 линийка, даже и след пауза от година и нещо без ботокс, заради бременността. Бяха ми станали едни мимически и то доста си бяха и си мислех, че ще трябва лазер, но сега, като ме хвана ботоксът и всичко пак се изглади.

Честно казано, в момента само си мия вечер лицето с гела на детето и после минавам с памучен с розова вода и кожата ми никога не е била по-добре. Не мажа нищо друго. Явно при мен работи методът caveman хаха
Иначе дадох сума пари за Biologique и от месеци не ги ползвам, но съм доволна и от тях

# 688
А някой да е слагал ботокс за стесняване на нос? Георгиевски каза, че прави долу при ноздрите, но дали прави и по цялата държина на носа... И дали има подводни камъни в тази зона точно?

# 689
  • при Arctic Monkeys
Аз в околоочна слагам ялупро класик. Временно позапълва и оправя цвета на кожата.

Общи условия

Активация на акаунт