Естетични процедури за лице и тяло – 64 тема

• 37 736
  • 719
  •   1
Отговори
# 660
При мен ретушът ще се падне след месец от поставянето му, за да може на веднъж да сложи с втората Скулптра.

# 661
  • София
Alaskata зависи от графиците на докторите, обикновено може, но... Питайте там на рецепция.

# 662
Момимета обмислям микрониндинг, някои с опит? Колко процедури как да знам че правилно преценят дълбочината? Има ли опасност нещо да объркат? Какъв ефект да очаквам? За по добра кожа искам нищо конкретно…

# 663
Добре де, за лифтиране на бузите ми сложиха ботокс в дао и масетрите, но сега чета, че в масетрите има риск да се отпуснат мускулите и да увисне още повече. Даже чета че не е за повдигане в масетрите... Може би трябваше вместо това Долна зона, платизма примерно. Тази Долна Зона какво включва всъщност? Иначе той пък каза че нямам марионетни. Реално направихме трите зони плюс дао плюс масетри. Май се прецаках, защото на всичко отгоре масетри струват повече от долна зона..

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 21:48 от Alaskata

# 664
Аз съм си слагала в масетарите и цялостен нефертити лифтинг съм правила (включително и платизмата), помогна ми основно за бруксизма.

Добре де, за лифтиране на бузите Георгиевски сложи ботокс в дао и масетрите, но сега чета, че в масетрите има риск да се отпуснат мускулите и да увисне още повече. Даже чета че не е за повдигане в масетрите... Може би трябваше вместо това Долна зона, платизма примерно. Тази Долна Зона какво включва всъщност? Иначе той пък каза че нямам марионетни. Реално направихме трите зони плюс дао плюс масетри. Май се прецаках, защото на всичко отгоре масетри струват повече от долна зона..

# 665
Аз и преди съм казвала, че инжектирането на ботокс в масетрите( дъвкателните мускули) е рисковано, особено за някои типове лица. И го твърдя от личен опит - повече никога, за нищо на света няма да поискам инжектиране на ботокс в масетрите си! Ужасен ужас просто и по- ужасното е, че трябва да чакаш времето, когато ще премине действието на ботулиновия токсин.
Дъвкателният мускул се смята за един от най силните в човешкото тяло по отношение на сила на съкращение( сила на захапката).
Положителните ефекти при блокиране на масетрите с ботокс е за намаляване на масивните "квадратни" челюсти,  за по фин овал или V-образна форма( както и при бруксизъм - донякъде).
За да се блокира този силен мускул трябват повече единици ботокс,  точно и прецизно инжектиране, защото
https://www.instagram.com/reel/DDccQewvc18/?igsh=MWoyd3pyNjJtanV1dQ==
След като мускулът е отслабен, в тази област се получава една загуба на обем, като всичко някакси се избутва напред към устата, марионетните увисват и се променя долния контур на челюстта( по слабите лица например могат да придобият направо издължена форма). Аз директно си го обяснявам като все едно да хванеш с едната си ръка - четирите пръстта от едната страна към ухото и палеца от другата страна към ухото и издърпаш "кожата" на лицето си напред към устата.
Значително по добър ефект има при много внимателно и точно поставяне на ботокс в  DAO мускула и в три (или четири) точки от всяка страна по линията на долната челюст в платизмата.
https://www.instagram.com/reel/C8mlGHXJYX3/?igsh=MXV1cWE0dzFheHBqeA==
https://www.instagram.com/reel/DLIUzGSx-Zv/?igsh=dDB3Zzk4eXpwODRz
https://www.instagram.com/reel/DOb3M8UEvRv/?igsh=MXF1OXpibjRvcDl4YQ==

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 18:40 от Anelia Dimitrova 649961

# 666
  • София
Знаете ли, кой поставя ботокс по този начин?

# 667
Момичета, от скоро чета темата ви. Слагам ботокс за втори път, а след 20 дни ще сложа филър в скулите. От доста време приемам магнезий и вчера прочетох, че е противопокзен при ботокс, особено при по - високи дози, над 400 мг. Някой знае ли нещо?

# 668
  • София
На мен след последия ботокс при хвален специалист, така ми паднаха клепачите,  че отдавна не съм била така. После и при друг съшо хвален. По-тъпото е, че на ретуа ми казваха,че "страхотно се бил отворил погледа с вдигането", което е направо смешно, но се въздържах да коментирам, зщаото така или иначе няма смисъл. Та явно си е до момент, нямам друго обяснение.
И аз се отказах от ботокса на масетрите, макар че пъкам пореден ритейнър и направо е плашещо. Ама не смея. Сега пък за проблеми във врата ми го препоръчаха. Там пък съвсем не смея...

# 669
На мен след последия ботокс при хвален специалист, така ми паднаха клепачите,  че отдавна не съм била така. После и при друг съшо хвален. По-тъпото е, че на ретуа ми казваха,че "страхотно се бил отворил погледа с вдигането", което е направо смешно, но се въздържах да коментирам, зщаото така или иначе няма смисъл. Та явно си е до момент, нямам друго обяснение.
И аз се отказах от ботокса на масетрите, макар че пъкам пореден ритейнър и направо е плашещо. Ама не смея. Сега пък за проблеми във врата ми го препоръчаха. Там пък съвсем не смея...
Направо, като чета.. от 10 жени тук, на 5 са им паднали клепачите след ботокс. Ами то, май шанса си е 50/50.

# 670
Въпрос на физиология явно.На мен при една и съща лекарка са ми падали и са ми се отваряли.Ходи разбери.

# 671
  • Там където
А някой поставял ли е Rejuran и какви са ви отзивите?
Днес си сложих вместо скин бустрр. Протоколът е 3 дози през 20 дни....дано да има ефект и да се събудя красива за Коледа 😁😂

# 672
И аз се чудех на този сконбустер, че голяма реклама. Едва ли обаче е нещо по-различно…

Вече си мисля, че това е Волайт, просто в нова опаковка и с по-упорита реклама.

# 673
А някой поставял ли е Rejuran и какви са ви отзивите?
Днес си сложих вместо скин бустрр. Протоколът е 3 дози през 20 дни....дано да има ефект и да се събудя красива за Коледа 😁😂

Болеше ли? Не знам защо много споменават (в чужди сайтове), че много боли, а то би трябвало да не е по-различно от мезотерапия.

# 674
Аз и преди съм казвала, че инжектирането на ботокс в масетрите( дъвкателните мускули) е рисковано, особено за някои типове лица. И го твърдя от личен опит - повече никога, за нищо на света няма да поискам инжектиране на ботокс в масетрите си! Ужасен ужас просто и по- ужасното е, че трябва да чакаш времето, когато ще премине действието на ботулиновия токсин.
Дъвкателният мускул се смята за един от най силните в човешкото тяло по отношение на сила на съкращение( сила на захапката).
Положителните ефекти при блокиране на масетрите с ботокс е за намаляване на масивните "квадратни" челюсти,  за по фин овал или V-образна форма( както и при бруксизъм - донякъде).
За да се блокира този силен мускул трябват повече единици ботокс,  точно и прецизно инжектиране, защото
https://www.instagram.com/reel/DDccQewvc18/?igsh=MWoyd3pyNjJtanV1dQ==
След като мускулът е отслабен, в тази област се получава една загуба на обем, като всичко някакси се избутва напред към устата, марионетните увисват и се променя долния контур на челюстта( по слабите лица например могат да придобият направо издължена форма). Аз директно си го обяснявам като все едно да хванеш с едната си ръка - четирите пръстта от едната страна към ухото и палеца от другата страна към ухото и издърпаш "кожата" на лицето си напред към устата.
Значително по добър ефект има при много внимателно и точно поставяне на ботокс в  DAO мускула и в три (или четири) точки от всяка страна по линията на долната челюст в платизмата.
https://www.instagram.com/reel/C8mlGHXJYX3/?igsh=MXV1cWE0dzFheHBqeA==
https://www.instagram.com/reel/DLIUzGSx-Zv/?igsh=dDB3Zzk4eXpwODRz
https://www.instagram.com/reel/DOb3M8UEvRv/?igsh=MXF1OXpibjRvcDl4YQ==

Докторът всъщност обясни, че не е толкова еднозначно и зависи от лицето и възрастта. При по-възрастни дами  в масетера може да предизвека отпускане защото тя има по принцип загуба на обем. Когато обаче няма такава загуба, масетера само придръпва надолу лицето и се отразява добре. Да, става дума за милиметри и е част от цялото лечение
При нефертити (иинжектиране по линията на челюстта + платизма) има смисъл най-вече когато вече има отпускане и гравитационни промени. При млади пациенти например, където проблемът липсва, няма какво да се „вдига“. Даже може да се наруши хармонията цялата. Но да, и това, което казваш също е в сила, просто зявиси пли кого. Ще ви държа в течение при мен как е. Не че и аз съм първа младост. На 40 съм.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 23:01 от Alaskata

Общи условия

Активация на акаунт