Естетични процедури за лице и тяло – 64 тема

• 37 987
  • 722
  •   4
Отговори
# 645
Недейте така скептично и категорично да се изявявате. Количеството, не е еквивалентно на качеството Wink
Не е толкова лесно да отвориш сайт за нещо непознато и да си изпишете терапия.
Не са просто едни аминокиселини, а определени подбрани такива свързани чрез пептиди връзки с ясна подредба и спазват строги сереохимични закони. Сигнални пептиди се наричат и отбелязват огромен пробив в епигентиката и сигналната трансдукция.
Ако търсите научна информация в някакъв търговски сайт, то такава няма да намерите. Затова при липса на задълбочени познания се консултирате с лекар или се обучавате в съответната област с адекватни източници (книги, ncbi, лекарски изявление и т.н.), преди да се изказвате неподготвена.
Даже като Ви чета коментара, за Ваше добро Ви съветвам, без лекар да не си и помисляте за този подход, не е Вашето нещо! Wink

Скрит текст:
Разгледах няколко български сайта за пептиди.
Почти навсякъде коректно са написали, че се състоят от аминокиселини.
Не мога да си обясня защо тогава са безумно скъпи, да не говорим за количеството, което клони към мизерно.
Ако се купят аминокислини ще е ен брой пъти по евтино и смислено.
Освен това никъде не е написано, че за новото образуване на клетки, тъкани и т.н. са необходими всички витамини + минерали. Особено вит Ц,  Б6,  мед и желязо.

Нито скептично, нито категорично съм се изразила. Зададох прост въпрос.
И откъде тази увереност, че нещата са ми непознати?
Смесването на 3 аминокиселини с мед не е космическа технология.
Заместването с чужди думи не прави процеса по-сложен.
А и благодаря, че ме нарекахте тъпа. Joy

# 646
Аз да се похваля, че ботоксът ми хвана. Преди отнемаше 2 дни, сега седмица и нещо, но си стегна. Дано да държи.
Чудя се дали да не пробвам новия бустер. Иначе на 14ти ще слагам Хармоника и малко филър в назото.

# 647
Аз ще слагам ботокс сега и ще искам от д-р Георгиевски да ми постави този скинбустер Skinvive.

Мен последния път ботоксът ме хвана окончателно на 15-тия ден, но много държа. До 4-5-ия месец нямах никакви мимики.

# 648
И аз се чудех на този сконбустер, че голяма реклама. Едва ли обаче е нещо по-различно…

# 649
Да, това ме притеснява, че прекалено се рекламира, а дали наистина дава тази сочност и хидратация, не се знае. Много нов продукт е.
Какво да поискам тогава се чудя. От кой скинбустер сте най-доволни?

# 650
Дано и мен така ме държи. Хелена, ти кога имаш час? Аз бих го пробвала, обаче каква цена е? Да не е пак 900 лв

# 651
600 лева, аз имам и отстъпка за рожден ден.

# 652
Пак ми се струва доста за бустер

# 653
Здравейте, някой лекувал ли е фиброзна тъкан на лицето и при кой лекар?

А от какво се е образувала тази фиброза, ако мога да попитам?
Аз имам фиброзна тъкан в назолабиални, образувана от неправилно поставяне на боклучав филър преди години.
Филърът е револакс, специалистите са Хелена фейс Варна /стойте далеч, ако са ви мили личицата/.
Предлагали са ми процедура с Алма лазер, която ще направя тази зима. Не смея да разграждам.

От филъри, почнах с проблем в назолабиалните с изключително изпито лице и се сдобих с много стабилни образувания в тях и много филъри поставени на неподходящите места и почна едно разграждане, поставяне и в един кръговрат на ужаса. Сега имам и аз в назото от едната страна и няма махане, но и на горната устна едно като топче ми се образува.

# 654
Аз съм с изпито лице. Слаба съм и нямам подкожна мазнина на лицето. Вече назолабиалните почват да личат и ми поставиха филър в скулите. Казаха ми, че съм предизвикателство с това слабо лице. Имам и леко увисване и започнала загуба на контур. Не можело да ми сложат филър там, защото нямало за какво да се хване филъра. Освен да почвам да дебелея, не знам какво друго мога да направя. А на мен си ми е такава структурата.

Била съм подходяща за ботокс. Имам едвам забележими бръчки на челото и на пачия крак, като се усмихна. Мога ли да изчакам да станат по - изразени и чак тогава да сложа ботокс. В момента не ми пречат тези бръчици.

# 655
Аз също нямам подкожна мазнина, а през последните две години кожата ми започна прогресивно да губи колаген и еластичност. Постоянно се подлагам на различни процедури. Слагала съм филър за запълване на загубата на обем, но при тънка кожа забележим ефект имаше само първия път, при всяка следваща процедура кожата ми увисваше все повече отстрани. Лицето ми се уголемяваше и губеше си формата,  а аз си имам както скули, така и контур. Откакто съм бременна, спрях процедурите и филърите се поразградиха, вече кожата не увисва, когато се наведа. Избягвам колагеностимулиращи филъри, тъй като обмислях фейс лифтинг, но лекарите не се наемат да го правят при жени около 40 години, освен блефаропластика. Не мога да се оставя на времето и когато положението стане бабешко, чак тогава да действам по-агресивно.

# 656
Момичета, при ботокс при Георгиевски ретуш се прави задължително ли и включен бе е в цената?

# 657
  • София
В ДермаАкт като цяло в цената на ботокса си е включен ретуш, без значение при кой доктор. Дали ще имаш нужда преценявате заедно след 14 ден. Мен ми се е случвало, когато според мен всичко е хванало и е ОК, да пратя видео на лекарката ми, за да прецени да ходя ли за ретуш или не.

# 658
Аз не забелязах разлика преди и след skinvive. И като цяло след Хармоника ми изглежда по-зле положението, даже съм качила 2-3 кг и няма подобрение, а преди след качване на килограми поне лицето ми се подобряваше. На 45г. съм и не знам дали възрастта не е причината.

# 659
В ДермаАкт като цяло в цената на ботокса си е включен ретуш, без значение при кой доктор. Дали ще имаш нужда преценявате заедно след 14 ден. Мен ми се е случвало, когато според мен всичко е хванало и е ОК, да пратя видео на лекарката ми, за да прецени да ходя ли за ретуш или не.

Благодаря! А час за ретуша мога ли само няколко дни предварително да запиша или трябва още отсега да записвам за след 2-3 седмици?

Общи условия

Активация на акаунт