Естетични процедури за лице и тяло – 64 тема

• 38 904
  • 735
  •   8
Отговори
# 720
  • София
Здравейте,

Някой с отзиви за BBL Heroic?

Много ми го похвали приятелка за премахване на пигминтации по лицето. Вчера си купих промоционалния пакет AURA на Дерма Акт, пък да видим. Имам едно упорито петно на скулата,  с което се сдобих преди 10 години от излагане на слънце. Имам големи надежди след двете процедури да изчезне.

# 721
Здравейте,

Много ми го похвали приятелка за премахване на пигминтации по лицето. Вчера си купих промоционалния пакет AURA на Дерма Акт, пък да видим. Имам едно упорито петно на скулата,  с което се сдобих преди 10 години от излагане на слънце. Имам големи надежди след двете процедури да изчезне.
И аз за този пакет се чудя, но дали не са необходими повече от 2 процедури. Мисля, че протоколът е 4 - през 3-4 седмици

# 722
  • София
Здравейте,

Много ми го похвали приятелка за премахване на пигминтации по лицето. Вчера си купих промоционалния пакет AURA на Дерма Акт, пък да видим. Имам едно упорито петно на скулата,  с което се сдобих преди 10 години от излагане на слънце. Имам големи надежди след двете процедури да изчезне.
И аз за този пакет се чудя, но дали не са необходими повече от 2 процедури. Мисля, че протоколът е 4 - през 3-4 седмици
За сега ще започна с две, да видя как ще реагира кожата ми.

# 723
Момичета,може ли да ми препоръчате локация или козметик за почистване на лице.
Ходех в Амбър бюти клуб(козметичката е добра,но беше скъпо преди 4г бе 150лв,сега сигурно е 300) и в Дерма акт(Не беше зле,но нищо специално)
Отдавна не съм ходила и искам да е на някое хубаво и изпитано място.
Преди време влогърката Евелин Николова бе препоръчала дама,която работи с Medik 8 ,но я загубих и ще се радвам,ако някоя от вас даде съвет.

# 724
Здравейте,

Много ми го похвали приятелка за премахване на пигминтации по лицето. Вчера си купих промоционалния пакет AURA на Дерма Акт, пък да видим. Имам едно упорито петно на скулата,  с което се сдобих преди 10 години от излагане на слънце. Имам големи надежди след двете процедури да изчезне.
За сега ще започна с две, да видя как ще реагира кожата ми.
А знаете ли колко време е възстановителния  период след процедурата?

# 725
  • София
Миналият път не снимах веднага след PicoSure лазер на цяло лице за премахване на пигментация.
Качвам снимки няколко минути след втората процедур, ако за някого е интересно
Д- р Малев е страхотен, обработи като бонус и по-големи петна по шията и деколтето, и по ръцете. Дано резултатът е така добър, както след първата процедура.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 17:51 от O. Basilicum

# 726
Миналият път не снимах веднага след PicoSure лазер на цяло лице за премахване на пигментация.
Д- р Малев е страхотен, обработи като бонус и по-големи петна по шията и деколтето, и по ръцете. Дано резултатът е така добър, както след първата процедура.

И аз правих Picosure във вторник за пигментни петна на челото,  но кожата ми беше с,всем леко Розова за много кратко. При вас след колко време се появи резултат и в какво се изразяваше - изсветляване на петно/а, заличаване на някое, разкъсване на голямо?

# 727
  • София
Скрит текст:

И аз правих Picosure във вторник за пигментни петна на челото,  но кожата ми беше с,всем леко Розова за много кратко. При вас след колко време се появи резултат и в какво се изразяваше - изсветляване на петно/а, заличаване на някое, разкъсване на голямо?

Ето предишното ми мнение. https://bg-mam.ma/p/1806382/50242819
Изсветлиха се много от най-тъмните ми петна. При процедурата първо се обработват те - най-тъмните и големи петна, а след това се минава и цялото лице. Върху специално обработваните се появиха тъмни корички и снимката "след" е като паднаха.

# 728
Извинявай, каква е цената на PicoSure лазер,на брой петна ли е или на части от тялото?

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 10:03 от monii

# 729
  • София
Закупих ги на промоция и бяха на 50%, 400 лв на цяло лице. Нормалната цена 800 лв на цяло лице. На различни части са - околоочна зона, цяло лице и т.н.

# 730
Кога е следващото намаление в Дерма акт?

# 731
Много странно. Аз изобщо нямах корички. Боря едно петно на челото, огромно Thinking

# 732
  • София
Много странно. Аз изобщо нямах корички. Боря едно петно на челото, огромно Thinking

Ще ги снимам този път, първият не съобразих.

ПП. Проверих все пак, снимала съм. Не е много ясна снимката обаче.

# 733
Аз препоръчвам моята козметичка. Малък салон е, но е много добра и постоянно ходи на семинари, за да се обучава. Козметикде.

Днес правих при нея карбонов пилинг, взела е нов лазер. Обаче си беше доста интензивно. Преди, като съм правила и нищо не усещах. Ще кажа какъв е ефекта, тя каза че кожата светва, маха пигментни петна и изглажда фини линийки.

# 734
Кой лазер в Дерма акт е подходящ за капиляри ?

Общи условия

Активация на акаунт