Въпрос към майките и омъжените - страните ли от неомъжени жени без деца?

• 10 637
  • 260
  •   1
Отговори
# 225
А чат-пат искам да “избягам” с приятелка/и от моите деца и мъж, и не ми трябват техните.
Не че не им обичам децата, а просто ми идва в повече
от деца понякога.

# 226
Лютиче, за себе си говоря, разбира се. Приятелите са едни много специални хора, но моите се броят на пръстите на едната ми ръка. Всички останали са в категория познати.

# 227
  • София
А чат-пат искам да “избягам” с приятелка/и от моите деца и мъж, и не ми трябват техните.
Не че
не им
обичам децата, а просто ми идва в повече
от деца понякога.
И такъв вариант има.

Имах една оказа се позната, която беше като скачен съд с мъжа си. Веднъж даже беше чел мой имейл до нея. Тя въобще не беше лош човек, но аз нямах никакво желание да се сближавам с мъжа й. Това развали приятелството ни, всъщност. На мен ми дойде до гуша тя да ми натрапва мъжа си.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 18:16 от milenaka

# 228
  • София
Личните разговори с приятелки са си лични разговори с приятелки и такива трябва да си останат завинаги.
Между другото, сега се сещам как нещо беше изтекло от разговор с приятелка, та тя казала на мъжа си, та той на мъжа ми....
Е, вече не ми е приятелка, много ясно.

# 229
Аз потръпвам, като забележа тук мъж,  тип мъжка клюкарка, като започне да обсъжда какво си говорила жена му с приятелките ѝ, че после го разказва на него и после той във форума и където му дойде на акъла. И то говорим за някакви интимни подробности - коя била девствена, като се събрала с мъжа си, па по колко пъти на седмица и в каква поза правели секс и пр.

# 230
  • София
Да! Същото съм си го мислела. Тази, за която споменах по-рано ме постави точно в такава ситуация. Изведнъж мъжът й се беше оказал запознат с мои лични проблеми без да ми е никакъв.

# 231
Няма нищо общо с 'долюбване" или недолюбване на чуждите деца, а с лични или неподходящи разговори между възрастни. Може да искаш да споделиш нещо с приятелка, което не е за ушите на мъжа й или на детето й.

Не че всеки е длъжен да обича чуждите деца и мъже.

Що пак на задължения го обърнахме? Тоя живот само задължения ли е?
Децата и мъжете - не зная, ама аз чуждите жени си ги обичам изцяло на доброволни начала. Никой не ме задължава Wink
И  намалете малко преувеличения и литоти, че всякаква достоверност на мненията ви се губи.
След бутилка текила в рамките на час-два, даже вакарелски спирач да си, ще лежиш във реанимация.
Не преигравайте като тик-ток шорт правен от AI.
Че веднъж излезе ли ти име на лъжливото овчарче, няма отърване.

# 232
По презумция винаги при уговорена лична среща всякакви навлеци са нежелани.

# 233
Аз нямам "познати, с които да си губя времето". Нямам време за разпиляване в неща, който не ми носят енергията, която искам. Ако ще се виждам с приятелка/и, то искам да се видя с тях и други хора нямат място там. Ако ще съм с детето, ще отида на места, които детето ми харесва и ще се забавлява.

# 234
  • София
То е ясно, че има разговори, които не са подходящи за деца, но ако някоя приятелка няма на кого да остави детето, няма да я върна и да й кажа, че на това събиране няма да идва Flushed Нали за това сме жени, да си влизаме в положението.

# 235
То е ясно, че има разговори, които не са подходящи за деца, но ако някоя приятелка няма на кого да остави детето, няма да я върна и да й кажа, че на това събиране няма да идва Flushed Нали за това сме жени, да си влизаме в положението.

Ти не би, и аз не бих - но други биха.
Особено ако не знаеш дали детето няма да се разприказва за поредната клюка която си споделила с майка му вкъщи.
После бащата да й забрани да се виждате защото какви работи сте обсъждали (например).
Всичко си зависи от ситуацията.

# 236
Бащата ще забрани да се виждам с приятелка, ама друг път...

# 237
Моят баща вдигна лют скандал на майка, след като я издадох, че е пила кафе с жена, която той не одобрява, въпреки че бях предупредена да не казвам. Майка не ми говори 3 дни....бях на 5 г.

# 238
  • France
И аз. За щастие тежките разговори са редки всред моите приятелки. Виждаме се за да се разведрим. Да проимаме малко лекота в ежедневието. Предпочитам без деца, но не винаги е възможно. Пък и когато детето не е мое, не му бера грижа и честно казано не ми пречи.

# 239
няма да я върна и да й кажа, че на това събиране няма да идва Flushed
Никой не твърди такова нещо. Говорим за предпочитания.

Общи условия

Активация на акаунт