Въпрос към майките и омъжените - страните ли от неомъжени жени без деца?

• 10 628
  • 260
  •   1
Отговори
# 255
И аз поствам снимки само с котки.

Накрая да не се окаже, че същинският въпрос е: Страните ли от познатите си, които постват само снимки с котки? Simple Smile
Шегувам се, но причините реално могат да бъдат всякакви, не е задължително да са свързани с имането или нямането на деца.

# 256
Истинските приятелства не се влияят от брачното състояние или от това дали имаш дете. Аз лично виждам обратен пример – най-близката ми приятелка, която впоследствие стана и моя кума, опитва с мъжа си вече 10 години да имат дете и не се получава. Ние с мъжа ми от скоро имаме дете, и мислех, че това може да ги отдръпне от нас, предвид ситуацията, но напротив – те му се радват, гушкат го, обичат го.

Това показва, че истинските връзки са за хората, които искат да са там за теб, независимо от етикета, който животът е сложил.

# 257
Истинските приятелства не се влияят от брачното състояние или от това дали имаш дете. Аз лично виждам обратен пример – най-близката ми приятелка, която впоследствие стана и моя кума, опитва с мъжа си вече 10 години да имат дете и не се получава. Ние с мъжа ми от скоро имаме дете, и мислех, че това може да ги отдръпне от нас, предвид ситуацията, но напротив – те му се радват, гушкат го, обичат го.

Това показва, че истинските връзки са за хората, които искат да са там за теб, независимо от етикета, който животът е сложил.

Подписвам се под това мнение с две ръце.

# 258
По диагонал минах темата ,та може и да се включвам не съвсем намясто , ако сте изместили фокуса..
но
преди години моя много близка в миналото съученичка, в последствие приятелка, ме махна от фейсбук , точно защото не бях я поздравила за появата на първото й дете.
Не че някой го вълнува, но към онзи момент аз сменях квартира и съществувах без компютър и интернет повече от няколко месеца.
истината е ,че не знаех , че е родила тъкмо тогава Simple Smile
След години разбрах от наша обща приятелка , че въпросната жена й беше казала , че именно това е причината да ме изтрие.
Имам и други подобни примери и много добре разбирам какво има предвид авторката с въпроса си  , но няма как да получи напълно искрени отговори по темата.
Всеки ще отговаря желателно спрямо ситуацията , в която се намира. И това  е съвсем нормалния път на нещата Simple Smile

Дописвам, че да питам: има ли как да се проверява дали сме премахнати от нечия приятелска листа във  фейсбук?
Или трябва специално да посетим определен профил , за да разберем?

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 17:48 от Serendipity*

# 259
  • До хладилника, който обичам
Дописвам, че да питам: има ли как да се проверява дали сме премахнати от нечия приятелска листа във  фейсбук?
Или трябва специално да посетим определен профил , за да разберем?
Само с посещение на профила се разбира, като някой те е разприятелил.

# 260
  • По света и у нас
Има си хора, които си мислят че света се върти около тях и че всички са им длъжни.
Ето тези, като нямат друга работа, ходят по профилите на другите и се чудят как си измислят причина да ги мразят или да си въобразяват, че някой им е сърдит или че някой ме им е платил със подобаващото отношение. Радвайте се, че са ви изтрили такива, такива са много натоварващи личности. ( аз е добре да послушам собствените си съвети, защото около мен е пълно с такива егоцентрици)

Общи условия

Активация на акаунт