Как тренирам - 31

• 20 426
  • 557
  •   3
Отговори
# 525
И аз гугълнах споменатите дами, защото досега не бях ги чувала - Маги има страхотно тяло според мен. Другите две няма да ги коментирам.

Всички тела са толкова различни, за мен не е много ок принципно да се слага етикета “идеално” на женското тяло 😕. Ще се въздържа от повече коментари по темата.

Много харесвам как изглежда Charlotte Holstead и като лице и като тяло.

От днес съм в МЦ и следващите няколко дена ще почивам.

White Flower - ако набирането и обръщането са ти цел, възможно ли е да говориш с треньора ти да ти изработи план за това специфично движение? Без да съм специалист, това изисква страшно силни ръце, коремни мускули, мускули на гърба и активна гъвкавост за шпагата. Ако си сериозна и постоянна, и изпълняваш подготвящи упражнения, със сигурност ще имаш напредък. Не се отказвай, пробвай се!

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 07:36 от MagiB

# 526
  • Варна
White flower, точно Инес Субашка щях да ти препоръчам. Или Юли / залата на Юли/.
Не мисля, че ако тренираш при определен треньор ще заприличаш на него. Това във връзка, че не харесваш как изглежда Инес.
Аз харесвам и macadamia,  и Нона и Петето, а на Дез и NadyaT завиждам 😋
Днес ще скачам на въже и ще повися на лостовете. Довечера -фитнес, вариации на клекове.

# 527
MagiB, много ти благодаря, ще говоря с треньора.
Вече ми смени програмата за новата седмица. Ще пиша тук.

Вижте какво ми написа за храна тази седмица, но аз не спазвам де..
Чудя се дали да му дам шанс или да си карам на кето.

Гледах тренировките на Joana V - не знам дали я следвате- тя има много мобилно тяло и прави страхотни неща с него. Пистолети, огъвания. Чудя се дали да изключа кардиото за месец (съмнявам се да мога без него) и да включа пилатес на негово място за мобилност - само с фитнес ми е едно странно тялото-като робот и много приятелки само трениращи фитнес точно от това се оплакват, че са като роботи. Нямат никаква мобилност.

Хранене 1
50 г овес
2 цели яйца
3 белтъка
50 г берита
Хранене 2
120 г суха риба (бяла риба, тилапия, хек, треска)
Зелена салата
50 г кафяв ориз
Хранене 3
100 г пилешки/пуешки гърди
200 г гриловани зеленчуци (тиквички, патладжан,
аспержи, гъби)
Хранене 4
120 г мазна риба (сьомга, сьомгова пъстърва, скумрия)
зелена салата/ 120г суха риба с 10мл зехтин към
салатата
Хранене 5
5 белтъка
1 цяло яйце, салата
Грамажът на всичко е в сурово състояние, само рибата в
сготвено. Храната се овкусява само с подправки!

Вчера пробвах да правя пистолет. Успявам да клекна, но после баланса ми куца да се задържа и падам.
Ще ги отработвам всички тези движения, които искам да правя.

Ноември, писали сме едновременно.
Залата на Юли не съм го гледала от поне една година, а преди редовно го следях с години.
Не го казвам с смисъл, че ще заприличам на Инес, просто не я харесвам и нещо ме отблъсква в нея. Как да тренирам с нея  в този смисъл?

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 09:26 от white_flower_

# 528
white_flower, много ми е любопитно как изглеждаш след тези зверски тренировки. Предполагам, че си wow. Би ли се показала? / може и на лични / 😊
Допивам си кафето и отивам да се фитна- имам нови познати и ще обменяме опит.
Опитвам се да включвам 1-2 практики пилатес в седмицата- много добре разтяга и огъвкавява тялото- точно за това помага- да не  се чувствам като робот.

# 529

Вижте какво ми написа за храна тази седмица, но аз не спазвам де..
Чудя се дали да му дам шанс или да си карам на кето.

Ако искаш пробвай, но от НВВМХ на тази представена тук диета, ще ти отнеме време за адаптация и много вероятно ще се чустваш зле за известно време. Ще задържиш и вода.
За мен лично, овесът не е храна за хора и нищо полезно което ще извлечеш от него не виждам.

# 530
Много ми хареса режима на White Flower, и го започвам от днес.
Може би този ми пост трябва да е в Трансформиращите дневници.
След като 16 седмици се храних със средно 1600-1700, и не помръднах, ще пробвам това.

Навън вали като из ведро, овесът бих го сложила ако тичах интервали или спринтове, но не и на нормал с ниско темпо.

Макадамия, как тренираш? Любопитно ми стана, защото тренировките на White Flower не са зверски, както и да го погледнеш. Тотален фитнес стандарт, освен че подредбата е малко....творческа.
Или съм изтървала нещо.

# 531
В момента тренирам за цяло тяло
Започвам с крака
Предно бедро 4*15
Задно бедро 4*15
Външно бедро 4*15
Вътрешно 4*15
Ритници за задно бедро на машина - всеки крак 4*15
Лег преса 4*15 с 40 кг
Сумо клек с пудовка 16 кг 4*15
Коремни преси на машина 4*15 с 20 кг
Обикновени преси 4*15 с 5 кг в ръцете
4* 15 за рамене и гръб на машина с 50 кг
И още три машини за ръце, гръб и гърди - 4 серии по 15 повторения
Надявам се добиваш представа Дез, никога не съм се интересувала кое упражнение как се казва- така лаишки го описах. Все още не правя клекове на Смит машина- последната ми интервенция  беше преди 2 месеца- само обикновен клек 4*15

# 532
  • София
Невър, Чикара тренираше в нашия фитнес. Виждала съм я преди състезание - плашещо. После забременя и не съм я виждала. Маги си има по-специфичен глас по принцип. За инсулин се съмнявам, за хормон мисля, че малко е изпуснала влака. На дърти години се сети да влиза във форма.

# 533
Macadamia, твоята тренировка е по-натоварваща, защото е за цяло тяло. Когато се редуват дните на горна-долна част, на мен поне, и за моя организъм и нервна система ми се струват по-милосърдни, защото са по-кратки. Моите поне със сигурност.
Сериозен обем е твоя, респект. Абсурд да правя това + тичане. Бих припаднала на първата седмица. Може би затова ти се и струват зверски съчетани с тичане. А то просто е друго.
White Flower също редува горна и долна, ми се струва.
Моите силови досега винаги са били допълнение към друга главна дейност- тичане, или бокс (това преди пандемията, раменете отдавна спаднаха). Никога не съм тренирала класически в зала за визия. А може би трябва.

С лека МТ съм след тренировката в петък, но пробвах 500 клека със собствено тегло, а откарах до 1000 ( с видео на Каролина Ирландска Heart ), което ме изненада. Звучи безумно, но но практика е ок. И 5мин.планкове, вариациии.
Ще се отчета в домашните тренировки.:

Пете, не знам за коя госпожа става дума, но и на дърти години е нужна форма, за да не се разпаднем. На тебе ти е мноого далече тази фаза. Grinning

# 534
Дез, да, аз също тренирам горна долна част и така 4 тренировки, като имам и 5та допълнителна, но досега не съм я правила. Тази седмица ще я направя и ще пиша.

# 535
Петенце, Чикара, която споменаваш, ако е рижава/руса коса сега тренира в моя фитнес, в София.. като почне с позите и клипчетата гледам да се изнизвам от около нея :Д някоя много странна дивизия ще е нейната…

# 536
  • Варна / UK
Всички момичета (и момчета), които пишат и са се показали в тази тема, ми харесват как изглеждат. Не сме еднакви, имаме различни цели - най-важното е ние да си се харесваме.
Моите цели, от 2023та насам, са: да съм по-силна, да не губя мускул (даже да качвам, но умерено), за да мога да правя щурите неща, които обичам. Обичам и - да се набирам, да правя лицеви (всякакви варианти, щях да напиша - извращения Grinning), кофички от тези:
Скрит текст:
Не държа на някаква особена дефиниция, по-скоро си бях поставила като естетична цел да имам X-frame телосложение и към момента съм доволна.
Освен това - обичам да ям. Сега ще ви покажа днешната тренировка (и, да, това ми е обемът на повечето тренировки през седмицата). Знам, че ще ви се стори едно нищо и половина на фона на някои, които се публикуваха тук. Но, това + една разходка на ден с кучето за около половин час = ми гори към 2 - 2.2К калории на ден. Това е моят метаболизъм.
Скрит текст:

Контузих се преди две седмици като свалях едни 25кг от лоста след мъртвата тяга, после се поразболях. Миналата седмица тази тренировка я пропуснах.  Затова кг на сетовете в момента изглеждат странно - пробвах как ще се чувствам с различните килограми, хип тръста реших, че ще ми дойде в повече, и не го правих.
Тази тренировка съм си я правила аз (и всички мои останали тренировки - също Joy).
Започва с power exercise - box jumps за да раздвижа цялото тяло. Другата ми тренировка за крака започва с kettlebell swings.
После мъртва тяга - имам вработващ първи сет и другите 3 трябва да са с тежестта, до която съм стигнала ама след контузията - намалих. Иначе правя сетове през различните седмици с 2-3-4 и като стигна стабилно 5 повторения - вдигам тежестта и намалявам повторенията.
После хип тръст, който пропуснах.
Лег преса - пак пробвах как ще се чувствам.
После следват 3 упражнения в суперсерия - те са ми като finisher и си изглеждат все така.
Gait exercise - са ми ходещи напади, които играят ролята и на балансиращо упражнение.
Накрая - декомпресия на гръбначния стълб, показвала съм ви как вися:

И аз много искам да се науча да правя pistol squat - и много пъти съм пробвала, но даже не можех да сляза до долу и да задържа. Днес обаче - пробвах и успях (и с двата крака стана)!!! Ама не мога да се изправям още... но като начало е добре. Взех да се чудя как стана тази работа... Започнах да правя една гимнастика (благодаря ти,  Агентче) всяка сутрин, на която последното упражнение е deep squat (= ass to grass Joy) - и на този клек задържам по 1-2-3 или малко повече минути - колкото време имам (благодаря ти Дези за Ваня). Много, много по-добра мобилност имам вече, а от може би само 2-3 месеца я правя гимнастиката (малко съм я модифицирала, ето това е в оригинал:
Скрит текст:
И едно видео на Стан Събев оставям - хареса ми:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 12:49 от NadyaT

# 537
  • София
Петенце, Чикара, която споменаваш, ако е рижава/руса коса сега тренира в моя фитнес, в София.. като почне с позите и клипчетата гледам да се изнизвам от около нея :Д някоя много странна дивизия ще е нейната…

Да, да, същата е. Обикаля фитнесите из Младост. Големи стойки, големи пози, голямо нещо. Женска физика мисля, че се казваше категорията й. И все се разнася с някаква стойка да се снима, та като съм й разглеждала инстаграма, на едно клипче  ни бях видяла с приятеля ми. На мен лично ми е малко неприятна цялата тази история със снимането и да хващат в кадър и други хора.

Аз понеделнишки с фал старт, че ми дойде вчера и са едни болки, един дискомфорт. Та вчера и днес релакс, изгледах цял сезон на Сексът и градът, но утре сме в залата.

Надя, поздравления за всичко, което правиш и което си постигнала. Наистина адмирации!

# 538

Да, да, същата е. Обикаля фитнесите из Младост. Големи стойки, големи пози, голямо нещо. Женска физика мисля, че се казваше категорията й. И все се разнася с някаква стойка да се снима, та като съм й разглеждала инстаграма, на едно клипче  ни бях видяла с приятеля ми. На мен лично ми е малко неприятна цялата тази история със снимането и да хващат в кадър и други хора.

Аз понеделнишки с фал старт, че ми дойде вчера и са едни болки, един дискомфорт. Та вчера и днес релакс, изгледах цял сезон на Сексът и градът, но утре сме в залата.

Надя, поздравления за всичко, което правиш и което си постигнала. Наистина адмирации!

В момента съм на втори сезон, чесно не помня за кой път го гледам този сериал. Но ми е най най- любим Heart
Аз съм трети ден МЦ, но след закъснението от 20 дни днес още е болезнен и доста обилен и се чудя дали да направя тренировката за крака или да я отложа за утре. Чуствам се подута и некомфортно.

Пропуснала съм какво сте коментира за Чикара, за първи път я чувам...

Направих си медитация, учих малко и сега ще си хапна скира с протеин и домашно мюсли Simple Smile

Хубав ден да имате Flowers Hibiscus

# 539
  • София
Слушай тялото си, Нонче. По принцип съм чувала, че болезнен или обилен цикъл се дължи на хормоните. На мен пък, ако знаете едно око какво ми е подуто - все едно съм ревала цяла нощ. Сигурно и аз от цикъла, а може и да съм преспала вчера, че спах и през деня, и после и вечерта си заспах като пич.

Купих си еньовче отново. Не съм пила от няколко години, а имам спомен, че имах много добри отзиви за него особено преди цикъл - не се чувствах така тежка в бедрата и задържала вода, но помня, че го пиех няколко месеца, преди да видя ефект.

Смених си и витаргото сутрин с електролити - перфектно се получи и съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт