⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 509
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Аз не съм гледала първи сезон. Да питам има ли някаква награда за победителите.
Чефо ми е меко казано неприятен. Знам го от Сървайвър последния. В началото както ми беше напълно безизвестен и му симпатизирах дори (както и другите участници) , така накрая ми стана най-неприятен. Такъв интригант, без никакви скрупули, подготовка и всичко беше нулево почти, но пък иначе не спираше да говори, плете интриги и му се връзваха най-учудващо. Това чест, достойнство, феърплей нищо не значат. Изобщо не се учудвам, че се покри при скандала, а сега маже и изкарва друг виновен, само и само да излезе чист от ситуацията. Не вярвам тези дето гледат Ергенът да не гледат Д и К. Аз съм една от тях. Не му знам под и над касти, нямам това време и точно него не бих гледала. В това предаване го короноваха още в началото незнайно защо , всъщност май защото има връзки. Но, ако няма нещо подплатено, за едната слава и последователи да се бори ...еми познавайки донякъде характера му (а аз внимателно го следях, защото му бях бясна  в Сървайвър) няма да спечели много и колкото по-скоро излезе , то по-добре за него. Не вярвам да се е променил. Просто...даже насилника бих препочела пред Чефо, честно.

# 646
Savii_, тя не е Радостина, а Радослава. Проверете си фактите преди да пишете. И да, умна е защото не се забърква в интриги и не клюкарства.
* познавам човек от Варна, който е инженер, не мисля, че нивото му е ниско, заради диалекта.

# 647
Има огромна разлика от диалект до диалект, тежкият, като при Марсел и Радостина* е показателен за нивото.

Че то какви интриги има? Някаква не много ясна караница с Джулка.

За всички, които гледат за първи път предаването - много неща никога няма да разбере откъде са произлезли, докато не дойдат подкастите, имайте го предвид. Grinning

# 648
В миналия сезон крайната награда беше околосветско пътешествие на двойката или парична награда. Като в последния ден в къщата всеки човек пише какво иска. Ако в една двойка единия е избрал пари , а другия пътешествие = любов , значи този който е избрал парите е бил фалшив и няма чувства и май му даваха пари, а на другия нищо, просто е бил изигран.  Ако двамата са избрали пари , нищо не взимат и двамата , ако двамата са избрали пътешествие , отиват на пътешествие. Поправете , ако греша?!?

Чефо ми е меко казано неприятен. Знам го от Сървайвър последния. В началото както ми беше напълно безизвестен и му симпатизирах дори (както и другите участници) , така накрая ми стана най-неприятен. Такъв интригант, без никакви скрупули, подготовка и всичко беше нулево почти, но пък иначе не спираше да говори, плете интриги и му се връзваха най-учудващо. Това чест, достойнство, феърплей нищо не значат. Изобщо не се учудвам, че се покри при скандала, а сега маже и изкарва друг виновен, само и само да излезе чист от ситуацията. Не вярвам тези дето гледат Ергенът да не гледат Д и К. Аз съм една от тях. Не му знам под и над касти, нямам това време и точно него не бих гледала. В това предаване го короноваха още в началото незнайно защо , всъщност май защото има връзки. Но, ако няма нещо подплатено, за едната слава и последователи да се бори ...еми познавайки донякъде характера му (а аз внимателно го следях, защото му бях бясна  в Сървайвър) няма да спечели много и колкото по-скоро излезе , то по-добре за него. Не вярвам да се е променил. Просто...даже насилника бих препочела пред Чефо, честно.

# 649
На темата за Марсел и Радослава - агресията винаги поражда още агресия. Моята тактика е, че за скандал/ спор са нужни двама. Това че не искаш да участваш или да падаш на нивото на агресор не значи че си слабак, или мишка или жертва, а че умееш да си владееш емоциите и че знаеш къде си заслужава да си влагаш енергията. За такива хора само игнор - няма смисъл въобще някой да се хаби.

Колкото и Чефо да не ми допада ( защото е голям женкар) той има право, че партньора до нас е показателен за това какви сме. Ако човека до нас е див селянин, със сигурност ще се отрази на това как другите ни възприемат. Дори и да не ни пука какво мислят околните с времето се отразява - като никой не иска да ви кани никъде защото партньора е селянин/ка и скандалджия/йка .

# 650
В предния сезон финалните двойки трябваше да изберат дали избират Любовта (околосветско пътешествие) или Парите (15 000 лева).
Ако и двамата изберат Любовта, отиват на пътешествие.
Ако единият избере Парите, получава цялата сума.
Ако и двамата изберат Парите, си тръгват с празни ръце.

Тази година вероятно има някаква промяна, защото ако е същото като миналата година, могат да се наговорят. Не са обявили нищо.
Миналата година ги изненадаха преди финала, а на публиката ни казаха в подкаст още от самото начало.

# 651
Изборът на наградите трябва да се прави още преди да влязат в къщата/палата/сайванта/котората.
Иначе ще ги гледаме как си шушнат.

Радко едва го добутах до края, но пак обясняваше че нямало камери, това не било заснето, онова не било заснето.

Този пък се огащил да не му изстинат яйцата Laughing

# 652
  • София
Няма как изборът на наградата да се направи в началото, защото не знаеш кои ще са хората и дали ще си “мачнете”. Точно това е идеята - да се види дали двойките са били искрени или всичко е било за изгода (наградата ). Това се вижда в хода на предаването, когато хората са се поопознали и усетили има ли тръпка или не.

# 653
Ако човека до нас е див селянин, със сигурност ще се отрази на това как другите ни възприемат. Дори и да не ни пука какво мислят околните с времето се отразява - като никой не иска да ви кани никъде защото партньора е селянин/ка и скандалджия/йка .
Да, така е, но ако човекът е такъв, няма смисъл да го нападаш и да му губиш времето, а търсиш друг, с който да си паснеш. Ето, Елена не е агресивна, защо Стефан не ухажва нея?  Никой не го е завързал. Харесвал Ванеса, но стои при Радослава? Качи се на коня първи и остави жената сама да се оправя, това даже и най-големият простак не би го допуснал. Даже и  Марсел не би я оставил така сама да се мъчи да се качи, макар че е спряган за селянин. Веднъж само съм се качвала на кон като малка и помня, че ми беше много трудно. Стефан е псевдоморалист и псевдоджентълмен, но иначе изисква от жената да е това и онова. Като имаш изисквания, трябва и ти самият да представляваш нещо, да затръшнеш вратата пред дама или да не и помогнеш да се качи, а да се качиш първи - това си е чист Бай Ганьо, който зъзне от страх да не го изложи жената, но той сам се излага като кифладжия. Язък му за работата в чужбина, нищо не е прихванал от чужденците. Човек може да излезе от селото, но селото от него никога.

# 654
Радо е много странна птица.
Записал се за  любов,  и защото ... много се харесва, искал да се види отстрани и да се смее на себе си, явно е очаквал, че ще прави шоу там.  Значи е имал напълно друго очакване за шоуто и  много силно его. Очаквал сблъсък на характери. Очаквал е чалга да има. Спането в примитивната постройка го кара да  иска се откаже от влизането в шоуто, тази тоалетна без преграда, притеснявал се е, че ще спи с много хора ... В живота не обича разговори с клиенти по телефона, предпочита жив разговор, както самия каза, ориентира се по мимика и др. Затова тези слепи срещи с Ивелина, Безименната и Елена са му били някак трудни, едно и също им е говорил, защото е бил себе си.
Друг негов принцип е да гледа на избраниците на момчетата като нещо заето. Едва в деня на обединението, чул  чалга и се напил. Израстнал с каста на Чефо?!, тази знаменитост, те горе долу са набори.  Каза, че уж хем е екстраверт, хем е интроверт, но не можел това да го контролира.
Сега си обяснявам, че в ситуацията с Радослава и Марсел, той седеше на масата на Радослава и ни дума... Явно е бил в интровертната фаза. А ние очаквахме да се намеси някой в скандала! Той няма просто опит с жени, нито някакви сериозни приятелки да е имал, откровен, признава му се. Заблудих се и аз. С тия костюми, прическа, бради ми създаде друго усещане.
Той всъщност е едно Работещо момче, отдал се е на бизнеса.  Не знам кога е правено интервюто, но го питаха с кого се виждал -- с Божко и с малкия Ники, Марсел и Н-Тениса. С жените не се е виждал и навън. Значи е един стестнителен човек.
Той едвам е издържал вътре в това шоу. Сега излиза с радост, че мъчението е свършило. Убеден е, че жената сама ще го намери... Маги му подсказа деликатно, че  и той трябва да прави нещо...

От кой град е, какъв му е точно бизнеса на това момче?

# 655
Не знам какво сте очаквали от Радослава, та чак и агресор в изкарахте. Достатъчно търпя момичето нескопосаните свалки на Марсел и когато той мина в открита агресия, а никой не я защити, беше принудена да му мине в тона. Факт, че след като му сипа, той почна да се усмихва и едва ли не да изкарва скандала шега. Мазньоча Чефо явно реши, че трябва да оправдае бездействието си, като изкара въпроса принципен, смешното ми борче с агресията. Да използваш момент, който си сигурен, че ще бъде излъчен, за да се препоръчаш за сметка на друг, мнооого принципно. Интересно, ако Марсел беше минал на физическа разправа, Чефко пак ли с усмивка ще подмине?! По-скоро ще чака някой да го спасява, щото нали...
Да се усмихваш, когато агресивният простак те напада, е мишкарска реакция, не подминаване с достойнство. Има много не агресивни начини да изразиш позиция, ама Чефко го е страх.

# 656
Радо също се смееше при свадата им... На моменти ми се видя че и малкия Ники също се смя. Според мен тая свада си остава някаква фалшива, не на сериозно, поне от страна на Марсел, щом всички мъже се подсмихваха така и не взимаха участие. Все пак е възможно Радослава да се е ядосала накрая. Но от страна на Марсел ми изглеждаше фалш, заради реакциите на другите.

# 657
  • София
Дай линк? Аз го чух ,,обичам те,, , ама всичко е възможно....

Момичета, много поздрави от Марио, който ни чете. Възмути се, че някоя от нас (даже показа коментара и съответно ника във видеото си) е чула, че казал на Ванеса Обичам те. Той е сериозен мъж, няма как да каже на една жена на третия ден Обичам те!!! Казал Моето момиче (или малкото - уточнявам, че не обърнах много внимание, да не ме цитира сега и мен възмутено във видеото си).

https://vm.tiktok.com/ZNdXQF5F5/

Поласкана съм, вече съм и в тик-ток. Sweat Smile

# 658
Свадата и за мен беше по-скоро забавна. Но гледам от страни , на спокойствие от дивана. Наясно съм , че Марсел е от кучетата които само лаят , съпоставено с други ситуации и реакции. Но момичето вътре е още ошашкано , не знае ,какво става и бива нахокана . За това и не мрънкам за реакцията на останалите мъже.

# 659
На мен ми е интересно как е започнало всичко с капачките, нали така и не показаха?

Общи условия

Активация на акаунт