⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 501
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Изгледах Радо ,по нелепо държание от това на Радо не бях виждала на интервю .Влязъл със заявката да е новият Пацо –от Биг Брадър .Само някакви тъпотии ,нелогични дрънкаше .Маги едвам го изтърпя.

# 661
И аз не го изтърпях... по-добре, че си мълча по време на предаването.

# 662
Трудни са ми за гледане нещо тези подкасти с Маги. Според мен лично като водеща на самото предаване се справя добре, но в разговорите така - не много. Гледах съвсем малко от Марсел, но тя дълбае в някакви неща и той не дава конкретни отговори и тя пак продължава да дълбае. Сега слушах почти до половината с Радо, същата история. Поне той се изразява една идея по-добре. Но и при двамата мисля, че с друг водещ щяха да са по-забавни разговорите. Първите два така и не си ги пуснах и май не съм пропуснала много.

# 663
Абе ще го търсите Марселката, ама е късно! Joy
Някой питаше дали Марсел щеше да е харесван, ако беше богат... естествено, че да! С какво Бат Марто Ергена е по различен от Марсел, освен парите?
С риск да получа някоя диагноза отново, да ме пратите на м... или в Берковица Joy но за мен Марсел беше истински! Труден характер, но е повече мъж от всички останали, взети заедно! Още от самото начало продукцията го обяви за лош герой, не като при Бат Марто да играе за него! Не му дадоха шанс и остана неразбран!
Искат се топки да заявиш, че си беден и си вадиш хляба с тия две ръце, а не да се правиш на е*** пича с парите на мама и тати.
Омръзна ми да гледам как се толерират фалшиви герои, плужеци, мамини синчета и неосъзнати п****
Ергените щото много мъжки се представиха всичките, ами Йордан?
ПродуцентитИ съсипахтЕ я тая държава Hands V

# 664
"Неска нали затва та избрах, ма! Тъпанарко!" със замеряне с първия попаднал в ръката му предмет - даа, горкият, неразбран Марсел...

# 665
Марто Ергена е токсичен по друг начин според мен, макар да имат общи (токсични) черти. Във всеки случай обаче Марто, за разлика от Марсел, поне говори гладко.

Повечето хора не са богати и работят, за какво точно се искат топки?!

А аз на мъж дето ще ми говори за двете филии хляб и бутилката вино не бих дала шанс. Знаеш ли защо? Не защо искам мъж да ме издържа, а защото аз самата се стремя към повече и не ми подхожда мъж, който на толкова е доволен.

Аз не успях да изгледам подкаста с Марсел докрай, беше ми досадно, но в предаването нямах конкретно мнение за интелекта му, в подкаста ми се видя откровено ТЪП.

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 20:23 от Firebird26

# 666
Марто може да беше всякакъв, но агресивен не е бил.
Марсельо има мъжкарско излъчване, но първичността му е в повече и обръща каруцата.

# 667
Интересно , че Масельо ми е симпатичен , докато Мартин ми е най-противният риалити персонаж (след Фънки и Кулагин)

# 668
Може би просто те забавлява като герой от риалити - в смисъл, генерира материал за обсъждане. Едва ли искаш един такъв около себе си. По мое мнение само жена със сериозни травми и дефицити би се хванала на това хоро.

# 669
“Мъжкарското“ на Марсел е твърде първобитно, за да се харесва на повечето жени от 21-ви век.
Човек, който няма по-голяма амбиция от чаша вино и две филии на масата, няма как да ме спечели.
И това, че е работил на 5 места не го прави владеещ 5 занаята. Освен другото има и грешна представа за себе си, а се опитва да убеди и другите в това. Има и такива. които му “кълват“ на глупостите.

# 670
Да, Марто говори гладко и сладко Grinning
Класен манипулатор!
Да, Марто има интелект, който при Марсел липсва, факт!
Марто, агресира с финес, Марсел е първичен!
Няма да продължавам със сравнения...
Който разбрал, разбрал!
Марсел ми беше интересен образ! Различен от масовката! Първичен, но истински!
НЕ харесвам изказа и не толерирам агресията му! Има върху какво да работи!
Относно топките - има бедни, работещи мъже, но колко от тях биха го обявили в национален ефир?
Съгласна съм, че Марсел няма желание за развитие и се пуснал по течението.
И все пак, ако нямам друга опция и трябва да избирам между Марсел и Марто, то предпочитам да бягам със сърните, пред чалга лукс!
От всички риалити участници, мой любимец си остава Джино!

# 671
Аз не разбрах защо трябва да избираме между някакви ненормални крайности...

Не може да се нормализира отвратително поведение, като се посочи друго такова за по-лошо.

Няма такова нещо като по-малко зло. Злото винаги е зло и никой не трябва да го избира.

# 672
Съгласна съм, че Марсел се държи неподправено и не играе роля за разлика от доста други. Но не съм съгласна, че е особено интересен, нито, че е различен от масовката. По селата е пълно с много такива като него, и като калибър, и като поведение.

Не мога да направя на някой евала, че казал по телевизията, че няма пари. Защо да го правя? А той защо го обявява? Просто факт, пълно е с работещи бедни. Мислиш ли, че ако не го каже няма да стане на всяка жена, с която се запознае с него, ясно? А може и да не изкарва толкова малко, а просто да изпива всичко.

Иначе уважавам това, че си изкарва парите с честен труд. Но това важи и за много други хора и, честно казано, подобно на това да не се държим като неандерталци, да се къпем, да си мием зъбите и подобни, е санитарен минимум за възрастен човек да се издържа както може по честен начин, не е причина да се гордее безкрайно човек със себе си.

По въпроса за изборите, винаги имаш избор да си сама вместо с токсичен мъж, и този избор винаги е правилният.

# 673
Firebird26 би ли споделила на кого симпатизираш и защо?
Нека и други се включат при желание.

# 674
Ако питаш за участници, които да са ми истински приятни и симпатични, да ги харесвам и да ми е удоволствие да ги гледам и слушам, засега няма такива. Да отговоря на обратния въпрос ми е по-лесно. Предаването е отскоро, епизодите са кратки, възможно е да ми харесат по-натам. Освен Марсел, също Ивелина, Стоян (вече напусна), Ники Рапъра, са ми откровено неприятни. Новото момиче се показва като бясна селянка, че и тъпичка звучи, язък за хубавите очи. Божин ми е толкова нелеп и льольо, че дори не мога да кажа, че ми е антипатичен, просто ми е кух и банален.

Общи условия

Активация на акаунт